Organizer do auta

Ooo, a ja właśnie nie mam przewijaka w torbie, ale na pewno to wygodne rozwiązanie

Ja nie biorę przewijaka a i tak już torba ledwo się dopina od całego dobytku :sweat_smile:

A ja dalej się nie mogę na wzór zdecydować :rofl::rofl:byłam pewna, że chcę cytrynki, a teraz nie mogę wybrać :rofl:

Super

My mamy tylko taka mate do przewijania:

Moze nią nie usztywnie, ale jest mega praktyczna :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bardzo praktyczna , a teraz jak jest ciepło to cyk do bagażnika i można dziecko przewinąć bez bałaganu

Ja mam taki tylko inny wzór , za dyszkę z Pepco

Tak, a srodek zdejmowany i w razie “awarii” ladnie odpinany do prania :wink:

Ja generalnie jeśli idę do restauracji czy gdzieś to i tak biorę jednorazowe podkłady. Po prostu nie chcę kłaść wielorazowej maty na przewijak, na którym tak naprawdę nie wiem co leżało, później pakować ją do wózka czy torby i przenosić dalej zarazki.
Biorę jednorazówkę, przewijam i z pampersem do kosza :sweat_smile:
Ale na jakiś wyjazd właśnie do rodziny czy gdzieś nawet na trawkę, przy upałach to taka sprawdzi się rewelacyjnie

dokładnie masz racje ludzie różnie się zachowują , nie wiadomo co na tych przewijakach wcześniej było

Dokładnie, na wyjazd czy upały faktycznie idealne rozwiązanie

Nawet niech po prostu komuś przypadkiem gdzieś spadnie pampers z kupą, wątpię żeby te przewijaki były w jakiś sposób sterylizowane, a przetarcie mokrą chusteczką niewiele go wyczyści

tak na sama myśl nie wyobrażam sobie kłaść na to dziecko bez żadnych podkładów

Dokładnie, ile tam może być zarazków i bakterii