Maszynka jest szybko i włosy nie wrastają. Zastosowanie żelu lub kremu do miejsc intymnych spowalnia odrastanie włosków;)
Nie odważyłabym się użyć depilatora.
Witaj na forum #teamLOVI!
Maszynka jest szybko i włosy nie wrastają. Zastosowanie żelu lub kremu do miejsc intymnych spowalnia odrastanie włosków;)
Nie odważyłabym się użyć depilatora.
justys a to tego nie wiedziałam :D a moze warto przetestować. masz jakis krem sprawdzony?
Ja nie zauważyłam żeby po kremie do golenia wolniej odrastały, ale na pewno ukatwia taki krem golenie
Justyś dołączam się do Oli, co polecasz? :)
Po depilatorze wrastają niestety. Ale codzienne golenie to koszmar latem. Ja chyba teraz zainwestuje w laser, bo już nie wiem co robić.
Golenie to non stop, depilator fajny, ale te wrastanie. Kilka lat walczyłam po nim z zapaleniem mieszków włosowych. A jestem brunetką i te włosy są gęste i widać.
codzienne golenie naprawde tak szybko wam odrastają włosy?
ja co 3 dni jak maszynką
Ja co 2-3 dni, teraz w chłodniejsze dni to nawet rzadziej :D
Co 2-3 dni serio? Współczuję xD ja maszynka raz na tydzień a w zimie nogi nawet co 2 tygodnie bo nie rosną mi tak szybko włosy i są dość jasne na szczęście ;)
Ja też raczej co 2-3 dni, a o nogach to zimą często zapominam bo mam takie niewidoczne włoski na szczęście:)
Ja mam wrażenie że te kremy tak śmierdzą do usuwania owłosienia że sam zapach już mnie zniechęca do stosowania ich niestety ja też muszę golić nogi co 2,3 dni bo bardzo szybko mi odrastają co jest bardzo uciążliwe tym bardziej że po goleniu często mam podrażnienia i w zasadzie ogóle nogi nie zdarza one zejść a zaraz znów muszę golić nogi bo mam włoski dlatego jak tylko mogę szukam raczej trwalszego sposobu by mieć spokój na dłuższy czas
Ja chodziłam na lasery niestety końcowego efektu nie mam bo zaszłam w ciążę i przerwalan
MamaAda ale chyba cos to jednak pomoglo? czy jak nie skończysz serii to efekty są marne lub całkowicie ich nie ma? Zawsze sie nad tym zastanawiałam.
Ja mam laser w domu ale zapominam go używać albo Nie mam czasu albo zmęczona jestem a jak robiłam często to mi trochę skore przypaliło takie kropeczki czerwone się zrobiły
No niestety trzeba uważać żeby sobie krzywdy nie zrobić ;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.