Organizer do auta

Hej dziewczyny.

Czy któraś z was ma może taki organizer do samochodu, zawieszany na siedzenie? Żeby włożyć tam jakieś zabawki, chusteczki itp.
A może macie inne rozwiązanie? Potrzebuje coś, żeby w aucie zawsze mieć pod ręką pampersa, chusteczkę itp, jak jadę gdzieś z córką na szybko i nie chce zabierać całego sprzętu. Nie chcę tego też rzucać luzem, a niestety trzymanie jakiegoś koszyczka/skrzyneczki w bagażniku odpada, bo zabierze mi to miejsce, a niestety samochody mam dosyć małe.

Taki organizer to w sam raz na siedzenie plus dziecko moze kopać nozkami po siedzeniu i nie ubrudzi od butów :slight_smile:
Sama musze zakupic takini chętnie poczytam co mamy mają i czy warto :slight_smile:

Dobry temat też się zastanawiałam nad takim czymś. Myślałam o takim ale nie wiem czy spełnia zadanie

Ja mam taki z przegródkami i kieszenią na mokre chusteczki

Oho kieszonka na tablet obowiązkowo :smiley:

Akurat prawie we wszystkich jest kieszonka na tablet

Noooo :slight_smile: czasoumilacz na podróż must have czasem jest koniecznym dodatkiem dla dzieci

A masz gdzieś zdjęcie?

Ja mam cos takiego ale wkurza mnie😉.

Muszę poszukać

Kupiłam na temu dwa takie organizery za 10 zł szt , spełniają swoją rolę więc cieszę się że nie przepłaciłam :wink:

Zamówiłam na temu i u mnie się sprawdza :slight_smile:

Co do organizerów nie jestem przekonana, bo dzieci siedza z tyłu i ja nie mam do nich dostępu. Jak czegoś potrzebują to im podaję. Przekąski ustawiam im na takiej półce specjalnej. Wysuwa się ją ze środkowego oparcia. Jest miejsce na bidony.
Ale ostatnio widziałam u znajomych super uchwyt na tablet. Zawsze się zastanawiałam jak mają ogladać razem bajki. A tu proszę.

Tak, mam taki organizer zawieszany na tylne siedzenie – super się sprawdza! Mieszczą się pieluszki, chusteczki, zabawki i butelka z wodą. Zajmuje mało miejsca, nic się nie wala po aucie. Kupiłam na Allegro za ok. 30 zł. Są też wersje z kieszenią na tablet, jakby dziecko miało oglądać bajki. Polecam!

a wyślesz jak to wygląda ?

Bo też o czymś takim myślałam, i chciałabym zobaczyć

oo super, też bym chciała zobaczyć

Jeśli masz możliwość to podeślij proszę zdjęcie :heart_eyes:

zdj teraz tak nie mam i tez nawet na allegro nie mogę znaleźć . ale przeglądając w lidlu są fajne dla dzieci takie na czasie ze stitchem

1 polubienie

oo super, będe w Czwartek szła na zakupy to zobaczę