Pampersy jakie dla was najlepsze

My stawiamy na dadę :)

Dla nas Dada ale używaliśmy również lupilu z Lidla i też są super 

ja przetestowałam wszystkie chyba marki i najbardziej byłam zadowolona z pampers pure. dada złote też okazują się bardzo fajne. 

Ja polecam Dady złote są najlepsze 

Dla mnie najlepsze pampers active baby 

U nas dada też się sprawdziła

u nas dada złote lub zielone zaleznie od promocji lidlowskie też mieliśmy porównywalne do złotych dady ale jeszcze które są dobre i na pewno je kupie nie raz to z rossmana;) 

my pampers active baby mamy na noc ,ale te nocne bo nam w nich nic nie przecieka. Choć oostanio i w nich przeciekło. NIe wiem może on sie za bardzo wierci w nocy, albo za dużo mleka wypija bo spore tego w nocy znowu jest 

Mazia u na steż zaczynaja przeciekać ale zaczyna wiecej jesć do tego troche przepajam wiec wiecej siusiu idzie a czy sie kręci? u mnie na pewno ;) jak wstaje to nózki na kołderce;)

U nas także Dada wygrała, no i ta cena też robi swoje. A wiadomo przy dziecko to pampersy czasami lecę jak chusteczki przy katedrze hehe

Najpierw używaliśmy pampersow firmy Pampers ( Premium Care). Do jakiś 3 miesięcy.:) Potem zaczęłam kupowac Biedronkowe Daddy:).  Ale i tak wróciłam do Pampersa . Daddy jakoś szybko mi przemakały i zaczęły się pojawiać na skórze dziwne zaczerwienienia którym towarzyszyły krostki. ( dziecko nie leżało w pampersie długo, z przemoczona pupką).Dla starszego maluszka wybrałam pieluchomajtki:) Pantsy. I teraz przy drugim dziecku stosuje tak samo pampersy :) 

Z tym że wybrałam activ baby, ale chyba też będę kupowac już Pantys.:) Wydaje mi się że ta gumka na brzuszku nie " pije" brzuszka. Tak jak te zwykle pampersy na rzepy.:) Może to tylko mój wymysł:)

Buziaki:*

Aniska to mój też się tak kręci,że ja nie jestem pewna czy czasem codziennie nie przecieka,ale delikatnie. W kroku mam wrażenie,że śmierdzi rano moczem,ale jets sucho. Może coś delikatnie wylatuje 

A co sądzicie o pieluchach Lupilu? Używacie? Bo w sumie nie wiem, czy stawiać na Dadę czy na Lupilu, nie mam porównania za bardzo.

halmanowa, my teraz używamy Lupilu zamiennie z Dada i Pampersami, zależy co akurat jest w promocji. Dla mnie Lupilu to jest to samo co Dady. Zresztą jedna firma od drugiej ostro zrzyna, nawet nadruki na pieluchach są podobne, jeżeli Dady 3 mają króliczki, to na Lupilu 3 też będą króliczki.:D

Mi się lupilu nie sprawdza przy dłuższym użytkowaniu. Syn ma zaraz odparzenia. Dlatego je stosuje ta zna jakiś czas. Nam ta siateczka z tych pieluch zaczyna przyelgsc do pupy małego jak już nasiusia i potem są cyrki 

U nas przeważa dada extra care, głównie ze względu na częste promocje :) no i wszystkie rozmiary mają fajną jakość. Na początku super były Pampers premium care 1, dla nas były super jakościowo, szkoda że 2 już zdecydowanie cieńsze :( lepsze w tym wypadku były zwykle pampers active baby. Ostatnio też kupiłam w Rossmannie BabyDream ekologiczne i są też w porządku. Jak dla mnie w porządku były też kauflandowskie, mają śliczne kolorowe wzory i idzie kupić w naprawdę fajnej cenie, tylko mąż ma problem bo nie mają paska wilgotności i mówi że on ich zmieniać nie będzie :D

U mnie sprawdzają się na razie pampers. Miałam Dada ale córce nie podpasowaly, ciągle jakieś zmiany pod pieluszką były. Jeszcze nie dałam ich na stracenie i spróbuję bo wiadomo tańsze 

u mnie pampers

Dla nas 1 i 2 najlepsze były z Dady Extra care, pampers active i premium care nam przeciekały. Ale przy 3 i 4 już nie jestem taka pewna, Dady nam trochę przeciekają, a z pampers active byliśmy zadowoleni. Nie wiem czy tak na rozmiarach może być różnica? Czy może pech/słaba seria? 

Zastanawiam się nad kupnem Pampers night pants  na noc, ponieważ córka je melko 3x w nocy, a przed snem pije dużo wody, więc musimy ją przebierać,żeby rano nie była cała zesikana. Czy sprawdzają się i rzeczywiście wytrzymają cała noc? Czy polecacie jakieś inne?

ja od początku złote Dada już od  1