Piątek 13

Nie jestem przesądna dla mnie piątek 13 to normalny dzień jak wszytkie inne dni , czarne koty itp nie przemawiają na mnie jako coś pechowe . Pomyślcie że ktoś sobie palną że 13 będzie pechowy i tak teraz każdy powtarza .

Urodziłam się 13 w piątek ! 2000 roku :face_with_hand_over_mouth: moja mama mówi że przez to pech nas nie dotyczy :heart:

3 polubienia

Nie wierzę w takie przesądy. Dzień jak każdy inny , może być udany a może coś pójść nietak , ale ja nie łącze tego z piątkiem 13
A dzień minął dzisiaj spokojnie . Nie wydarzyło się nic złego (całe szczęście).

Ooo wow! Niezła sumka :sweat_smile: Myślę że od teraz kolega w każdy piątek 13 będzie brał udział w jakiejś loterii :smiley:

1 polubienie

U mnie 13 zmieniła się w szczęśliwa bo mój syn urodził się 13.

1 polubienie

Naprawdę?! Czyli te konkursy nie są ustawione ? Wow mega gratulacje dla kumpla! Czad 🩷

3 polubienia

Wow ale super , mi jeszcze ani razu się w radiowym konkursie nie udało wygrać ale nie wysyłam raczej czesto tych sosów , raczej raz na jakiś czas, chociaż później jak wyśle to mi non stop wysyłają żeby wysyłać smsa że maga wygrana itp. Później mam taki spam.

2 polubienia

Dokładnie i szczerze to jest mega irytujące

Taaak wlansie mega wkurzające

1 polubienie

Nie wierze w przesady ale akurat mialam kiedyś bardzo pechowy piatek 13 tego. Smieszne jest to ze nie pamietam juz o co chodzilo :smiley: chyba to wyparlam ale to co pamietam to to ze pisalam o tym kiedys tutaj na forum :smiley:

1 polubienie

Oni wsumie naciągają żeby ludzie wysyłali smsy bo chyba właśnie z tych sosów mają kasę na te nagrody, in więcej się wyślę SMS tym więcej kasy mają w puli i mogą robić te konkursy pieniężne.

Aaa to na pewno o to chodzi, że to głównie stąd mają pieniądze na nagrody. :slight_smile:
Nie wiem ile kosztuje teraz taki sms, ale jak 5 zł to od groma osób się znajdzie że puści takiego smsa i to czasem nie jednego i już sumka się ładna robi :slight_smile:

Dokładnie, chyba taki sms wychodził ok 4 zł z tego co pamiętam ale nie jestem pewna. Wiem że jest nawet możliwość wykupienia abonamentu na te smsowe konkursy . Jedna babka raz wygrała i pytali się ile wysłała sosów to ona powiedziała że ma wykupiony abonament miesięczny więc nie wie😄

Jeśli bierzecie udział w loterii RMF FM to ok 5 zł z VAT (4,92zł). Tam jest taka zabawa w sejfy i można ładną sumę wygrać. Bo czasem już ta najniższa gwarantowana to na przykład 70 000zł

3 polubienia

Numer jest 74 coś tam czyli 4 zł plus VAT

No kolega wlasnie w tej grze w sejfy wygral… :slight_smile:

No ja tez nie wysylam bo potem te reklamy i wgl :see_no_evil: on wyslal tylko 2 i zeby bylo smiesznie to wyslal jej w czwartek a w piatek dopiero dzwonilo :thinking:

Aaaa no to pięknie :upside_down_face::partying_face:

To miał mega szczęście, że tylko 2 SMS i udało się zgarnąć wygraną :star_struck:

Kurcze a to śmiesznie, ja myślałam że to jest tylko w danym dniu jak się wyślę smsa…:face_with_monocle: może jeszcze kiedyś spróbuję szczęścia narazie szkoda mi kasy :sweat_smile:

Nie są ! Mojego chłopaka kuzyn wygrał 40 tys :smiley: także jak to dostał to uwierzyłam, ale prawie rok czasu czekał za kasa na koncie :smiley: @Mama03 i wtedy jak ktoś wygra to mają to na koncie i rośnie % dlatego od razu nie przesyłają :wink: @Wikii ooo to miał szczęście może był bonus , że dwa dni bierze udział jego sms :slight_smile: no i ten kuzyn wysłał tylko jednego sms , ale emocje takie miał że aż przeklnął na antenie i prawie mu nie dali za to :see_no_evil: a ja wysyłam co jakiś czas i nikt do mnie nie dzwoni :see_no_evil::rofl::rofl: