Paznokcie hybrydowe

Może dlatego że wymaga to wiekszej precyzji , jak są wprawione to i szybko idzie ja pamiętam zawsze mi to dłużej schodziło z frenchem

Ja nigdy nie robiłam paznokci , nawet ledwo malowałam lakierami bo nie mam do tego zdolności . Dlatego jak stylistki robią taki french raz dwa bo dla nich to pestka to mi się może wydawać , za co ta dodatkowa kasa .

Ja nigdy sama sobie nie robiłam hybryd, zawsze jakoś brakowało mi czasu no i taki sprzęt też kosztuje . Podziwiam osoby, którym wychodzi to tak dobrze, bo u mnie pewnie byłaby walka z każdą ręką i dużo nerwów :joy:

A ja sobie przez dwa lata robiłam :sweat_smile: ja lubię takie klasyczne baza top , bardzo rzadko jakie ozdoby . Teraz zdjelam bo w ciąży mi się już nie chciało przy nich siedzieć ale myślę że jeszcze wrócę :face_holding_back_tears:

A french też sobie robiłaś ? Albo stopy ?

Oj nie , fenchu nie umiem próbowałam odciskać na takiej gumie ale go nie wychodziło :sweat_smile: i u stóp też nie robiłam , nie nawidzę stóp :laughing: zawsze wybieram buty z zakrytymi palcami to nie potrzebuje ich robić :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Też kiedyś tak miałam, nie lubiłam swoich stóp i paznokci . Ale raz zrobiłam french i mi się odmieniło , teraz robię cały czas

1 polubienie

Tam jest ten plus że paznokcie u stóp długo rosną :laughing:

1 polubienie

Hahahah oj tak

A ja na tej gumce lubie robic :laughing: kiedys obkupilam się w różne gadzety do malowania paznokic a teraz używam dwa razy w roku

1 polubienie

Mi na tym jie wychodziło nic :laughing: kupiłam specjalny lakier do stempli i ten cały zestaw do niego , baza i top to moje jedyne combo którego używałam

To prawda i dlatego na hybrydę u stóp chodzę co dwa miesiące . Chociaż na czymś człowiek zaoszczędzi troszkę .

1 polubienie

Szkoda , że na rękach tak nie działa :smiley: chociaż by się wtedy szybko znudziło

Ja robiłam frencha ale mnie french denerwuje bo jedna linia mi krzywo wyjdzie i odrazu muszę zmywać i od nowa coś próbować

Ja uwielbiam klasyki wiec było by mi to na rękę :laughing: w ciąży paznokcie u rąk rosną mi jak szalone to bym musiała co tydzień je robić :face_with_peeking_eye:

U mnie takie letnie :wink:

Fajne, plama rządzi! Ja to bym polezala pod palmami w wakacje haha

Mega wakacyjne ładne

1 polubienie

Haha ja tez a ze nie moge to sobie zrobilam na paznokciach :rofl::rofl:

1 polubienie