Pakowanie na porodówkę

Pampers jest dobra firma bo jest chociaż trochę przewiewna , dade mam teraz na wypróbowanie . W niecałe 3 dni poszła nam paczka 50 szt pampersów :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: więc tak zmieniam żeby coś zaoszczędzić :laughing:
A i tak kupiłam tetrowe, żeby je ubrał jak będą znowu upały bo ma tendencję do odparzeń ;(

1 polubienie

Oj no tak , pampersy to podstawa . :slightly_smiling_face:
Mi też się zacznie , kupowanie samych pampersów nic więcej :laughing:
A może już tych upałów nie będzie napewno nie takie jak były , dzisiaj idealnie nie za gorąco. :slightly_smiling_face:

Jakby tak było już do końca wakacji było by cudownie :face_holding_back_tears:

1 polubienie

U mnie zmienia się cały czas pogoda więc też nie wierzę jej do końca . Ale masz rację też już nie chce tych upałów , wystarczy . W przyszłym roku mogą takie być wtedy bez problemu mogę się opalać. :rofl:

Oo tak w przyszłym to Basen rozłożę a w tym jeszcze nie bardzo

1 polubienie

W przyszłym roku jak na złość nie będzie takich upałów :rofl: przynajmniej ja mam takie szczęście :smiling_face_with_three_hearts: u mnie jeździli na termy , baseny ale jak jakoś nie chciałam . Nie chce ryzykować . Jak rok odpuszczę to nic mi się nie stanie

Ja też sobie je odpuściłam w ciąży lepiej nie ryzykować :sweat_smile:

1 polubienie

Na termy w zimie też można jeździć nawet wolę niż w te upały. :slightly_smiling_face:

Oj tak w zimie mają swój klimat :open_mouth::heart_eyes:

1 polubienie

Ciekawe jak to będzie z małym jeździć . Narazie napewno nie będę , ale tak koło roczku może :slightly_smiling_face: chyba że będę się bała to później :rofl:

Ja bym chciała chodzić na zajęcia na basen żeby nauczyć się go chwytać w wodzie i żeby się do tego przyzwyczaił

1 polubienie

Jak się obeznasz z maluchem to i możliwe że szybciej niż roczek pójdziesz :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Na spokojnie , jak narazie nie spieszy mi się tak :slightly_smiling_face: jeszcze nie raz pojedzie :face_with_peeking_eye:

Pampers ma aplikacje, w ktorej skanuje sie kody z opakowania i mozna uzbierać na zniżki. Nie wiem czy o tym slyszalas, ale warto skorzystać. :slight_smile:

1 polubienie

Tak tak wiem o tym nawet pisze tam na tym wątku o pampersach :grinning::grin: właśnie teraz mam etap kupowania więc trochę tych punktów będzie :slightly_smiling_face:

A widzisz, no to super, bo nazbierasz znizek😀

1 polubienie

No właśnie , trzeba korzystać jeżeli jest taka możliwość :slightly_smiling_face: darmowe produkty najlepiej cieszą :heart_eyes_cat:

1 polubienie