Paznokcie hybrydowe

Z tego samego powodu mi też się nie chce :sweat_smile: ale jak już wrócę to pracy to muszę zrobić żeby się pewniej czuć :laughing:

Ja to robie dla siebie… jak jestem na paznonciach to mam takie 2h dla siebie bez dzieci itp
Odpoczywam psychicznie… chociaz raz w miesiacu :slight_smile:

3 polubienia

Oo to bardzo dobrze :heart::heart:

A ja juz mam inna wizje na paznokcie :sweat_smile::see_no_evil: zaczelam szperac bo cos czuje ze mi powie ze palm nie umie robic :see_no_evil: i bedzie chciala na odczepne mi zrobic…

1 polubienie

Tylko sobie :slight_smile:

Ooo też fajne , te pierwsze skradły moje serce Basic ale jednak nie do końca :heart_eyes:

Ja rez wlasnie na nie zwrocilam uwage

A kiedy idziesz ?

Jutro :slight_smile:

To czekamy na efekt finalny na co się zdecydujesz :roll_eyes:

Znajac mnie wyhde z czyms inny… :see_no_evil: wszystko zalezy od mojego humoru… jesli jest super i wgl to szaleje a jak do bani to cos szybkiego i nara

1 polubienie

Mi najbardziej podobają się te pierwsze :smiley: ja np nie lubię jak się dużo dzieje na paznokciach a lubię też roz :smiling_face_with_three_hearts:

No ja tez lubie roz :grin:

I już byłaś na pazurkach? Co zrobiłaś ? :smiling_face:

Bylam bylam

3 polubienia

Ooo jednak palemki Ci zrobiła :heart_eyes: bardo. Ładne :face_holding_back_tears::palm_tree:

Ale ślicznie , super jej się udało :smiling_face::smiling_face:

No pięknie wyszly :wink: :wink:

A ile mialam do sluchania :see_no_evil: ze ona kropki zrobi ze palmy to za duza aplikacja na paznokcie ze za duzo sie dzieje na nich ze lepiej mininalistycznie lepiej wyglada itp :see_no_evil:

Czy ja wiem czy tak dużo się dzieje :confused: klasyczne wakacyjne nie przesadzone paznokcie :smile: to ona chyba nigdy nastolatka nie robiła paznokci :face_with_peeking_eye: jak widzę że każdy inny paznokieć ma inny wzror kolor tu cyrkonią tu coś innnrgo :joy: nie mówię bardzo ładne mają takie