Dokładnie jak piszesz, dlatego ja mam zawsze krótkie @Wikii mi kosmetyczka nie potrafiła tego ogarnąć . Ja chodziłam co 3 tyg i one aż mnie bolały
Ja chodzilam do roznych i rez nie potrafily az trafilam na taka co wie co z czym i jest ok ![]()
Jak urodzę to pójdę do innej i też zabaczę bo fajnie gdyby się udało jednak to zrobić
Ja mam dlugie i chude paznokcie… srodkowy palec mam krzywy nie wiem od czego… i ta co teraz chodze tez mi wyprowadzila tak paznokiec ze mam go prosty a nje przekrzywiony… wiec idzie wszystko zrobic ![]()
To dobrze wiedzieć
moja zawsze mówiła, to się nie da , tak już jest , a jak jeszcze założyła hybrydę na takie rosnące w dół to masakra
A co gdy pazurki się nie trzymają ? Normalnie odchodzą jak guma
Sama robisz czy u kosmetyczki ? Mi się tak robiło jak miałam zużytą lampę albo jak źle przygotowałam płytkę
Moze zle odtluszczasz ?
Na niestety nigdy nie robiłam sobie paznokci bo niestety nie miałby kto mi tyle przy córce zostać, ledwo ma kto mi zostać jak muszę do dentysty na leczenie kanałowe co już 3 razy odmawiałam wizytę bo ciągle komus coś wypadło i nie miał mi kto zostać a co dop na paznokcie;) także super jak ktoś ma tak czas na swoje przyjemności…no ale niestety ja nie mam. A kolor ja bym wybrała ten koralowy;)
A ja nigdy nie robiłam żadnych a mam 34lata ![]()
Woow, to jesteś pierwszą osobą którą znam co nigdy nie robił ![]()
Szok ja też nieznam nikogo co nie robił
Nawet moja babcia zrobiła sobie kiedyś , ale chociaż paznokcie nie są zniszczone
Źle przygotowana płytka paznokcia, nie odtluszczony dobrze paznokieć, zniszczona płytka paznokcia tak się wtedy robi że lakier hybrydowy lub Żel odchodzi od paznokcia.
Ja niegdyś kompletnie nie mam.czaus na robienie żadnych ano na jeżdżenie, ledwo ma mi kto popilnowac córkę jak chce iść do lekarzach a co dop na paznokcie;) także w domu maluje tylko zwykłym lakierem ale czasem nawet to jest uciążliwe dla mnie bo mi często odpryskuje i muszę zmywać więc wolę nałożyć odżywkę i jest ok;)
Ja całkowicie odwykłam od malowania paznokci, czas (i pieniądze) spędzony u kosmetyczki wole poświęcić na czas u fizjoterapeuty czy na ćwiczeniach, spacerze itp a od odżywek czy malowania w domu też odwykłam, teraz przeszkadzałby mi zapach lakieru
Ja też nie maluję paznokci już długo
A ja staram sie 1 w miesiacu chodzic do kosmetyczki. Wtedy jest czas dla mnie
chociaz 2h w miesiacu ale zawsze cos ![]()
Super dobrze myśleć o sobie ![]()
To jakie macie pazurki zrobione ? ![]()