zestaw wyprawowy super, etui na smoczka super, mamy tam zapasowego smoczka gdyby w razie przegryzienia tego na zawieszce, żeby był na zmianę i faktynie nie łapie aż tak tego kurzu tak jak myślam, Bardzo przydatny gadżet. sprawdza się przy gondoli jak i przy spacerówce. (fajny jest też na ząbki) piękny beżowy kolorek
butelki lovi są super (czekamy na smoczka 12+ )
smoczki lovi prime mogły by być w wersji 0-2 , moja je dopiero późniejszym zaakceptowała
Dziękujemy za możliwość testowania ![]()
Zestawił butelek na start jest mega super. Jest pięknie zapakowany i ma wszystko to co mama potrzebuje na start czyli dwa rodzaje butelek z pojemnością mniejszą i większą oraz smoczek i etui na niego. Kolor
neutralny więc pasuje i do chłopca i do dziewczynek. Mój maluszek jest już starszy więc ja do tej butelki o większej pojemności (250ml) dokupiłam w smyku smoczek z szybkim przepływem (fast) i w nim mój maluszek pije mleczko czy czasem wodę ![]()
Butelki są mega super, bardzo ładne wyglądowo i w dotyku solidne. Nie widać rys ani matowienia po myciu czy sterylizacji bo są matowe co jest ogromnym plusem
Moim zdaniem to etui na smoczek robi taką robotę jest tak eleganckie. Do tej pory etui jakie widziałam były okropne plastikowe i dość nieprzyjemne A to świetnie się sprawdza i można łatwo wrzucić w torebkę.
Etui jest fajnie ale w torbie łapie paprochy które mnie drażnią. Ale jest piękny ![]()
Taak! Mam też od lovi takie pudełeczko plastikowe zamykane i lepiej nam się sprawdza!![]()
Ja to etui zaplątywałam na raczke wozka
bo faktycznie w torbie lapie paproszki
Zestaw jest idealny ! Zawiera to co najwazniejsze i j3st przepieknie zapakowany , to swoja droga idealny pomysl na prezent dla przyszlej mamy ![]()
Zaczne od butelek , ktore sa hitem ! Bardzo pomyslowa jest wstawka , ktora imituje skore mamy , co ulatwia zonglowanie pomiedzy karmieniem piersia a butelka i w dodatku jest mniejsze ryzyko odrzucenia przez dzidzie piersi i latwiejsze zaakceptowanie butelki .
Wielkim plusem jest czarna czcionka na butelkach
dokladnie widac ile mleczka sie wlalo i ile wypila dzidzia , nie trzeba sie przygladac ![]()
Smoczek jest sliczny (uwielbiam taki minimalizm ) dodatkowo w boskim kolorze - tak samo jak etui , wykonane z milusiego materialu , ktory latwo sie czysci a to naprawde wazne .
Cudowny zestaw idealny na prezent dla nowonarodzonej dziecka jak i nam babyshower , zrobi efekt wow !
Zestaw idealny na prezent dla przyszłej mamy.
Ma wszystko to co potrzeba na początek i do tego w przepięknym opakowaniu.
- butelki - idealne na start, wygodnie się trzyma i myje, synek zaakceptował butelki i nie denerwuje się podczas picia
- Smoczek - uwielbiamy go. Smoczek ma uniwersalny kolor, pasuje zarówno dla chłopca i dziewczynki, a tarczka jest świetna- nic się nie odciska na buźce dziecka
- Etui - na początku byłam sceptycznie nastawiona, byłam pewna że tradycyjne etui lepiej ochroni smoczek, ale z czasem pokochałam je. Zajmuje o wiele mniej miejsca w torbie niż tradycyjne plastikowe etui
Ja uwielbiam te etui i jest taki eleganckie
Z zestawu korzystamy od kilku dni. Butelka super nam się sprawdza, dobrze dopasowuje się do buźki , nie ulewa i jest poręczna. Korzystamy, również z smoczka , jako jedyny został zaakceptowany. Nie zakrywa buźki , jest lekki i dobrze się dopasowuje. Etui również używamy , byliśmy na pierwszym spacerze i super jest to, że można przyczepić go do wózka . Etui jest wygodne i można je wszędzie zabrać , a w domu trzymamy w nim smoczek .
Cudowny zestaw wyprawkowy , jest w nim wszystko co potrzeba na start dla każdej mamy . Zestaw zawiera butelki do karmienia , etui na smoczek oraz smoczek lovi prime jak dla mnie najpiękniejszy smoczek dla dzieci . Zestaw idealnie sprawdzi się jako prezent dla przyszłej mamy naprzykład na babyshower gdyż jest pięknie zapakowany w pudełko.
Ostatnio ten zestaw trafil ode mnie do starej dooobrej znajomej mojego meza:heart: nie zawsze bylo nam po drodze, ale to ona zlapala welon na naszym slubie. Wtedy kontakt sie nam polepszyl a ja zobaczylam ze ona nie jest zadna moja konkurencja. Gdy dowiedzielismy sie o ciazy to bylo naturalne ze dostanie od nas w prezencie taki box ![]()
Ale ona sie cieszyla ! Oczywiscie emocje ciezarnej sa najprawdziwszymi i najpiekniejszymi jakie mozna sobie wyobrazic
taaak,byly lzy radosci ![]()
Otworzyla pudelko niczym taka 4latka ![]()
Powoedziala, ze bardzo praktyczny, uniwersalny i w pieknej kolorystyce ![]()
Moja opinie juz znacie, zaraz bedzie opinia Oli i Janka ![]()
Zestaw bardzo elegancki , w sam raz na baby shower - można go zapakować w celafon aby było widać obrazki na nim
kolorystyka smoczka i etui uniwersalnie dobrane
i dla 🩷 i dla 🩵 ![]()
Jak dla mnie butelki , smoczki , etiu to strzał w dziesiątkę - z tym zestawem córka jest od urodzenia / oczywiście co jakiś czas zamieniam butelki , cumle, smoczki /
Cudowny zestaw
Na prezent dla przyszlej Mamy wrecz idelany ![]()
Etiu na smoczek
Dobrze wykonane. Ładnie się prezentuje. Spokojnie mieści 2.smoczki
Ma bardzo ładny kolor.
Smoczek
Wyglada pięknie 🩷 Córeczka od razu zaakcpetowala (a tylko nieliczne z posiadanych przez Nas doczekaly sie alceptacji).
Butelki
Są u Nas na lisaciw TOP. Piękne i funkcjonalne. Latwe w utrzymaniu czyystosci. Drugiw dziecko chętnie z nich pije. Polecamy.
Moim zdaniem to idealny zestaw na prezent
Wszystko jest praktyczne, pięknie zapakowane i przyda się każdej świeżo upieczonej mamie
jest to naprawdę przemyślana wyprawka
Świetny zestaw!
Butelki przetestujemy trochę później, ale już teraz widzę, że zapowiadają się naprawdę super:smiling_face_with_three_hearts:
Smoczek i etui na smoczek są już w codziennym użyciu i świetnie się sprawdzają❤️
Trochę żałuję, że otworzyłam zestaw bo z przyjemnością podarowałabym go w prezencie kuzynce, która spodziewa się maleństwa
To naprawdę piękny i praktyczny zestaw ![]()
Dla mnie jest to zestaw idealny na babyshower lub poprostu dla mamy na prezent . Piękny i taki pasujący dla dziewczynki i chłopca . Skradł nasze serduszko
Dokładnie ! Etui jest super
już wiem co kupię na prezent jak pójdę odwiedzić świeżo upieczona mamę ![]()
Zdrcydowanie na prezent jest to super zestawik i myślę, że każda mama się ucieszy
my swoj mamy i jest cudowny. Butelka super i jedna z naszych ulubionych, smoczek tak samo a etui bardzo się przydaje i ratuje życie kiedy smoczek trzeba wrzucić do torby ![]()
Zestaw kupiony i czeka na moją przyjaciółke razem z innymi gadżetami na baby shower
nie mogę się doczekać