Albo odcisnąć pomalowaną
Artan widzialam fajne odciski na allegro ze zdjęciem chyba kupie i podaruje dziadkom
Mówiłam wcześniej o Smyku wczoraj jakoś zerknelam i jest tego dużo. W ramkach do postawienia, powieszenie, w puszcze. Więcej niż kiedyś i ceny przystępne.
Hirudo taka pomalowana też fajna sprawa.
Ostatnio jest promocja w rossmanie na taką tabliczkę do odcisków.
ja wprawdzie przy córce nie odciskałam rączek i stópek w gipsie - ale jak tylko wróciliśmy do domku ze szpitala pomalowaliśmy jej raczki i stopki farbkami bezpiecznymi i take pomalowane odcisnęliśmy na ramie kupionej w empiku, jak dziecię świętowało roczek ponownie zastosowaliśmy taki zabieg i teraz przy drugich urodzinach ponownie cudna pamiątka
My dostaliśmy od znajomych taką ramkę na odciski i jutro gdy będzie TŻ zabierzmy się za odciski, mam nadzieję, że zmieści się zarówno duża stopa mojej córki jak i jej rączka
Kilo a to ile Twoja córka ma ze ma taką dużą stopę?
Julii z tym powtórzeniem po czasie to naprawdę fajny pomysł takie porównanie w odstępie czasu
Macie świetne pomysły dziewczyny!
Naprawdę te odciski stają się modne, ale ciekawe jak z trwałością tego na dłużej.
klio miłej zabawy z tworzeniem odcisków dłoni i nóżek - moja panna uwielbia odbijanie rączek my akuratnie w farbie to robimy, ale jest przy tym dużo śmiechu :), ja mam trzy komplety takich małych pamiątek w tym momencie i jak widzę obraz z tą malusią stópką to aż mi się łza kręci w oku, a jak patrze na tą z 2015 to nie mogę uwierzyć, że mam tak dużą panienkę w domku
jutii a powiedz mi jakie uzywasz farby?
Pamiątka bardzo fajna, żałuję, że jak córa była noworodkiem tego nie zrobiłam. Ostatnio sama kupiłam koleżance, była zachwycona. szybko się zapomina, jak nasze maluszki były tycie,więc to niesamowite móc popatrzeć na ślady tych maleńkich nóżek i raczek
Dokładnie Perpetua :-)). Jak robiliśmy pierwszy odcisk mała i tak miała już prawie 4 tygodnie i trudno było tą zaciśniętą piąstkę rozprostować. A teraz jak się na to patrzy … miodzio
W lidlu będą odcisk bobasa lub brzucha od 17.08
kum_pela w empiku kupuje farby do malowania palcami i tych używam nigdy żadna reakcja alergiczna nie wystąpiła u niej, a jak teraz jest starsza to ostatnio kupiłam tak kreatywny zestaw w lidlu i też sprawdził się świetne my często malujemy palcami wiec u nas tych farbek troche schodzi
Jutti właśnie dziś widzialam ten zestaw kreatywny i tak zastanawiałam się już miałam w reku i odlozylam ale skoro go kupowalas to może i ja je wezme sprawdzę
O kumpela nie wiedziałam że będą dzięki za info
Ja dziś robiłam z córką odcisk stopy i dłoni w sumie to już ostatni czas…gdyż za chwilę pewnie by się nie zmieściły w tym małym pudełeczku. Zestaw na odcisk dostaliśmy w prezencie na urodziny z smikii, w sumie 5dni musi być bez przykrycia by osiągnąć satysfakcjonujący efekt, ale jak na razie to słabo wygląda
A tak na marginesie na odcisk brzucha bym się nie zdecydowała
Różne ludze mają podejście do tego Klio mi to tez na wiele by się nie zdało bo i po co. Za to mała rączki i stopki to co innego odcisniete na pamiątkę
Klio jak ma się gdzie taką rzeźbę postawić, to czemu nie. Na polu mojej babci strach na wróble zawsze pracę znajdzie :-).
Ja kupiłam w lidlu zestaw kreatywny do malowania palcami i będę odciski robić małej