Opinie osób testujących zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel

zestaw wyprawowy super, etui na smoczka super, mamy tam zapasowego smoczka gdyby w razie przegryzienia tego na zawieszce, żeby był na zmianę i faktynie nie łapie aż tak tego kurzu tak jak myślam, Bardzo przydatny gadżet. sprawdza się przy gondoli jak i przy spacerówce. (fajny jest też na ząbki) piękny beżowy kolorek
butelki lovi są super (czekamy na smoczka 12+ )
smoczki lovi prime mogły by być w wersji 0-2 , moja je dopiero późniejszym zaakceptowała
Dziękujemy za możliwość testowania :heart:

Zestawił butelek na start jest mega super. Jest pięknie zapakowany i ma wszystko to co mama potrzebuje na start czyli dwa rodzaje butelek z pojemnością mniejszą i większą oraz smoczek i etui na niego. Kolor
neutralny więc pasuje i do chłopca i do dziewczynek. Mój maluszek jest już starszy więc ja do tej butelki o większej pojemności (250ml) dokupiłam w smyku smoczek z szybkim przepływem (fast) i w nim mój maluszek pije mleczko czy czasem wodę :purple_heart:
Butelki są mega super, bardzo ładne wyglądowo i w dotyku solidne. Nie widać rys ani matowienia po myciu czy sterylizacji bo są matowe co jest ogromnym plusem

1 polubienie

Moim zdaniem to etui na smoczek robi taką robotę jest tak eleganckie. Do tej pory etui jakie widziałam były okropne plastikowe i dość nieprzyjemne A to świetnie się sprawdza i można łatwo wrzucić w torebkę.

Etui jest fajnie ale w torbie łapie paprochy które mnie drażnią. Ale jest piękny :star_struck: