Opinie osób testujących zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel

Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel to idealny prezent na baby shower, mikołajki czy pod choinkę :gift: :heart: Produkty spakowane są w eleganckie pudełko, które doceni każda mama.​

W skład zestawu wchodzą Dwie butelki LOVI: Butelka Mammafeel 150 ml ze smoczkiem 0m+ oraz butelka Mammafeel 250 ml ze smoczkiem 3m+, smoczek LOVI Prime 0–6 m i silikonowe etui.

Drogie mamy , czy miałyście już okazję go testować? Chętnie poznamy Waszą opinię :heart:

5 polubień

Jeszcze nie, JESZCZE! Ale już niedługo :see_no_evil: w internetach butelki te są bardzo polecane więc i ja pokładam w nich dużą nadzieje, a tak poza tym ten zestaw wygląda mega uroczo, idealny na jakiś baby shower :heart:

Taaak, do tego taka stonowana kolorystyka, która podejrzewam wpadnie w gust większości osób :sweat_smile:

Mam wielka, przeogromną nadzieję, ze ten piekny zestaw bede mogla podarowac mojej przyjaciolce ktora juz 3 lata stara sie o maluszka :heart:
Trzymajcie kciuki :heart:

2 polubienia

Zdec polecę go każdej mamie :sparkles::white_heart: smoczki sa cudowne , młoda od razu pokochala te cumelki jak i smoczki butelkowe 🩷🩷

Ja już mogę polecić te butelki są super , kupiłam na początek dla małej 0+ i jesteśmy zadowoleni :blush: kolejne na +3 też mamy zamiar kupić tą właśnie z mammafeel

Miałam przy Synku butelki. Polecam z calego serca :heart: Piękne, Maluch dobrze z Nich jadł:) Dla córeczki też na pewno zakupię :heart:

Oczywiscie ze tak :heart: kolorystyka ksztal wszystko na duuzy plus :heart: Felek chetnie pil z butelki a smoczki do dnia dzisiejszego uzywa :slight_smile:
Jak wiecie duzo czasu spedzil w szpitalu na oiomie… tam pielegniarki tez karmily ho z tej butelki i byly nimi zachwycone :heart:

Ja polecam każdemu tą butelkę. Najlepsza jaką miałam. Dodatkowy plus to to że jest bardzo szeroka, łatwo ją myć i do tego nie rozsypuje się mm. Naprawdę polecam nie tylko dlatego że dostałam ją za darmo. To jest butelka idealna

Dla mnie ta butelka to prawdziwy hit ! Cały zestaw prezentuje się idealnie na nadchodzące święta

Ja też polecam każdemu i swojej siostrze też podarowałam. Główny atut dla mnie teraz to właśnie łatwość mycia :rofl: w końcu nie muszę mieć osobnej szczotki do butelek, bo tu normalnie wsadzę rękę

2 polubienia

Tak dokładnie o tym nawet nigdy nie myślałam ale rzeczywiście nie są potrzebne żadne szczotki wszędzie dojdzie się ręka :blush: bardzo wygodne :blush:

1 polubienie

Jeszcze nie miałam okazji testować tego zestawu, ale przyznam, że prezentuje się naprawdę świetnie. Eleganckie pudełko robi wrażenie, a same butelki Mammafeel zbierają sporo pozytywnych opinii za to, że są bardzo zbliżone do naturalnego karmienia.
Chętnie poczytam, jak sprawdził się u innych mam, bo też mam na niego chrapkę :heartpulse: :heartpulse: :heartpulse:

Ja też mogę Ci polecić tę butelkę, bo sprawdziła się u nas rewelacyjnie. Jest też tak zaprojektowana, że odzwierciedla karmienie piersią, więc korzystnie wpływa na rozwój mowy.

Ten zestaw to naprawdę super box, który idealnie nada się na baby shower czy po prostu na jakąś okazję dla drugiej mamy :grinning:
jak wrzuciłam zdjęcie tego boxa na ig to moje koleżanki bardzo chwaliły smoczek mówiły, że jest naprawdę praktyczny i świetnie się sprawdził u ich maluszków. Jeszcze nie miałam okazji testować, bo maluszek jest w brzuchu, ale już nie mogę się doczekać, żeby go wypróbować! :smile: