No powiem ,że kasa w kieszeni zaoszczędzona
wiadomo kupię jakieś lakiery itp ale nie płacę jak za kokosy ![]()
Mnie też zawsze wkurzało, że moja kosmetyczka nie miała czasu wtedy kiedy mi pasowało i dlatego zrezygnowałam
Ja to muszę się odrazu umawiać później też zawsze brakuje terminów ![]()
Ja czasami robiłam tak że jednego dnia robiłam sibie jedną dłoń a drugiego drugą dłoń
także paznokcie na raty ale były zrobione
Ja właśnie teraz tak mam zrobione ![]()
Gorzej jak w tym czasie wyskoczy jakieś niespodziewane wyjście ![]()
śmiesznie to może wyglądać ![]()
![]()
Kiedyś się tym przejmowałam, a teraz jakoś nie zwracam na to uwagi ![]()
Hahah no czasami też tak bywało ale tak jak @magdallenka08971 mówi przestałam się tym przejmować od kąd jestem mamą bardziej się wstydzę jak mam polamane albo poobdzierane paznokcie a płacę w sklepie ![]()
A ja się przestałam całkowicie tym przejmować
od kad mam dwójkę dzieci to i w lekko przetłuszczonych włosach bym wyszła , kiedys wgl to nie było do pomyślenia abym tak wyszła ![]()
Ja tak samo czasem chodzę byle jaka ale oj tam kiedyś się zadba bardziej o siebie😆
Ja tak samo jak wy, już się też tym tak nie przejmuje ![]()
Ja jak nie mam czasu to często nie maluje albo na szybko zwykłym lakierem jak ide do pracy czy na jakies wyjście ale wytrzymuje dzień gora dwa ![]()
Ten zwykły lakier też mi nie wytrzymuje na dluzej, nie pamietam kiedy ostatnio nawet malowałam nim dłonie używam tylko ewentualnie do stóp ![]()
Ja te zwykłe lakiery oddałam córce miałam ze dwa bo wszytkie powyrzucałam jak zaczęłam kupować sobie lakiery hybrydowe
Ja też używałam kiedyś tylko do stóp, a teraz zimą odywke nakładam a latem hybrydę
Ja stopy już dawno nie malowałam
na stopy już mi braknie czasu ![]()
Stopy bardzo ciężko się robi sobie
kark bardzo boli
Nie wiem jak u was ale u mnie co by nie było hybryda na stopach trzyma się wieczność ![]()
U mnie na stopach to i zwykły lakier bardzo długo trzyma ![]()
Hybryda na stopach fajnie ale jak ściągam i siedze taka zgięta to juz mi sie odechciewa. Wybieram czesciej zwykły lakier