zestaw wyprawowy super, etui na smoczka super, mamy tam zapasowego smoczka gdyby w razie przegryzienia tego na zawieszce, żeby był na zmianę i faktynie nie łapie aż tak tego kurzu tak jak myślam, Bardzo przydatny gadżet. sprawdza się przy gondoli jak i przy spacerówce. (fajny jest też na ząbki) piękny beżowy kolorek
butelki lovi są super (czekamy na smoczka 12+ )
smoczki lovi prime mogły by być w wersji 0-2 , moja je dopiero późniejszym zaakceptowała
Dziękujemy za możliwość testowania ![]()
Zestawił butelek na start jest mega super. Jest pięknie zapakowany i ma wszystko to co mama potrzebuje na start czyli dwa rodzaje butelek z pojemnością mniejszą i większą oraz smoczek i etui na niego. Kolor
neutralny więc pasuje i do chłopca i do dziewczynek. Mój maluszek jest już starszy więc ja do tej butelki o większej pojemności (250ml) dokupiłam w smyku smoczek z szybkim przepływem (fast) i w nim mój maluszek pije mleczko czy czasem wodę ![]()
Butelki są mega super, bardzo ładne wyglądowo i w dotyku solidne. Nie widać rys ani matowienia po myciu czy sterylizacji bo są matowe co jest ogromnym plusem
Moim zdaniem to etui na smoczek robi taką robotę jest tak eleganckie. Do tej pory etui jakie widziałam były okropne plastikowe i dość nieprzyjemne A to świetnie się sprawdza i można łatwo wrzucić w torebkę.
Etui jest fajnie ale w torbie łapie paprochy które mnie drażnią. Ale jest piękny ![]()