Paznokcie maluszków

Ja też zdecydowanie wolę migdał niż kwadrat :) Wyszczupla palce. Jak mam krótkie to też mam wrażenie choćbym te palce takie grube miała :D 

Migdały są sliczne moje ulubione ale już dawno nie miałam czasu zrobic

Ja tez ostatnio nie mam czasu na zrobienie paznokci a nawet jak mam to mi się nie chce hehe może w końcu się zbiorę i zrobię ;)

A ja w końcu mam czas żeby sobie robić paznokcie ;) Jak mam krótkie to tez mam wrażenie , ze te palce to takie parówki są… Nawet ostatnio sobie zrobilam  u stop ;) 

O ja u stop to nie pamietam kiedy miałam pomalowane xd 

U rąk też ostatnio nie mogę ich ogarnąć :) A u stóp miałam zawsze pomalowane , a teraz przez okres ciąży jakoś olałam i dopiero teraz po pół roku je pomalowałam ,bo lato i sandałki wyciągłam :D 

Mi w tej ciąży tak dłonie drętwieją, że o pomalowaniu paznokci mogę tylko pomarzyć... A tak lubię mieć kolory na pazurach. Mam nadzieję, że po porodzie jak już się ogarnę i ciało wróci do formy to znajdę choć odrobinę czasu na malowanie ;) 

Ja u stóp muszę sobie dopiero zrobić hybrydy. Zwykły lakier za szybko schodzi jak dla mnie. U rąk cały czas robię hybrydy sama

Ja u stop malowałam zwykłym mimo ze szybko schodził mi to wystarczalo bo malowałam najwcześniej dzień przed jakim wyjsciem gdzie musiałam założyć odkryte buty tak to nie maluje teraz muszę siąść i zrobić przegląd w lakierach itp bo będę chciała pomalować sobie paznokcie hybryda u dłoni niedługo chrzest to mozna xd

To mi u stóp zwykły lakier się dość fajnie utrzymuje ,ale u dłoni nie ma szans :D 

Ja u nóg robię sama hybrydy, jednak u rąk to jakoś mi nie wychodzą;/

To ja mam tak fajnie że mi stopy i ręce ogarnia moja siostra. Więc umawiamy się na pogaduchy i robimy pazurki

Fajnie jak ma się siostrę albo bliższa znajoma z która można się tak ugadac :) ja już jestem nauczona i sama sobie wszystko robię w końcu po coś skończyłamszkole- technik usług kosmetycznych �

Ja robię sama sobie hybrydę w wolnej chwili ;)