Pampers Premium Care

Hej dziewczyny! :)

jakich pieluszek używacie? Obecnie jest bardzo gorąco, maluszkom na pewno też dlatego szukałam przewiewnych i miękkich pieluszek. Znalazłam! :) Obecnie używamy Pampers Premium Care Pants już w rozmiarze 4 i przyznaję, że są idealne :) Zapewniają suchą skórę aż do 12 godzin i dzięki temu moja córeczka nie budzi się już w nocy z powodu mokrej pieluszki. Pieluszki są bardzo miękkie i delikatne. Mają też miękką i elastyczną taśmę dzięki czemu znakomicie dopasowują się do ciała dziecka. Dla nas to strzał w dziesiątkę!

Używałyście je ich? Jak Wasze wrażenia?

Mama_Gratki my zazwyczaj używamy Pampers Pure Protection też są bardzo mięciutkie i delikatne. Wykonane z bawełny organicznej, nie zawierają perfum ani balsamu. Są hiperalergiczne, dobrze wchłaniają wilgoć. Nie podrażniają skóry i doskonale dostosowują się do pupy dziecka. A drugim rodzajem są też Pampers Premium Care. Te dwa rodzaje pampersów są dla mnie najlepsze.

My mamy z babydream pasty i są fajne, a ostatnio kupiłam Dada ale już nie są tak cienkie

My używamy lupilu Comfort są miękkie przewiewne i też zapewniają suchość do 12 h ale ja i tak częściej zmieniam bo wiadomo bardziej higienicznie moim zdaniem niekiedy używamy jeszcze dada Soft z kartonu i też nie są zle :slight_smile:

My używamy z dady i chwale sobie je , szczególnie te w kartonie , pielucha wytrzymuje spokojnie do rana . Pampersy nie przypadły mi do gustu, jak dziecko zrobi siusiu to dosłownie śmierdzą wogole ten zapach przy pampersach jest niepotrzebny , nie pamiętam jakie miałam ale w nocy musiałam przebierać bo nad ranem przeciek . No i kiedy dziecko chodzi to nie wiem czemu ale jak zrobi siku to pampers zbija się w jednym miejscu i tak wisi jakby niewiadomo ile tam bylo.

My to chyba już na dobre pieluch się pozbedziemy. Tylko na wyjazdy będę zakładać. Młody już ponad tydzień wstaje w nocy na sikanie.

My od samego początku używamy tylko pampersów od Pampers, także nie mam żadnego porównania do takich z Biedronki, Lidla czy Rossmanna. Z Pampersów jesteśmy od początku bardzo zadowoleni, także w upalne dni.

Tutaj jest wątek dotyczący pampersów: https://lovi.pl/forum/9/353 … Poczytaj tam jest mnóstwo opinii dotyczących pampersów, chusteczek…

1 i 2 używaliśmy z pampersa tylko dlatego że z dady są te rozmiary wg mnie jakieś dziwne… ale od 3 rozmiaru używamy tylko dady, bo pampersy przemakają i jakościowo są fatalne :wink:

My też dada w kartonie Jelsi już i dla nas lepsze niż pampers który odparzyl uczulil i przeciekal zupełnie jak u rewers.
Lupilu też albo w paczce dużej jumbo pack albo w kartonie:) aktualnie lupilu kupiłam bo się opłacało ale teraz myślę kupić dada znów:)

Według mnie nie ma lepszych pieluszek niż z firmy Pampers:) My używamy od urodzenia i są najlepsze.Przyznaje ,że próbowałam innych np.Dady,Lupilu,Pufies i żadne nie sprawdziły się tak dobrze jak Pampers.Premium są rewelacyjne,my polecamy :wink:

Paulina,w jakim wieku jest Twój synek?

Ja również uważam że pieluszki z firmy Pampers są najlepsze. Są różne rodzaje z tej firmy lepsze i gorsze więc każdy może znaleźć coś dla siebie

Zabrzmiało jak dobra reklama? ale faktycznie firma Pampers swoje kosztuje ale jest najlepsza. My używaliśmy różne pampersy różnych firm i większość zdaje egzamin ale Pampersy mają lepszą wchłanialność i nie oddają spowrotem tej wilgoci, dodatkowo te Pampers Care mają taką mięciutką delikatną powłokę. Nie umniekszając jakości innych firm bo też są dobre, ale nie najlepsze:-)

Drogie Mamy nie powielajcie kolejnych wątków odnośnie pieluszek jednorazowych.
Zamarancza podała Wam link https://lovi.pl/forum/9/353
Proponuję tam kontynuować dyskusję, żeby nie robić zbędnego bałaganu.

Ale już było wspominane w innym wątku że dziewczyny komentują stare wątki i nikt nie odpowiada bo jakby nie patrzeć teraz jest ciężej jak komentarze nie przeskakują . A o pampersach których wspomniała mama.gratki to są nowe . Dlatego ja z miłą chęcią przeczytałam opinie :slight_smile: a jak redakcja będzie robić dalsze poprawki o których również wspomniała to na pewno dziewczyny nie będą zakładać kolejnych powielających wątków. Mama.gartki ja używam obecnie dade jak Bruno się urodził to kupiłam pampersa i miał uczulenie ale jak się później okazało na chusteczki nie pampersy . I w miedzy czasie używaliśmy bambiboo i najlepsze jakie używaliśmy pupka nie była mokra , dobrze wchłaniały , przylegają do ciała dziecka. Z tym że wychodzi 1zl za sztukę . I jakiś czas temu spróbowaliśmy dade używamy fioletowych i jestem zadowolona nic nie przecieka , młody nie ma odparzeń . Nawet wyczytałam że firma pampers również zajmuje się produkcją dady . Ile płacisz za pampersy ?? Ja póki co używam normalnych ale jak zacznie raczkować , będzie bardziej ruchliwy to na pewno będę chciała spróbować pantsy ??

My właśnie mamy okazję testować pantsy Pampersa i tez uważam, że są extra! Jak dotąd pieluchy z Pampersa mnie nie zachwyciły, ale te pansy faktycznie są fajniutkie, miękkie, dobrze chłoną wilgoć i super się dopasowują, choć faktycznie tanie nie są:/ ale widać różnicę!

Również ich używamy i jestem z nich bardzo zadowolona. Dobrze się je zakłada przy ruchliwym dziecku. Jak postępuję zgodnie z instrukcją to jest jeszcze wygodniej bo zawsze „rozciągam” gumę pieluszki na dłoniach, a dopiero potem zakładam dziecku

U nas niestety się nie sprawdziły…Na początku używałam pampersów, ale bardzo szybko się “pompowały” i wydzielał się taki dziwny nieprzyjemny zapach…Później zakupiłam Dady i to z nich właśnie jestem najbardziej zadowolona, dlatego używamy ich cały czas.Jakoś najlepiej się u nas spisują i nie są wcale jakieś grube, także nie planuje ich zmieniać na inne :slight_smile: No i cena dodatkowo jest przystępna :slight_smile:

Ja używam pampers ale ten zwykły.
To one są cieniutkie i u nas się sprawdzają.nie oskarżają i są leciutkie.