Opinie osób testujących śliniak silikonowy LOVI

U babci mojego męża są cudne jeżyny :heart_eyes: masakra takie grube i wogule muszę chyba wziąść sadzonke od nich i zasadzic u siebie :star_struck: jak byliśmy w tamtym roku jak były już dojrzałe to stałam i jadłam z krzaka aż sok mi po rękach ciekł :heart_eyes::rofl:

Oooo to nieźle. A ja się zdziwiłam bo teściowa ma 2 krzaczki borówek i mega ich tam dużo jest :joy: a jeszcze mid dała żółte śliwki były tak spodnie jak nigdy ….
Pomidory też już pojawiają się i nigdy nie jadłam lepszych niż te z własnej szklarni

2 polubienia

U mnie jeszcze są niedojrzałe, ciekawa jestem czy dojrzeją

U mnie pomidorki też już są , i koktajlowe które uwielbiam😍 swoje to swoje jednak bez żadnych oprysków i jakie smaczne🥰

@Mama03 no mi sie pomidorki :tomato: własne zawsze kojarzą z sierpniem. Wtedy jest ich najwięcej i są przepyszne

Ahhhh pachnące słońcem :blush: kanapka z masłem takim pomidorem i drobno posiekaną cebulką, ahhhhhhh mniam

2 polubienia

Dokładnie tak. Albo czasem człowiek tak samego sobie zje bo też pyszny

1 polubienie

Głodna się przez Ciebie zrobiłam, a na razie nie mogę pójść do kuchni by nie obudzić małej

1 polubienie

Ale koniecznie cebulką i nie żadnym szczypiorkiem bo on nie podbije AŻ tego smaku lata :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: mniammmm mniaaaam

1 polubienie

Taaak szczypioreczek z ogródka super sprawa. Do mnie przyszły od teściowej

2 polubienia

Pyszotka ale ani chleba nie mam ani cebulki bo bym Wam dalej smaki robiła :crazy_face::crazy_face:

Teściowa mi dzis tez przywiozla :slight_smile:

1 polubienie

Ale piękne pomidorki, aż mi zapachniało :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: takie swojskie najlepsze

1 polubienie

Oooo ale duże masz … malinowe? Wyglądają pięknie

Eeeeeee a wiesz że nawet nie wiem , ale są jak miód słodkie :wink:

Takie swojskie to i zapach mają inny lepszy :smiling_face::smiling_face:

Oj tak mój tata przywiózł od wujka pomidorki malinowe takie pyszne​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
@Michaska oj tak czasem mam takiego smaka że calego zjem ale takiego ze sklepu jakoś nie mogę bo tak mi nie smakuje.

@Mama03 za to kocham między innymi lato , szla te pomidorki

PS. A my nie ustalałyśmy żeby nie zmieniać wątków w tych postach z opiniami …. Żeby łatwiej się to czytało innym mama?

Tak chyba byłoby najlepiej bo potem się robi bałagan.

Ja dziś dostałam swoje pomidorki i ogórki , mmm całkiem inny smak . I by się jadło i jadło :smiling_face::smiling_face: