Opinie osób testujących zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel

zestaw wyprawowy super, etui na smoczka super, mamy tam zapasowego smoczka gdyby w razie przegryzienia tego na zawieszce, żeby był na zmianę i faktynie nie łapie aż tak tego kurzu tak jak myślam, Bardzo przydatny gadżet. sprawdza się przy gondoli jak i przy spacerówce. (fajny jest też na ząbki) piękny beżowy kolorek
butelki lovi są super (czekamy na smoczka 12+ )
smoczki lovi prime mogły by być w wersji 0-2 , moja je dopiero późniejszym zaakceptowała
Dziękujemy za możliwość testowania :heart:

Zestawił butelek na start jest mega super. Jest pięknie zapakowany i ma wszystko to co mama potrzebuje na start czyli dwa rodzaje butelek z pojemnością mniejszą i większą oraz smoczek i etui na niego. Kolor
neutralny więc pasuje i do chłopca i do dziewczynek. Mój maluszek jest już starszy więc ja do tej butelki o większej pojemności (250ml) dokupiłam w smyku smoczek z szybkim przepływem (fast) i w nim mój maluszek pije mleczko czy czasem wodę :purple_heart:
Butelki są mega super, bardzo ładne wyglądowo i w dotyku solidne. Nie widać rys ani matowienia po myciu czy sterylizacji bo są matowe co jest ogromnym plusem

1 polubienie

Moim zdaniem to etui na smoczek robi taką robotę jest tak eleganckie. Do tej pory etui jakie widziałam były okropne plastikowe i dość nieprzyjemne A to świetnie się sprawdza i można łatwo wrzucić w torebkę.

Etui jest fajnie ale w torbie łapie paprochy które mnie drażnią. Ale jest piękny :star_struck:

Taak! Mam też od lovi takie pudełeczko plastikowe zamykane i lepiej nam się sprawdza!:grinning:

Ja to etui zaplątywałam na raczke wozka :heart: bo faktycznie w torbie lapie paproszki

Zestaw jest idealny ! Zawiera to co najwazniejsze i j3st przepieknie zapakowany , to swoja droga idealny pomysl na prezent dla przyszlej mamy :heart:
Zaczne od butelek , ktore sa hitem ! Bardzo pomyslowa jest wstawka , ktora imituje skore mamy , co ulatwia zonglowanie pomiedzy karmieniem piersia a butelka i w dodatku jest mniejsze ryzyko odrzucenia przez dzidzie piersi i latwiejsze zaakceptowanie butelki .
Wielkim plusem jest czarna czcionka na butelkach :sweat_smile: dokladnie widac ile mleczka sie wlalo i ile wypila dzidzia , nie trzeba sie przygladac :sweat_smile:
Smoczek jest sliczny (uwielbiam taki minimalizm ) dodatkowo w boskim kolorze - tak samo jak etui , wykonane z milusiego materialu , ktory latwo sie czysci a to naprawde wazne .

Cudowny zestaw idealny na prezent dla nowonarodzonej dziecka jak i nam babyshower , zrobi efekt wow !

Zestaw idealny na prezent dla przyszłej mamy.
Ma wszystko to co potrzeba na początek i do tego w przepięknym opakowaniu.

• butelki - idealne na start, wygodnie się trzyma i myje, synek zaakceptował butelki i nie denerwuje się podczas picia
  • Smoczek - uwielbiamy go. Smoczek ma uniwersalny kolor, pasuje zarówno dla chłopca i dziewczynki, a tarczka jest świetna- nic się nie odciska na buźce dziecka
  • Etui - na początku byłam sceptycznie nastawiona, byłam pewna że tradycyjne etui lepiej ochroni smoczek, ale z czasem pokochałam je. Zajmuje o wiele mniej miejsca w torbie niż tradycyjne plastikowe etui
1 polubienie

Ja uwielbiam te etui i jest taki eleganckie

Z zestawu korzystamy od kilku dni. Butelka super nam się sprawdza, dobrze dopasowuje się do buźki , nie ulewa i jest poręczna. Korzystamy, również z smoczka , jako jedyny został zaakceptowany. Nie zakrywa buźki , jest lekki i dobrze się dopasowuje. Etui również używamy , byliśmy na pierwszym spacerze i super jest to, że można przyczepić go do wózka . Etui jest wygodne i można je wszędzie zabrać , a w domu trzymamy w nim smoczek .

