Paznokcie hybrydowe

Ja po ciąży nie miałam problemów z paznokciami mam twarde pazury

Ja w pierwszej ciąży też miałam piękne i twarde paznokcie. Teraz jednak stawiam na wygodę i na hybrydy :stuck_out_tongue: Lubię mieć pomalowane paznokcie, jakoś tak lepiej się czuję :stuck_out_tongue:

Dokładnie tak, jak mam odrost albo niepomalowane paznokcie (co się u mnie w sumie nie zdarza) to się źle po prostu czuję :slight_smile:
Zadbane dłonie, paznokcie kojarzą mi się z zadbaną kobietą, a jeszcze jak pięknie to wygląda to już w ogóle same plusy widzę z hybryd :slight_smile:

A to moje dzisiejsze. Oczywiście niedokładnie bo młody wstał :frowning: wiec i pewnie szybko zejdą

Zadziorna pajęczyna :slight_smile:
Nasunęło mi się, bo Zuza uwielbia motyw pajęczyny :stuck_out_tongue:

Akurat 4 naklejki zostały haha

Poczułam Halloween :smiley:
Ale ciemne kolory podobają mi się jakoś bardziej, nie wiem czy też tak macie i to zauważyłyście, że ciemne trzymają się krócej? Jak sobie zrobię kolorowe paznokcie albo jasne beże to mam tak długo aż sama ściągnę czyli ok 3 tygodnie. A jak mam ciemny kolor tak jak teraz ten grafitowy szary to mam już jakieś odpryski po 1,5 tygodnia…wkurza mnie to :stuck_out_tongue:

Faktycznie ciemne krócej się trzymają. Ja mam z ciemnych tylko ten. Bo jeszcze mam czerwony żółty morski i seledyn i biały co jest gowniany czekam aż z Ali mi przyjdą wzięłam kilka na probe

Ooo to mi powiesz czy to coś wartego uwagi :slight_smile: Chociaż jakoś nie mam zaufania, jeszcze nigdy nic z Ali nie zamówiłam :open_mouth:

Dlatego zamówiłam chyba ze 3 lakiery jak beda dobre to wtedy kupię wiecej :slight_smile:

Ja lubię z firmy Rosalind. Fajnie się trzymają, kosztują w granicach jednego dolara i mają fajną konsystencję :slight_smile:

ja zamówiłam jakieś sarnes ok 1.40

Paulina wypróbowałaś już te lakiery z Ali? :slight_smile:
Jestem ciekawa :slight_smile:

kochana jeszcze czekam w tym tygodniu powinny być

Ja postanowiłam, że a najbliższym czasie zainwestuję w zestaw do manicure hybrydowego.

Ja chętnie do kreacji takich jak te https://zoio.pl/odziez-damska/bluzki/krotki-rekaw chętnie robię hybrydy. Dla mnie to najlepsze rozwiązanie. Pokazuje się z dobrej strony gdzie paznokcie trzymają się długo.

Martyna juz drugi raz jakieś zwykle bluzki określasz mianem kreacji:-) na forum reklamy są zabronione i generalnie raczej zbyt wiele tutaj nie zdziałasz.

Ja Wam powiem że jestem załamana hybrydami, a wlasciwie swoja glupota… Jakos wlasnie na sylwestra w sumie mnie zainsporowalyscie tutaj i stwierdzilam, ze pierwszy raz po ciazy ogarnę sie i chce wygladac sexy dla Marcina, bo naprawde nie mielismy dla siebie w ogole czasu przy naszych blizniakach. W kazdym razie zrobilam hybrydy i faktycznie wyszly ładnie, bardzo estetycznie… Problem w tym, ze pozniej znowu dalam sie wciagnac w ten wir i stwierdzilam ze zdejme je sama… Masakra! Msc temu byłam u kosmetyczki na regeneracji płytki paznokci, ale to potrwa… Musialam kupic dodatkowo specjalistyczny krem z kerpro.pl do codziennej pielegnacji, bo zwyczajnie boje sie zwlaszcza o paznokiec na palcu wskazujacym… mialam wrazenie ze zaczyna schodzic do tego piekielnie boli. Mam nadzieje, ze po mscu stosowania powoli beda sie regenerowac. Nigdy takiej glupoty nie robcie dziewczyny!

Ja hybrydy już długo robię i korzystam z Semilaca, teraz sporo nowości mają, na przykład takie fajne pyłki do zdobienia flash holo :slight_smile: ślicznie to wygląda… Ja już sobie nie wyobrażam normalnych pazurków do noszenia

Kowaleska bo z paznokcami to taki nawyk jak z rzesami, solarium…itp…jak sie juz zacznie to sie ciagle chce;-) ja naszczescie sie nie uzalezniam od niczego …a paznokcie mialam tylko slubne i ogolnie to fajnie sie czułam w nich ale dop na drugi dzien;) ale z samum ściąganiem bylo ciezko…i nie dla mnie takie chodzenie co ok. 3Tyg i płacenie za nie…:wink: ale jak ktos to lubi to czemu nie mi soe hybrydy podobaja i maja piękne kolory i wzorki;-)