Paznokcie hybrydowe

No powiem ,że kasa w kieszeni zaoszczędzona :grin: wiadomo kupię jakieś lakiery itp ale nie płacę jak za kokosy :rofl:

Mnie też zawsze wkurzało, że moja kosmetyczka nie miała czasu wtedy kiedy mi pasowało i dlatego zrezygnowałam

Ja to muszę się odrazu umawiać później też zawsze brakuje terminów :see_no_evil:

1 polubienie

Ja czasami robiłam tak że jednego dnia robiłam sibie jedną dłoń a drugiego drugą dłoń :laughing: także paznokcie na raty ale były zrobione

Ja właśnie teraz tak mam zrobione :rofl:

Gorzej jak w tym czasie wyskoczy jakieś niespodziewane wyjście :face_with_hand_over_mouth::rofl: śmiesznie to może wyglądać :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Kiedyś się tym przejmowałam, a teraz jakoś nie zwracam na to uwagi :see_no_evil:

1 polubienie

Hahah no czasami też tak bywało ale tak jak @magdallenka08971 mówi przestałam się tym przejmować od kąd jestem mamą bardziej się wstydzę jak mam polamane albo poobdzierane paznokcie a płacę w sklepie :see_no_evil:

1 polubienie

A ja się przestałam całkowicie tym przejmować :see_no_evil: od kad mam dwójkę dzieci to i w lekko przetłuszczonych włosach bym wyszła , kiedys wgl to nie było do pomyślenia abym tak wyszła :rofl:

Ja tak samo czasem chodzę byle jaka ale oj tam kiedyś się zadba bardziej o siebie😆

Ja tak samo jak wy, już się też tym tak nie przejmuje :see_no_evil:

Ja jak nie mam czasu to często nie maluje albo na szybko zwykłym lakierem jak ide do pracy czy na jakies wyjście ale wytrzymuje dzień gora dwa :rofl:

Ten zwykły lakier też mi nie wytrzymuje na dluzej, nie pamietam kiedy ostatnio nawet malowałam nim dłonie używam tylko ewentualnie do stóp :footprints:

Ja te zwykłe lakiery oddałam córce miałam ze dwa bo wszytkie powyrzucałam jak zaczęłam kupować sobie lakiery hybrydowe

Ja też używałam kiedyś tylko do stóp, a teraz zimą odywke nakładam a latem hybrydę

Ja stopy już dawno nie malowałam :disappointed_relieved: na stopy już mi braknie czasu :smile:

1 polubienie

Stopy bardzo ciężko się robi sobie :see_no_evil: kark bardzo boli

1 polubienie

Nie wiem jak u was ale u mnie co by nie było hybryda na stopach trzyma się wieczność :sweat_smile:

U mnie na stopach to i zwykły lakier bardzo długo trzyma :face_with_hand_over_mouth:

Hybryda na stopach fajnie ale jak ściągam i siedze taka zgięta to juz mi sie odechciewa. Wybieram czesciej zwykły lakier