Hmm no to już nie wiem co ![]()
Ja co roku mam ten problem na wiosne i lato
A to może zamiast skarpetek złuszczających to nawilżające?
Oo musze sprawdzic ![]()
Tylko bje wiem czy na pekniete piety mkzba stosowac. Bo mam az dziure i krew leci ![]()
Ojeny współczuje ci , że masz aż tak mocno. A byłaś kiedyś z tym u dermatologa? Albo podologa.? @Karolinnna muszę go wypróbować
To no posmaruj sobie tym aż do wyleczenia , a później musisz już cały czas nawilżać jakimś kremem np licznikowym 30% albo mocniejszym 50% bo to wraca
wiem jaki to straszny ból , tego peelingu nie stosuj bo ci może bardziej podrażnić
Bylam u pedologa to zrobilam mi te piety i bylo ok a pp 4m na nowo… podzlam do dermatologa to powiedziala ze tylko nawilzac ze taki typ skory ![]()
Ojej. No to ci bardzo z tym współczuję ![]()
Tez mam takie pięty. Odkrylam i bardzo polecam tarke z nano szkla np. z rossmanna. EWA SCHMITT, ProCare+ , tarka do stóp z nano szkła, różne kolory, 1 szt. | Drogeria Rossmann.pl
Dziala cudownie! Pięty są milutkie i gladziutkie juz po pierwszym razie. Dodatkowo mam takie skarpetki z silikonem wewnatrz i zakladam je na noc na posmarowane kremem pięty. To tez jest petarda, bo ten krem dzięki silikonowi ladnie nawilza kilka godzin a nie zostanie na przescieradle. Wczesniej zadne kremy ani skarpetki zluszczające nie dawaly rady z piętami.
Moje stopy to tragedia ![]()
a przed ciążą jak jeszcze biegałam długie dystanse to często mi odchodziły paznokcie także jakbym wam tu wstawiła moje stopy to byście śniadania nie zjadły ![]()
Hmm moze ja tez mam to od biegania
ale tylkk jedna stopa ![]()
To ja nie biegam a mam brzydkie stopy ![]()
Lubię takie szalone paznokcie, ja mam takie pozdzierane jakoś nie chce mi się ostatnio robić ale muszę przysiąść bo wstyd ![]()
![]()
Ja nie mam zrobionych i mam jeszcze całe obżarte i do tego skórki też ![]()
![]()
![]()
Mi się nie chciało robić na komunię to założyłam tipsy , i tak mi zniszczyły płytkę że od miesiąca próbuje ją leczyć ![]()
![]()
Ojej no tipsy to też bym się bała założyć, że mi zniszczy
Na tik toku jest taka dziewczyna co sobie tipsy zakłada , utipsowanie się jej seria nazywa haha i tam mnie zachęciła pokazała nawet jak zdjąć zęby nie uszkodzić płytki i kurde ja to zdjęłam już na siłę bo strażnicę długo to trwało i tak zniszylam ![]()
![]()
Ja od połowy ciąży juz przestalam malowac i tak zostalo poki co
a teraz nie mam czasu albo chęci
Ja muszę innaczej nie potrafię już