Nasz śliniak silikonowy LOVI ochroni przed zabrudzeniem ubranko Twojego maluszka podczas rozszerzania diety. Wykonany został z bezpiecznego, miękkiego i delikatnego silikonu. Jest łatwy do mycia, nie posiada żadnych zakamarków i może być przechowywany w rulonie. Drogie mamy, używałyście go już?
Tak używamy cały czas od początku rozszerzania diety. Jest wykonany z bardzo miękkiego materiału, super układa się na dziecku, regulowane zapięcie można dostosować do obwodu szyi. Bardzo łatwo się go myje i co najważniejsze nie odbarwia sie od zupek. Jest w sam raz dla małego i większego dziecka dodatkowo kieszonka na ,resztki, jest bardzo przydatna. Naprawdę polecam
Swietna alternatywa dla zwyklych sliniakow. Latwo sie czyści, zapiecie dobrze trzyma, do tego jest regulowane. I ta kieszonka na spadajace jedzenie😊. Na poczatku bylam nią zdziwiona ale teraz juz wiem, ze jest baardzo potrzebna
My jeszcze nie testowaliśmy, ale teraz będziemy mieli okazję przetestować
niestety na testowanie się nie załapałam ale myślę nad zakupem tego śliniaka . poczekam na więcej opinii wtedy może się zdecyduje na zakup
super, gratulacje . ja planuje zakup śliniaka , chętnie dowiem sie czy się sprawdza jak już go przetestujesz
Dziękuję dam znać
Te sliniaki sa swietne ! Wczesniej mialam podobne ale bardziej miekkie, przez co jedzenie wypadalo z tej kieszonki. Bardzo latwo sie je zapina i odpina. Latwo sie myje. Nie odbarwiaja sie od sosu np bolognese.
Czy beda jeszcze jakies kolory oprocz pistachio i nude ?
Bardzo nam się sprawdza bo nie trzeba mocno zapisać przy szyji żeby jedzenie nie uciekało na bluzkę . Plusem jest również że domywa się po chyba każdym jedzeniu . Miałam śliniak z innej firmy to zostawały pomarańczowe ślady po owocach czy jakiś zupach
Kupilam ostatnio ten slinik… i jestem zadowolona bo nie musze biegac co chwile i zbierac z podlogi to co spadnie do slinika maly wyciagnie i dalej je.
njc sie nie marnuje. Zapiecie tez super bo nie trzeba mocno przy szyi zapinac zeby nje spadalo miedzy slinik a bluzeczke
tworzywo z ktorego jest wykonany jest miekkie i fajnje sie myje…
Te śliniaki są świetne! Mieliśmy inny, ale był tak miękki, że ta kieszonka sama się jakby zamykała i nie łapała jedzenia A ten zbiera pięknie, szczególnie przydaje się przy podawaniu wody z otwartego kubka lub zupek
i bardzo prosto się czyści! Ten śliniak to naprawdę game changer w rozszerzaniu diety
Ja się tak bardzo cieszę, że bedziemy mogli go przetestować
Mój niekoniecznie uwielbia. Generalnie wszelkie śliniaki w mig zrywa, ale tego nie da rady sam ściągnąć na szczęście i chociaż miał okres buntu to teraz daje go sobie założyć
ooooo super. na pewno bardzo pomocne
jakość w produktach dla dzieci jest bardzo ważna
Przydałaby się jeszcze taki śliniak pelerynka od lovi w tych nudnych beżowych kolorach moje dzieci uwielbiają buraczki więc zwykły śliniak nie daje czasem rady