Organizer do auta

U mnie córa póki co i tak nie używałaby go, ale to byłaby większa wygoda dla mnie, bo nie trzeba wszystkiego ze soba targać. Czasami jadę tylko do rodziców na kawę, to wtedy zawsze jakiś pampers i chusteczki byłyby pod ręką

Mamy taki na siedzenie jezt miejsce na chusteczki, syarszy synek ma ze stolikiem wiec jak dluzsza podroz to rysowac moze i gramy w rozne gry samochodowe miejsc na 2 napoje itp. Ale wiadomo kazdy wykorzystuje tak jak potdzebuje :slight_smile: ja nie wychodze z domh bez torbg wiec na razie dla niemowlaka nie potrzebuje miec czegos w samochodzie :wink: w torbie mam wszystko od pampersow, kremu z filterm, chusteczke, mleka kodyfikowanego, termosu z wodą, butelki po ubrania na przebranie w razie awarii, dodatkowy smoczek jakas ksiazeczka kontrasotwa i zabawka, chusteczki higieniczne i do okularow… takze chyba tylko mlotka brakuje :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::joy::joy: a tak to mam wszystko zawsze przy sobie

Ja generalnie też rzadko kiedy wychodzę bez torby z połową domu w środku :rofl: ale jednak przyda się też zapas w aucie, po prostu kilka sztuk pampersów, chusteczki, jakas bluza jakby pogoda się zepsuła

Ja tak samo :rofl:

Ja po prostu jesteśmy dosyć roztrzepana :rofl::rofl:zdarzy mi się że wyjdę, pieczołowicie pakuje torbę, a nie dorzucę do środka pampersów i np wychodzę tylko z jednym :rofl:
Tak to chociaż mam wszędzie po kilka i nie ma strachu, że zabraknie :rofl::rofl:

A nie to ja jak wracam do domu to zawsze uzupelniam torbe mlodego zeby nie zabrakło niczego :stuck_out_tongue: taki nawyk wyrobilam sobie juz po 1 synku :slight_smile:

Ja staram się też uzupełniać, aczkolwiek teraz mam dosyć dużo na głowie, bo mam remont, dodatkowo problemy z pracodawcą i trochę takie ogarnianie dziecięcych rzeczy robię w ostateczności, łącznie z uzupełnianiem torby :smiling_face_with_tear:

Ja też torba gigant :rofl: polecam kupiłam taką w hm mieści wszytko !

Ale uwielbiam jak idę do mojej mamy i biorę tylko dzieci i bidony

1 polubienie

Ojeju, jakie śliczne wzorki :heart:

1 polubienie

Polecam bo cena jest bardzo niska a naprawdę mieści pół domu plus można dokupić kosmetyczne ( trzymam w niej pampersów i chusteczi ) kocyk muslinowy

Zamawiam! :rofl::smiling_face::heart_hands:

1 polubienie

Ja mam w cytrynki , daj znać jaka ty wybrałaś

Ja właśnie chyba też się skłonie w kierunku cytrynek! :rofl: w tym sezonie są dość modne :heart_hands:

Będziesz w szoku wielkości tej torby , zamawiaj ! Widziałam że kocyk i ręcznik dla dziecka też jest w ofercie

1 polubienie

Torba widze super sama zamawiam :stuck_out_tongue_winking_eye: a kosmetyczek.nie widze… masz gdzie link?

1 polubienie

Cieszę się że też korzystasz z polecajek :wink:
Ta kosmetyczna widzę że teraz nie dostępna ale można na Vinted poszukaj ?

Piekne te torby!

Teraz mnie korci kupić sobie nowy wzór :laughing:

Przyszla i faktycznie jest taka wielka :smiley: spakuje pół domu ;D bedzie idelna nad jezioro… co weekend jestesmy na jeziorem i spakowac 2 to zawsze wyzwanie ;p a teraz wszystko sie zmiesci :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja kupiłam sobie w Pepco taki przenośny składany przewijak i kładę go na dno tej torby i na to pół domu :rofl: