Opinie osób testujących śliniak silikonowy LOVI

Nasz śliniak silikonowy LOVI ochroni przed zabrudzeniem ubranko Twojego maluszka podczas rozszerzania diety. Wykonany został z bezpiecznego, miękkiego i delikatnego silikonu. Jest łatwy do mycia, nie posiada żadnych zakamarków i może być przechowywany w rulonie. Drogie mamy, używałyście go już?

Tak używamy cały czas od początku rozszerzania diety. Jest wykonany z bardzo miękkiego materiału, super układa się na dziecku, regulowane zapięcie można dostosować do obwodu szyi. Bardzo łatwo się go myje i co najważniejsze nie odbarwia sie od zupek. Jest w sam raz dla małego i większego dziecka dodatkowo kieszonka na ,resztki, jest bardzo przydatna. Naprawdę polecam

Swietna alternatywa dla zwyklych sliniakow. Latwo sie czyści, zapiecie dobrze trzyma, do tego jest regulowane. I ta kieszonka na spadajace jedzenie😊. Na poczatku bylam nią zdziwiona ale teraz juz wiem, ze jest baardzo potrzebna

My jeszcze nie testowaliśmy, ale teraz będziemy mieli okazję przetestować :heart_eyes: :star_struck:

1 polubienie

niestety na testowanie się nie załapałam ale myślę nad zakupem tego śliniaka . poczekam na więcej opinii wtedy może się zdecyduje na zakup :wink:

super, gratulacje . ja planuje zakup śliniaka , chętnie dowiem sie czy się sprawdza jak już go przetestujesz :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję :blush: dam znać :smiling_face_with_three_hearts:

Te sliniaki sa swietne ! Wczesniej mialam podobne ale bardziej miekkie, przez co jedzenie wypadalo z tej kieszonki. Bardzo latwo sie je zapina i odpina. Latwo sie myje. Nie odbarwiaja sie od sosu np bolognese.
Czy beda jeszcze jakies kolory oprocz pistachio i nude ?

1 polubienie

Bardzo nam się sprawdza bo nie trzeba mocno zapisać przy szyji żeby jedzenie nie uciekało na bluzkę . Plusem jest również że domywa się po chyba każdym jedzeniu . Miałam śliniak z innej firmy to zostawały pomarańczowe ślady po owocach czy jakiś zupach

Kupilam ostatnio ten slinik… i jestem zadowolona bo nie musze biegac co chwile i zbierac z podlogi :see_no_evil: to co spadnie do slinika maly wyciagnie i dalej je. :muscle: njc sie nie marnuje. Zapiecie tez super bo nie trzeba mocno przy szyi zapinac zeby nje spadalo miedzy slinik a bluzeczke :slight_smile: tworzywo z ktorego jest wykonany jest miekkie i fajnje sie myje… :slight_smile:

Te śliniaki są świetne! Mieliśmy inny, ale był tak miękki, że ta kieszonka sama się jakby zamykała i nie łapała jedzenia :sweat_smile: A ten zbiera pięknie, szczególnie przydaje się przy podawaniu wody z otwartego kubka lub zupek :smiley: i bardzo prosto się czyści! Ten śliniak to naprawdę game changer w rozszerzaniu diety :heartpulse:

U nas to must have :sweat_smile:

Obecnie jesteśmy na wczasch i corka uwielbia ten śliniak 🩷🩷

2 polubienia

Ja się tak bardzo cieszę, że bedziemy mogli go przetestować :heart_eyes: :heart_eyes:

Mój niekoniecznie uwielbia. Generalnie wszelkie śliniaki w mig zrywa, ale tego nie da rady sam ściągnąć na szczęście i chociaż miał okres buntu to teraz daje go sobie założyć :smiley:

ooooo super. :wink: na pewno bardzo pomocne :slight_smile:

jakość w produktach dla dzieci jest bardzo ważna :wink:

Przydałaby się jeszcze taki śliniak pelerynka od lovi w tych nudnych beżowych kolorach :bear: moje dzieci uwielbiają buraczki więc zwykły śliniak nie daje czasem rady :rofl: