Wow mega wakacyjne
Bo ona jest ogolbie dziwna… mowi ze duzo sie dzieje a jak mowir ze za miesiac zwykly francuz tk huz ze to mdle zr trzrba miec zywe kolory ![]()
jednk zaprzecza drugiemu
Oj to taka niezdecydowana
ale robi ładnie ![]()
A co na klnela na mnie
ze pinteresta mi usunie ![]()
Super wyszły , cudne jest to połączenie kolorów różu i pomarańczy .
Nie chciało jej się takiego robić
a za takie wzorek coś więcej płaciłaś ? Czy tyle samo?
Tylke samo… tylko ona jest specyficzna i duzo narzeka
Najlepiej jej zrobić bez wzroków prosto i z głowy , ale chociaż dzieki takiemu czemuś robi sobie wprawę
No dokladnie… ale ona woli kolor polozyc kase zgarnac i miec spokoj
Piękne
mega wakacyjne a jeszvze ten basen
chyba tez zaszaleje i umowie sie na paznokcie a co mi tam ![]()
I pewnie dlatego wymyśla żeby mieć jak najmniej pracy
Dużo stylistek nie robi wzorków tylko sam kolor ewentualnie frencz, babyboomer żeby szybko mieć z głowy zrobione paznokcie.
A ile płacisz za paznokcie ?
100
A jal robi to dodatkowo musisz placic i tez to zniecheca klientki
moja brala 100 zl teraz od nowych bierze 120 ja nadal place 100 bo tym starym nie podniosla ale widzialam ze za frencza dodatkowo 20 zl kasuje
nie wiem co tam jest takiego trudnego ![]()
Dla nas może i by było trudniejsze , ale dla kogoś kto się tym zajmuje to nie powinno być ![]()
ale coraz więcej osób tak robi że dodatkowy wzorek to dodatkowy koszt . Ale fajnie , że stałym nie podnosi , o klienta trzeba dbać ![]()
Tylko takim gadanuem ze tego nie zrobi itp zniecheca… mi np dlonie drza nie mocno ale drża i do mnie ze mam nie ryszac nimi bo mam mikro drzenja i ona nie moze sie skupic
no ok rozumiem ja ale ona tez musi mnie zrozumiec ze ja tego specjalnie nie robie ![]()
To taka mało profesjonalna
ja bym się wkurzyła i trzasnęła drzwiami gdyby mnie na każdej wizycie opierniczała
Tylko znowu inna pewnie zaraz by powiedziała , że chce 160 zł , u mnie takie ceny są najniższe bez wzorka , a stopy 190
U mnie za french też jest dodatkowo 20 zł i za babyboomer też , a też się zastanawiam co w tym trudnego . Materiału mało na to idzie i one mają taką wprawę , że raz dwa i zrobione. I często mi robią na samym naturalnym żelu jak mi się podoba akurat .