Paznokcie hybrydowe

kowalewska - ja calego semilaca sprzedałam/oddałam, boję się uczuleń :o
A to głównie ta firma uczula :frowning: nawet kosmetyczki :o
Flash holo super brzmi, ale jednak na pewno nie skusze się :smiley:

A korzystacie z takich akcesoriów jak ••• Pojemniki, pudełka, organizery na lakiery do paznokci, kuferki na kółkach - Sklep NEONAIL - wszystko dla paznokci - NEONAIL - NEONAIL ? Bo ja szczerze mówiąc nigdy nie używałam takich kuferków, a podobno są bardzo wygodne.

Ja mam wszystko poukładane w pudełkach po butach które kupiłam na renee. Kupując tam buty dostajemy je w przepięknych pudełeczkach :slight_smile:

Ja też pudełka po butach to moje skrzynki haha

Moja siostra ma kuferek, bo i w prezencie dostała, ale świetnie sprawdzają się też zwykłe pudełka. Ja w weekend pierwszy raz robiłam sama sobie hybrydy i nie najgorzej mi wyszły :slight_smile: Może nawet i wejdę w to nieco mocniej :slight_smile:

Nie niszczą płytki paznokciowej?

Dziewczyny pytanie : czy można nałożyć na bazę top od razu ? Bez lakieru budujacego?

Ja hybryda kładę od razu na top

Paulina ja też zawsze tak robię :wink: pytam czy można top na bazę czyli przezroczysta warstwę bazy i na to od razu przezroczysta warstwę topu …bez lakieru kolorowego . Kładł ktoś tak ?

hyba można ja mam 2 w 1 baze i top

Spróbowałam położyć na bazę top od razu i bez problemu można :))
Pochwałę się jak zrobiłam szwagierkom moim pazurki :smiley:
Co myślicie ?

Bardzo ładnie ja może dzisiaj sobie zrobię chociaż ja mam krótkie paznokcie

Dzięki :wink: To wstaw fotkę jak zrobisz :)) ja swoje tez bardzo krótkie mam i odpoczywają na razie ;))

Jak zrobię to się pochwalę :slight_smile: ja mam. Jeszcze krótsze bo ostatnio obcielam żeby odzyly

Dzisiaj coś mi nie poszło haha

Bardzo ładnie Paulina :)))

Trochę powyjerzdzalam haha

Jak robisz wzorki ? Z pieczątek ? Trudno zrobić takie?

Tak pieczątki mam. Nie jest łatwo trzeba robić szybko żeby lakier nie zasechl

Tak myślałam :wink: na razie się wstrzymam i jak będę miała wprawę to spróbuję z pieczątkami; ))