Piękne
tak subtelne, a jednak z pazurem ![]()
Tak Ci się tylko wydaje, są piękne a zdjęcie też super wyszło ![]()
Faktycznie się je tak łatwo robi ?
Jak z trwałością?
Elegancko wyszło ![]()
mam różowe z czerwonymi dodatkami bombki kokardki
Jeszcze nie testowalam. Jednak zostawie probe na styczen, jednak boje się że naklejki nie wytrzymają tempa przygotownaia do świąt ![]()
To jak sobie je zrobisz, to koniecznie daj znać jak trzymają ![]()
A co sądzicie o hybrydach 3 in 1?
A co to jest ? ![]()
Dokładnie! Cóż to za wynalazek? Prosimy o więcej szczegółów! ![]()
A to nie te lakiery np z Hi hybryd co nie trzeba topu ani bazy ?
Ja nie probowalam bo chodze na pazury i tam mi robi normalnie ale cos slyszalam o tych wynalazkach zeby szybciej bylo. Ale czy szybciej znaczy lepiej ? Czy to tak samo trwale ? Tego nie wiem
Chyba tak. Ja kojarzę że neonail takie wypuściło ![]()
Nie miałam okazji testować, ale na pewno skraca to czas przygotowania paznokci
jednak wydaje mi sie, że są mniej trwalsze ![]()
O wow piękne lubię takie !
Ja też takie lubię, piękne , takie delikatne kolory.
Są super! Ja uwielbiam brokatowe akcenty na paznokciach!![]()
![]()
Pytanie jak Ci sie ten 3 w 1 trzyma. U mnie odpada niestety. Mam dość słabe paznokcie, tak więc aby manicure wytrzymał musi być
baza budujaca
lakier
oraz top
W sytuacji w której tak pomaluję paznokcie, trzymaja się na mur beton. W przypadku lakieru 3 w 1 różnie bywa. NIekiedy dobrze się trzyma, niekiedy nie. W takim ważnym dniu jak moje wesele postanowilam nie ryzykować oraz pomalować paznokcie czymś bezpiecznym Jeśli chodzi o marki, polecam zerknąć sobie na Eclair https://eclair-nail.com/pl/94-manicure-hybrydowy
Ja ściągnęłam hybrydę i mam takie cienkie, ciągle mi się łamią… są jak gazeta i wogole nie mogę ich zapuścić ![]()
Niestety ale muszą teraz swoje odrosnąć. Ja to gdzieś chyba wyżej pisałam że ten stan paznokci po hybrydzie niestety zależy też od tego jak kto ja zdejmował. Często stylistki piłują do końca i matówka ponownie płytkę a tak na prawdę powinno się zdjąć do tej pierwszej warstwy no chyba że coś się dzieje pod to wtedy całość ale już nie nakładając nic nowego