Rodzę w październiku. Więc przede mną ostatnie paznokcie hybrydowe. Chciałabym zaszaleć! Coś letniego. Może macie jakieś propozycje ? Chętnie zobaczę Wasze stylizacje lub coś z neta co Wam się podoba.
Witaj na forum #teamLOVI!
Rodzę w październiku. Więc przede mną ostatnie paznokcie hybrydowe. Chciałabym zaszaleć! Coś letniego. Może macie jakieś propozycje ? Chętnie zobaczę Wasze stylizacje lub coś z neta co Wam się podoba.
Narazie mam w głowie kolorowy french, chciałabym fuksje ale aktualnie mam całe paznokcie w takim kolorze. Wiec może takie ? Chociaż nie wiem czy nie za bardzo szalone bo takie jak cenówka w sklepie hahahah
Łaał! Szałowe! :) moje typy się jednak chowają przy tej propozycji :-D
Ja nie robię w ogóle paznokci niesteyw pracy nie mogę mieć ani długich ani pomalowanych chyba że zwykły french albo jasny beż więc jakoś nie ciągnie mnie do tego a niedługo wracam więc nie mam po co robić
Mnie się bardzo podoba kolorowy french albo baby boomer:).
Ulalaa kobitki szalejecie :D
fiu fiu aż bardziej się tutaj wakacyjnie zrobiło:D
Mnie się podobają ostatnio naturalne z połyskiem :)
Oj Iwona podoba mi się to szaleństwo kolorów! Szczególnie ten kolor turkusowy sztos.
Ja nałożyłam sama różowa delikatna bazę i tak noszę je miesiąc. Nie wiem kiedy zrobię kolejne bo już na pokładzie noworodek 2 tygodniowy :)
U stop mam french , ręce jutro robię ale mamy imprezę w weeknd wiec jakies stonowane
Raczej wolę stonowane, ale kolorowy french byłby też spoko . W tym roku odpuszczam paznokcie u dłoni, bo zanim odrosną będą się łamać a termin mam na październik. Za to stopy robię do końca lata, o ile brzuch mi nie zasłoni
Mamo Dwóch Dziewczynek ,gratulacje :)))) poród przebiegł pomyślnie?
W ogóle to wy jakieś takie ładne te paznokcie macie w sensie kształtu mnie nigdy taki nie wyjdzie mam jakieś niekształtne aż wam zazdroszczę
teraz takie na lato są mega arbuzowe :D mnie się podobają lub inne owoce :D
Ja jestem z tych kobiet, które mają krótkie paznokcie i nie lubią z nimi nic robić. Prócz odżywki na skórki. Ba! Nawet na swój ślub miałam tylko pomalowane hehe
Więc zazdroszczę Wam że macie takie piękne i zadbane. Ja jakoś nie umiem o nie dbać.
MAZIA1 ja akurat nie miałam arbuzowych ale pomaranczowe czy tam grejpfrutowe i byly bardzo fajne. Wklejam zdjęcie
U mnie najczęściej królują zwykle stonowane ,naturalne kolory :D nie szaleje z paznokciami :d
Chociaż zawsze jest naturalnie to Mamina te Twoje piękne :D Strasznie mi się spodobały :D
Ja też leciutkie letnie szaleństwa uznaje. Nie mam hybryd od 6 mc , paznokcie się zdążyły zregenerować.. ale czy na razie robić hybrydę,czy się wstrzymać.. bije się z myślami jeszcze :)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.