Paznokcie hybrydowe

Wow mega wakacyjne

Bo ona jest ogolbie dziwna… mowi ze duzo sie dzieje a jak mowir ze za miesiac zwykly francuz tk huz ze to mdle zr trzrba miec zywe kolory :sweat_smile::see_no_evil: jednk zaprzecza drugiemu

Oj to taka niezdecydowana :sweat_smile: ale robi ładnie :roll_eyes:

A co na klnela na mnie :sweat_smile: ze pinteresta mi usunie :sweat_smile:

2 polubienia

Super wyszły , cudne jest to połączenie kolorów różu i pomarańczy .

Nie chciało jej się takiego robić :face_with_peeking_eye: a za takie wzorek coś więcej płaciłaś ? Czy tyle samo?

Tylke samo… tylko ona jest specyficzna i duzo narzeka

Najlepiej jej zrobić bez wzroków prosto i z głowy , ale chociaż dzieki takiemu czemuś robi sobie wprawę

No dokladnie… ale ona woli kolor polozyc kase zgarnac i miec spokoj

Piękne :smiling_face_with_three_hearts: mega wakacyjne a jeszvze ten basen :smiling_face_with_three_hearts: chyba tez zaszaleje i umowie sie na paznokcie a co mi tam :grin:

1 polubienie

I pewnie dlatego wymyśla żeby mieć jak najmniej pracy

1 polubienie

Dużo stylistek nie robi wzorków tylko sam kolor ewentualnie frencz, babyboomer żeby szybko mieć z głowy zrobione paznokcie.

A ile płacisz za paznokcie ?

100

A jal robi to dodatkowo musisz placic i tez to zniecheca klientki :see_no_evil: moja brala 100 zl teraz od nowych bierze 120 ja nadal place 100 bo tym starym nie podniosla ale widzialam ze za frencza dodatkowo 20 zl kasuje :see_no_evil: nie wiem co tam jest takiego trudnego :see_no_evil:

Dla nas może i by było trudniejsze , ale dla kogoś kto się tym zajmuje to nie powinno być :smile::see_no_evil: ale coraz więcej osób tak robi że dodatkowy wzorek to dodatkowy koszt . Ale fajnie , że stałym nie podnosi , o klienta trzeba dbać :smiley:

Tylko takim gadanuem ze tego nie zrobi itp zniecheca… mi np dlonie drza nie mocno ale drża i do mnie ze mam nie ryszac nimi bo mam mikro drzenja i ona nie moze sie skupic :see_no_evil: no ok rozumiem ja ale ona tez musi mnie zrozumiec ze ja tego specjalnie nie robie :see_no_evil:

To taka mało profesjonalna :sweat_smile: ja bym się wkurzyła i trzasnęła drzwiami gdyby mnie na każdej wizycie opierniczała

Tylko znowu inna pewnie zaraz by powiedziała , że chce 160 zł , u mnie takie ceny są najniższe bez wzorka , a stopy 190

U mnie za french też jest dodatkowo 20 zł i za babyboomer też , a też się zastanawiam co w tym trudnego . Materiału mało na to idzie i one mają taką wprawę , że raz dwa i zrobione. I często mi robią na samym naturalnym żelu jak mi się podoba akurat .