Cudowny zestaw wyprawkowy , jest w nim wszystko co potrzeba na start dla każdej mamy . Zestaw zawiera butelki do karmienia , etui na smoczek oraz smoczek lovi prime jak dla mnie najpiękniejszy smoczek dla dzieci . Zestaw idealnie sprawdzi się jako prezent dla przyszłej mamy naprzykład na babyshower gdyż jest pięknie zapakowany w pudełko.

Ostatnio ten zestaw trafil ode mnie do starej dooobrej znajomej mojego meza​:heart: nie zawsze bylo nam po drodze, ale to ona zlapala welon na naszym slubie. Wtedy kontakt sie nam polepszyl a ja zobaczylam ze ona nie jest zadna moja konkurencja. Gdy dowiedzielismy sie o ciazy to bylo naturalne ze dostanie od nas w prezencie taki box :heart:
Ale ona sie cieszyla ! Oczywiscie emocje ciezarnej sa najprawdziwszymi i najpiekniejszymi jakie mozna sobie wyobrazic :heart: taaak,byly lzy radosci :heart:
Otworzyla pudelko niczym taka 4latka :rofl:
Powoedziala, ze bardzo praktyczny, uniwersalny i w pieknej kolorystyce :heart:
Moja opinie juz znacie, zaraz bedzie opinia Oli i Janka :heart:

Zestaw bardzo elegancki , w sam raz na baby shower - można go zapakować w celafon aby było widać obrazki na nim :blush: kolorystyka smoczka i etui uniwersalnie dobrane
i dla 🩷 i dla 🩵 :slightly_smiling_face:

Jak dla mnie butelki , smoczki , etiu to strzał w dziesiątkę - z tym zestawem córka jest od urodzenia / oczywiście co jakiś czas zamieniam butelki , cumle, smoczki /

1 polubienie

Cudowny zestaw :heart: Na prezent dla przyszlej Mamy wrecz idelany :heart:
Etiu na smoczek
Dobrze wykonane. Ładnie się prezentuje. Spokojnie mieści 2.smoczki :slightly_smiling_face: Ma bardzo ładny kolor.
Smoczek
Wyglada pięknie 🩷 Córeczka od razu zaakcpetowala (a tylko nieliczne z posiadanych przez Nas doczekaly sie alceptacji).
Butelki
Są u Nas na lisaciw TOP. Piękne i funkcjonalne. Latwe w utrzymaniu czyystosci. Drugiw dziecko chętnie z nich pije. Polecamy.

1 polubienie

Moim zdaniem to idealny zestaw na prezent :heart_eyes: Wszystko jest praktyczne, pięknie zapakowane i przyda się każdej świeżo upieczonej mamie :smiling_face: jest to naprawdę przemyślana wyprawka

Świetny zestaw! :heart_eyes: Butelki przetestujemy trochę później, ale już teraz widzę, że zapowiadają się naprawdę super​:smiling_face_with_three_hearts:
Smoczek i etui na smoczek są już w codziennym użyciu i świetnie się sprawdzają❤️
Trochę żałuję, że otworzyłam zestaw bo z przyjemnością podarowałabym go w prezencie kuzynce, która spodziewa się maleństwa :face_holding_back_tears: To naprawdę piękny i praktyczny zestaw :bangbang:

Dla mnie jest to zestaw idealny na babyshower lub poprostu dla mamy na prezent . Piękny i taki pasujący dla dziewczynki i chłopca . Skradł nasze serduszko

Dokładnie ! Etui jest super :heart_eyes_cat: już wiem co kupię na prezent jak pójdę odwiedzić świeżo upieczona mamę :heart_eyes:

Zdrcydowanie na prezent jest to super zestawik i myślę, że każda mama się ucieszy :grin: my swoj mamy i jest cudowny. Butelka super i jedna z naszych ulubionych, smoczek tak samo a etui bardzo się przydaje i ratuje życie kiedy smoczek trzeba wrzucić do torby :smiling_face_with_three_hearts:

Zestaw kupiony i czeka na moją przyjaciółke razem z innymi gadżetami na baby shower :smiling_face_with_three_hearts: nie mogę się doczekać

1 polubienie