Myślę że może straciła trochę klientek na rzecz tej 2 i myśli jak zachęcić do powrotu
Pewnie tak ale z tego co wiem nie narzekaja na brak klientek wiec nie wiem o co kaman ![]()
Te pierwsze rozowe - prześliczne typowo w moim guście, ale te ostatnie czerwone to taka klasa ![]()
Co do pytanie o cenę - hehe to pewnie chcę wiedzieć za ile bierze konkurencja, slabeee!
Może faktycznie kilka klientek się odbiło i myśli że to może przez cene.
A jest jakaś różnica? Czy kwotowo podobnie to wygląda?
No to trochę słabe pytać o coś takiego
nie odważyłabym się wgl zapytać o coś takiego . A jest spora różnica pomiędzy nimi?
Nie wiem nawet ile tamta bierze za paznokcie ale podobnie moze chce od nowego roku sie podniesc i chce zobaczyc czy tamta nie bedzie miala taniej ![]()
Oooo a skąd zamawiałaś tipsy ?
Mi nie tylko kosmetyczki ale i Podolog odradziła malować zimą bo to obciążenie dla paznokci, latem wiadomo każda chce mieć ładne pazy, ale cały rokiem lepiej nie, one muszą odpocząć…
Kupowałam albo w action albo w primarku ![]()
Sama muszę na takie zerknąć
a klej dałaś ten z opakowania czy inny?
Te z opakowania są beznadziejne, kupowałam w rossmanie klej z marki kiss ![]()
Myślałam że to zdjęcie to już zrobione przez Ciebie pazy z tymi naklejkami
jak będziesz pamiętać podczas tej świątecznej gonitwy to wrzuć kończenie fotkę z efektem końcowym jak wyszły ![]()
Daj koniecznie zdjęcie jak będziesz miała gotowe pazurki ![]()
Ja miałam naklejki z TEMU, taka lipa że nic się nie trzymały, a te z Neonail były nie do zajechania ![]()
O tak, podpinam się ![]()
Niestety w moim przypadku naklejki z temu też okazały się totalną porażką ![]()
Dziewczyny pochwalcie się swoimi świątecznymi pazurkami😊
Ja w tym roku bez wzorków ale brokatowa czerwień też pięknie
Ja ide dzisiaj ![]()
Mam 5 zdjec na ktorych mi sie podoba jakis paznokiec
nie wiem jak to zrobie w koncu ![]()
Haha oj znam ten dylemat też tak miałam nie raz teraz się nie zastanawiam maluję na pierwszy lepszy ktory mi się spodoba i mam z głowy , narazie przy maluszku nie mam czasu wydziwiać z pazurkami ![]()
Pokaż swoje pazurki jak już zrobisz😊