Paznokcie hybrydowe

Ale chyba zostaje przy naturalnym , też takie lubię :smiling_face:

Ja też kiedyś używałam tylko sally hansen, wtedy były najlepsze dla mnie, bo dobrze kryły i się trzymał ten lakier. Ale od lat robię hybrydy to wypadłam w ogóle z rynku i nie wiem jakie są dobre .

Też je lubiłam ciekawe jak teraz , ale teraz jednak tylko hybryda

A ja mam takie :slight_smile: hubryda :slight_smile: na mojej plytce :slight_smile:

1 polubienie

Śliczne :smiling_face_with_three_hearts: Przepiękny odcień różu!
Ja w ogóle wypadłam jeżeli chodzi o modę w robieniu paznokci. Ostatnio rzuciło mi się w oczy, że jest coś takiego jak zdobienie akwarelami w hybrydzie?
Bo znajoma prowadzi swój salon i ostatnio wstawiła post, że wprowadza na stałe w ofercie :grinning: Być może to od dłuższe czasu jest na rynku, ale dla mnie to nowość.

2 polubienia

Ale śliczne :star_struck: uwielbiam róż :smiling_face_with_three_hearts: a jakie ładne długie :wink:

1 polubienie

Bardzo masz ładną płytkę i jakie długie paznokcie. Ja muszę pod hybrydę mieć żel bo mi się łamią bez żelu.

Ja mam dlugie palce i waska dluga plytke :see_no_evil:

Ja tez mam zel :slight_smile: sama hybryda sie nie nadaje na takie paznokcie… w sensie takie dlugie…
A czy dlugie to nie wiem . Zawsze takie mam bo w krotszych nie umiem funkcjonkwac :see_no_evil:
Od dolu tak wygladaja…

Jej ale długie - można się przyzwyczaić do takiwj długość :slight_smile: już nie ma pamietanika kiedy ostatnio robiłam ,a rok twmu będzie :wink:

Ja od hmm 9 lat :see_no_evil:

Ja to chyba nigdy niemiałam takich długich , a nawet nie mogę mieć

Ja kupiłam teraz bazę jasno różową Z brokacikie z victory vin i jestem bardzo zadowolona są takie delikatne

A czemu nie możesz mieć długich ? Nie lubisz , nie wygodnie czy praca ?

Rosną mi w dół i strasznie to wygląda :confused:

Tez kiedys mialam ten problem z jednym paznokciem… zawijal mi sie w dol ale dobrze zawsze mi go wypilowali i juz jest ok :slight_smile:

No u mnie niestety nic na to nie działa :confused: i strasznie to wygląda jak one trochę odrosną , jeszcze takie dziwne płaskie są

Oj to racja , jak paznokcie rosną w dół to brzydko bardzo wygląda jak są długie. Jak takie szpony . Niektórzy noszą takie ale naprawdę nie korzystanie to wygląda.

Ja mialam tak na wskazujacym palcu ale jakos mi kosmetyczka wyprowadzila to i juz jest ok :slight_smile:

Ale ja tez dlugich nie lubie … chodze co 4 tygodnie o ten odrost jest juz zazwyczaj dosyc spory ale jakos daje rade :slight_smile: