Paznokcie hybrydowe

Ja uwielbiam dlugie :heart: wrecz jak obcielam do porodu to az mi bylo dziwnie, nie potrafilam smsa napisac :rofl:
A to moje walentynkowe - wczorajsze

5 polubień

Naprawdę śliczne :heart_eyes:

2 polubienia

Śliczne :blush: ja idę jutro na walentynkowe
Ja też jak skróciłam do porodu to miałam takie dziwne uczucie, teraz jak mała już jest większa to właśnie odbudowuje sobie by uzyskać większą długość.

1 polubienie

Wow jaka wampirzyca :grinning: świetne, lubię takie kolorki intensywne.

1 polubienie

O wow , a z innej beczki jak ten perfum ?

Uwielbiam ten zapach :heart: jest dosc slodki ale ja takie lubie.

a jak się przemóc do paznokci hybrydowych?

Ja robię sobie sama paznokcie jednak teraz poszłam na łatwiznę i naklejam tipsy i skracam , nie umiałam dobrze wypoziomować paznokcia więc to dla mnie super alternatywa

A co nie lubisz robić ?

1 polubienie

nie lubie jakoś ich mieć, a mi się bardzo podobają :see_no_evil:

Ja kiedyś nie lubiłam jak zrobiła mi kuzynka , bo były za grube i ciężko mi się cokolwiek robiło, no i ja lubię krótkie , może zacznij właśnie od takich krótkich :wink:

1 polubienie

spróbuję :see_no_evil:

Też nie lubię jak ktoś robi takie grube :rofl: na szczęście wkoncu znalazłam dziewczynę która robi idealne paznokcie tylko niestety ma już coraz wyższe ceny

A ile u was płacicie za paznokcie ?

Ja ostatnio widziałam że w mojej okolicy płaci się 150/160 zł za zwykłą hybrydę, bez zdobień itp

To ja raz poszłam u mnie i 170 płaciłam a to było ponad pół roku temu to teraz pewnie jeszcze więcej

Ja tak samo sama sobie robię paznokcie, mam duży kuferek z lakierami i akcesoriami . Narazie nakupiłam tyle że nic nie dokupuje bo lakierów hybrydowych mam naprawdę ogrom w domu . Muszę je wykorzystać. Ale napewno jest to duża oszczędności bo koszt takich paznokci nie jest tani u manikiurzystiki.

Ja szybko się poddałam z robieniem samodzielnie hybryd, za dużo czasu mi to zajmowało i szybko robiły mi się odpryski. Jeszcze samo malowanie to spoko, najgorzej mi szło ściąganie lakieru

Serio? To niezła cena.
Znajoma ma salon kosmetyczny i u niej cena za hybryde 130 zł. Żel, Przedłużenie itd to już inne ceny.

A czym zciagałaś? Frezarką czy pilnikiem?
Paznokcie Robione samemu masz rację są czasochłonne ale ja powiem szczerze lubie tą dłubaninę :smile: