Paznokcie hybrydowe

Mialam kiedys podobne :wink:

2 polubienia

Ooo przepiękne :smiling_face_with_three_hearts: bardzo mi się podobają :smiling_face:

Totalnie mają wakacyjny vibe

1 polubienie

Lata wprawy robią swoje

Ja jakies 5 lat temu tez mialam :sweat_smile: ale to robila inna kosmetyczka i ona to umiala… ta niby tez umie wiec zobaczymy

1 polubienie

A robiłaś tylko sobie , czy innym też?
@Wikii ha kiedyś też podobne chciałam i moja nie umiała , ani nawet nie miała takich fajnych lakierów

No ona rozowy ma nie wiem jak ten drugi… pytalam sie ostatnio o te palmy to mowila ze umie wiec zobaczymy

Mi się wydaje że kwadraty mi pogrubiają dłoń :rofl:

A ja znowu w innych źle się czuję , tylko kwadraty . @Wikii a kiedy idziesz robić?

To pochwal się jak wyjda :wink:

W sobote

1 polubienie

Ja ide dopiero w lipcu ale tez juz sie rozgladam za jakimis wakacyjnymi :face_with_peeking_eye::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

To będziemy czekać na efekty . Wrzuć foteczke .

1 polubienie

Naoglądałam się waszych paznokci i napisałam do szwagierki która tym się zajmuje, czy znajdzie dla mnie czas :sweat_smile::sweat_smile: ostatnio miałam zrobione w ciąży na ślub siostry raz a tak to z dwa lata już nie robiłam. Oby czas znalazła :sweat_smile:

1 polubienie

Ochydne nie chciałabym gakich zrobić sobie nawet za darmo :see_no_evil:
@Wikii te są super bardzo mi się podobają :star_struck: masz gakie długie paznokcie?

Piękne macie te pazurki :smiling_face_with_three_hearts: chyba muszę wrocić do hybryd bo ostatnio czuję się goła i zaczęło mi brakować manicure

No jamam dlugie chude palce i plytke tez dluga

Wtedy ta ręka wygląda tak ładnie :laughing: też mi ich brakuje , czuję że mam takie parówki nie palce
:laughing:

Mi bardziej brakuje ładnego pedicure , a do rąk się przyzwyczaiłam :smiley:

Ja tez mam ochote pomalowac ale jak pomysle że glownie siedze w domu i jedynie mąż i tesciowie by zobaczli to już mi przechodzi ochota :joy: