Pampersy jakie dla was najlepsze

Powiem wam że przy pierwszej ciąży sprawdziły smt wszystkie pampersy. I pampersy pampersa dla nas okazały się najgorsze mała miała odparzona pupe i wiecznie uczulenie na pupie krostki itp. U nas najlepiej sprawdziły się Dady z biedronki. Nic nie orzeciekawo nie odparzaly nie uczulaly. A wy jakie macie doswiadczenia z pampersami? 

Ja do tej pory używałam tylko pampersa i dada - obydwie firmy się u nas sprawdzają :) nie zauważyłam żadnego uczulenia. Koleżanka chwaliła też pampersy z Rossmanna podobno są bardzo dobre ale nie miałam okazji ich używać. 

My używamy aktualnie Pampers pants.Wczesniej normalne pampersy z Pampers i dodatkowo te premium okazały się świetne. Używaliśmy też z Dady i trochę tych z Lidla ale żadne nie okazały się tak dobre jak te z Pampers.Czesto kupowałam na zapas w Biedronce jak były w promocyjnej cenie

Od samego początku używaliśmy dady. Najpierw fioletowej, potem zielonej. Potem w ramach akcji pampers „pieluszka dla maluszka” dostaliśmy pampersy. Przez 2,5 mca używałam zamiennie dady i pampersów i po takim czasie użytkowania mogę powiedziec że jednak wolę pampersy, bo są miększe i jakoś tak lepiej leżą. Kończymy nasz zapas dady i przejdziemy na pampersy raczej. Synek nie ma w nich odparzeń wiec to kolejny powód do zmiany.

Dariamama przed dodaniem wątku, należy zobaczyć, czy nie istnieje taki sam lub podobny.

Wklejam linki :)

https://lovi.pl/forum/9/353

https://lovi.pl/forum/9/137

Córka od początku używa pampers premium care i nawet bez smarowania pupa nie jest zaczerwieniona. Dostałam jedną paczkę zwykłych i te bardziej pachniały (dla mnie minus) i nie zawsze pupa była ładna. 

Pampers premium care można kupić w promocji np na Allegro i wtedy cenowo wychodzą podobnie jak zwykłe. 

U nas tylko i wyłącznie Dada ;) próbowaliśmy firmy Pampers ale nie sprawdziły się. Na ani jedne ani drugie moja córeczka uczulenia nie miała

Ja uwielbialam huggies, niestety już ich nie ma nigdzie, chyba już nie produkują. Później pezerzucilismy się na pampers i były super jak dla mnie. Uwielbialam ich zapach. 

Nie powielajcie wątków.

Jak dla mnie bardzo dobrze się sprawdziły pampers premium care. Teraz jak urodzi się córeczka to dodatkowo sprawdzę pampersy z Rossmanna bo słyszałam o nich dużo dobrego ;)

Ile mam tyle opinii ? my od urodzenia kupiliśmy Dada fioletowe stwierdziliśmy że lepiej zacząć od tańszych ? no i tak zostało Julka

ma 3 miesiące i nadal ich używamy teraz już 3 ?

Testowałam pampers też jest oki ale mimo wszystko Dada wygrała 

Póki co kupiłam zapas pampersów pampersa ale już kolejne '2' mam zamiar kupować dady. Na początku wydaje mi się że pampersa lepszą cyrkulację powietrza mają. 

Ja teraz chyba też zacznę od dady bo są tańsze od pampers a maja bardzo dobre opinie. 

Według mnie pampersy z Pampersa nic nie przebije.

W promocji kosztują podobnie do Dady :) Ja zawsze korzystam i robię zapasy.

Dziewczyny a co sądzicie o używaniu pampersów, których data ważności się skończyła? Dostałam trzy opakowania i nie wiem czy bezpiecznie jest ich używać. Sprawdziłam kilka i niby nic się nie działo ale sama nie wiem... 

Nigdy nie pomyślałam, aby sprawdzić datę ważności pampersów. Zresztą ja w ogóle nie sprawdzać dat ważności - jedynie w lekach, które już od dłuższego czasu mam w apteczce.

Musiałabyś poczytać z czego wynika data ważności w pampersach. No i pytanie czy Twoje dziecko jest wrażliwe czy nie. Bo są dzieci, których nic nie ruszy i nie będą mieć uczuleń, a są dzieci, które jak mają gorsze pampersy i materiały to od razu odparzenia czy rany .

Pcheła na próbę używałam ich przez kilka dni i nic się nie dzieje. To może będzie ok :) 

Jak pampersy wyglądają "normalnie" i po wypróbowaniu ich na pupci nic złego nie zauważyłaś to myślę,że można zużyć.

Tak czytam i szczerze powiedziawszy też nigdy nie spojrzałam na datę ważności,  nawet nie wiedziałam że pampersy takie coś mają...O matko ;))

Chyba tylko wysypka by mogła wyjść,  co już padło w wypowiedziach...albo może jakiś dziwny zapach pampersow...nie mam pojecia...albo klej rzepow może już nietrzymac lub tracą na chłonności....nie mam bladego pojecia ;)

U nas Dada z biedry króluje,  na Pampersa była starsza uczulona I przy młodszej nie testowałem już ich bo po chusteczkach z pampersa była czerwona więc z góry skreslilam I pampersy .

Pachną normalnie, rzep też się trzyma. Będę ich używała tym bardziej, że bardzo dużo ich zużywam. Nie wiem jak u was ale u nas myślę, że na pewno jest ich więcej niż 10 na dobę. Aż ostatnio Pan, który zabiera odpady skomentował "o matko ile pampersów" :)