Ja uwielbiam dlugie
wrecz jak obcielam do porodu to az mi bylo dziwnie, nie potrafilam smsa napisac ![]()
A to moje walentynkowe - wczorajsze
Naprawdę śliczne ![]()
Śliczne
ja idę jutro na walentynkowe
Ja też jak skróciłam do porodu to miałam takie dziwne uczucie, teraz jak mała już jest większa to właśnie odbudowuje sobie by uzyskać większą długość.
Wow jaka wampirzyca
świetne, lubię takie kolorki intensywne.
O wow , a z innej beczki jak ten perfum ?
Uwielbiam ten zapach
jest dosc slodki ale ja takie lubie.
a jak się przemóc do paznokci hybrydowych?
Ja robię sobie sama paznokcie jednak teraz poszłam na łatwiznę i naklejam tipsy i skracam , nie umiałam dobrze wypoziomować paznokcia więc to dla mnie super alternatywa
A co nie lubisz robić ?
nie lubie jakoś ich mieć, a mi się bardzo podobają ![]()
Ja kiedyś nie lubiłam jak zrobiła mi kuzynka , bo były za grube i ciężko mi się cokolwiek robiło, no i ja lubię krótkie , może zacznij właśnie od takich krótkich ![]()
spróbuję ![]()
Też nie lubię jak ktoś robi takie grube
na szczęście wkoncu znalazłam dziewczynę która robi idealne paznokcie tylko niestety ma już coraz wyższe ceny
A ile u was płacicie za paznokcie ?
Ja ostatnio widziałam że w mojej okolicy płaci się 150/160 zł za zwykłą hybrydę, bez zdobień itp
To ja raz poszłam u mnie i 170 płaciłam a to było ponad pół roku temu to teraz pewnie jeszcze więcej
Ja tak samo sama sobie robię paznokcie, mam duży kuferek z lakierami i akcesoriami . Narazie nakupiłam tyle że nic nie dokupuje bo lakierów hybrydowych mam naprawdę ogrom w domu . Muszę je wykorzystać. Ale napewno jest to duża oszczędności bo koszt takich paznokci nie jest tani u manikiurzystiki.
Ja szybko się poddałam z robieniem samodzielnie hybryd, za dużo czasu mi to zajmowało i szybko robiły mi się odpryski. Jeszcze samo malowanie to spoko, najgorzej mi szło ściąganie lakieru
Serio? To niezła cena.
Znajoma ma salon kosmetyczny i u niej cena za hybryde 130 zł. Żel, Przedłużenie itd to już inne ceny.
A czym zciagałaś? Frezarką czy pilnikiem?
Paznokcie Robione samemu masz rację są czasochłonne ale ja powiem szczerze lubie tą dłubaninę ![]()