Paznokcie hybrydowe

A jakie masz teraz zrobione ? :slight_smile:

Ja dziś zdjełam moje obdartusy :rofl::see_no_evil: a nie chce mi się robić nowych , z cięłam na krótko niech się regenerują :crazy_face:

1 polubienie

O dokładnie :smile: kupilam odzywke bezbarwna i tylko tym pociągnę jak sobie przypomne :face_with_peeking_eye:

Fjane jest regenerum serum w takiej tubce z pędzelkiem , po tym ta płytka mam wrażenie że jest twardsza

Mam to ale w tubce tez z pedzeliem i nie lubię. Paznokcie są mam wrazenie tluste i nic nie wchlania sie, wcieram w ubrania :confused:

to? Mi się to super sprawdza

Ja lubię to regenerum , co ma taki jasny odcień i wygląda ładnie na płytce

Nie, ja mam w innej tubce. Moze to jest w konsystencji inne w takim razie

1 polubienie

Kochane, szukam pomyslu na paznokcie z motywem morskim, moze jakies muszelki ? Macie jakies fajne zdjecia ?

1 polubienie

1 polubienie

Ja jak mam paznokcie to tylko nudziaki :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja nie mam pomysłu, raz zrobiłam niebieskie to wgl mi nie wpadły w oko . Nie mogłam patrzeć na moje paznokcie i szybko je zmieniłam :smiley:

1 polubienie

Ja też najczęściej nudziaki , french albo jakiś delikatny róż . Odrostu tak nie widać i podobają mi się takie naturalne .

1 polubienie

Oo tak :heart_eyes: na razie coś przestałam je robić ale może mi się zachce u wrócę :face_holding_back_tears:

Mi się też mega podoba frencz albo nudziaki :slight_smile:

To jeśli nie można za dużo trzeć to wtedy to by nie było dobre , ale też to mam

1 polubienie

No niby nie, ale ja używam sobie raz na jakiś czas

Ale fajne podobają mi się :heart_eyes:
Lubię takie z wzorkami , i jeszcze jak ładnie są zrobione :heart_eyes:

Ja wczoraj kupiłam bazę z witaminami ktoś może stosował ją

Ciekawy wzór na wakacje :smiling_face:

Ja ide w przyszłym tygodniu i narazie niemam pomyslu :wink: