Bardzo dobra cena, u nas teraz wszędzie podwyżki i 190 minimum
Ja płacę za dopełnienie 160 zł za jeden kolor , a jak jakieś wzorki czy french to 180 zł . A dzisiaj jeszcze byłam zrobić hybrydę na stopach przed porodem to zapłaciłam 140 zł.
O kurcze to wysokie macie ceny ale to pewnie zalezy od miasta
u mnie cena za stopy to 70 zl ![]()
![]()
A robią peeling stóp? A przypomnisz mi skąd jesteś ? Bo znowu zapomniałam , wiem tyle że chyba gdzieś z południa ![]()
A u mnie ta cena 140 zł to sama hybryda tylko na stopach bez opracowania pięt itd. Kładę stopy na fotelu i robi, coś tam tylko spryska czymś dezynfekującym i na końcu posmaruje. Ja robię sobie resztę sama bo mam łaskotki straszne więc nawet nie wiem ile kosztowałby pełny pakiet.
Nierobia ;/ ja jestem z dolnegoslaska ![]()
100?! To prawie jak za darmo ![]()
To prawda jak slysze ile kosztują pazurki to u mnie naprawde tanio ![]()
![]()
![]()
Za tyle to aż się chce chodzić ![]()
Bardzo przyjemnie ahhah
No dokladnie jakos mi nie szkoda gorzej jakbym miala wydac 200 zl ![]()
![]()
Nooo to już boli
a co ile chodzisz ?
Tak co 3 tyg ![]()
Ja staram się co 4 tygodnie chodzić żeby nie zbankrutować. Ale na szczęście, aż tak szybko mi nie rosną paznokcie plus ja lubię naturalne kolory, beże i często mam french to też mniej ten odrost widać .
Ja też kiedyś chodziłam co 3 tyg , bo musiałam . Paznokcie rosną mi w dół i już mnie strasznie to bolało
Piękne pazurki , i nikt się więcej nie pochwalił a lubię patrzeć jakie macie pomysły na paznokcie. Ja po urodzeniu jeszcze sobie nie zrobiłam
Ja się zastanawiałam czy robić do sesji zdjęciowej , ale chyba nie bo potem znowu będę miała zniszczone
A sama masz lampę? ![]()
Jak nie, to może zainwestuj w jakiś dobry zwykły lakier ![]()
Tak mam, ale długo nie używałam . A polecasz może jakiś dobry zwykły lakier ?
Ja swojego czasu lubiłam bardzo lakiery z Bell i Selly Hansen. Ale to było już tak dawno że do tej pory to pewnie się wszystko pozmieniało i na pewno na rynku już są o wiele trwalsze produkty.