No ja też tyle na hybrydę
Teraz patrzałam na cennik to 160 zł żele
Też mam cały sprzęt do robienia paznokci , frezarki lampy lakiery ale niestety bardzo długo mi to wychodzi do tego dzieci i nie daję rady sama , muszę chodzić na paznokcie
No sobie to sie zawsze o wiele dłużej robi, też mam swój sprzęt więc wiem o co chodzi
Ja już ten raz na jakiś czas dla chwili dla siebie już wolę jednak iść na paznokcie niż samej sobie tyle czasu robić
Ja jednak dla oszczędności wolę sama sobie podlubać ale mnie to odstresowuje , takie dlubanie przy paznokciach , wybieranie kolorków to jest taka odskocznia od stresujacego dnia .
Ja zobaczę jak u mnie będzie z czasem, ale wolałabym zaoszczędzić bo co 3 tygodnie chodzić za 170 zł to dużo
a jak zacznę chodzić to i pewnie w 200 zł się nie zmieszczę
Ja totalnie nie umiem robic paznokci jak pomaluje to krzywo i brzydko ![]()
![]()
juz niebylam na paznokciach od grudnia ale zapisalam sie w marcu ![]()
Ja oglądałam pełno filmików instruktażowych na yt i o ile nie miałam problemu z opracowaniem skórek czy z pomalowaniem, to ściągnięcie lakieru to była masakra. Totalnie mi nie wychodziło, bałam się że w końcu sobie płytkę uszkodzę ;p więc całkowicie zrezygnowałam z paznokci
Ściąganie rzeczywiście jest wyzwaniem noe raz frez mi zachaczy o moją płytkę i ją uszkodzę, ale zazwyczaj za wysokie obroty mam na frezarce i w trakcie sobie zmniejszam.
Ja to znowu podchodzę tak że ostatnio za dużo dla siebie nie robię to pójść na paznokcie to takie jakby mini spa ![]()
![]()
Ja w końcu moje doprowadzam do ładu , bo były bardzo cienkie i teraz w końcu się tak nie kruszą