Paznokcie hybrydowe

No ja też tyle na hybrydę

Teraz patrzałam na cennik to 160 zł żele

Też mam cały sprzęt do robienia paznokci , frezarki lampy lakiery ale niestety bardzo długo mi to wychodzi do tego dzieci i nie daję rady sama , muszę chodzić na paznokcie

No sobie to sie zawsze o wiele dłużej robi, też mam swój sprzęt więc wiem o co chodzi

1 polubienie

Ja już ten raz na jakiś czas dla chwili dla siebie już wolę jednak iść na paznokcie niż samej sobie tyle czasu robić

1 polubienie

Ja jednak dla oszczędności wolę sama sobie podlubać ale mnie to odstresowuje , takie dlubanie przy paznokciach , wybieranie kolorków to jest taka odskocznia od stresujacego dnia .

Ja zobaczę jak u mnie będzie z czasem, ale wolałabym zaoszczędzić bo co 3 tygodnie chodzić za 170 zł to dużo :confused: a jak zacznę chodzić to i pewnie w 200 zł się nie zmieszczę

Ja totalnie nie umiem robic paznokci jak pomaluje to krzywo i brzydko :rofl::rofl::rofl: juz niebylam na paznokciach od grudnia ale zapisalam sie w marcu :see_no_evil:

Ja oglądałam pełno filmików instruktażowych na yt i o ile nie miałam problemu z opracowaniem skórek czy z pomalowaniem, to ściągnięcie lakieru to była masakra. Totalnie mi nie wychodziło, bałam się że w końcu sobie płytkę uszkodzę ;p więc całkowicie zrezygnowałam z paznokci

Ściąganie rzeczywiście jest wyzwaniem noe raz frez mi zachaczy o moją płytkę i ją uszkodzę, ale zazwyczaj za wysokie obroty mam na frezarce i w trakcie sobie zmniejszam.

Ja to znowu podchodzę tak że ostatnio za dużo dla siebie nie robię to pójść na paznokcie to takie jakby mini spa :grin::grin:

1 polubienie

Ja w końcu moje doprowadzam do ładu , bo były bardzo cienkie i teraz w końcu się tak nie kruszą

1 polubienie