Ja również polecam ![]()
I nie odbarwia się np od spagetti na innym zostawały mi czerwone plamy
My jeszcze nie robiliśmy spagetti , ale dobrze wiedzieć ![]()
I jaaaaaa ![]()
Potwierdzam ![]()
![]()
![]()
I ja również potwierdzam 🫶🏻
super
tyle pozytywnych opinii na pewno się zdecyduje ![]()
Tak nie odbarwia się to najważniejsze.
Bardzo lubimy te śliniaki łatwe w utrzymaniu czystości i śliczny design
Śliniak jest super, nie odgina sie przy szyi, nie trzeba też go mocno zapinać żeby vos przypadkiem nie uciekło na bluzkę, nie przeszkadza małej w ruszaniu rączkami i chwytaniu, dobrze sie domywa
Super produkt, kieszonka faktycznie łapie resztki jedzenie, co nam się bardzo przydaje
jest lekki i wygodny , łatwo sie go czysci
polecam
Śliniaka używamy od kiedy rozpoczęliśmy rozszerzanie diety u synka.
Bardzo dobrze się u nas sprawdza! Ma dużą powierzchnię, więc nawet jeśli coś spadnie to trafia prosto do kieszonki.
I ma przepiękne kolory!
Śliniaczek super w przeciwieństwie do innych które miałam ten jest leciutki, kieszonka zatrzymuje to co nie trafi do buźki co ułatwia szczególnie mamie RD
wygodne do czyszczenia ![]()
Śliniak rewelacja. Zacznę od najważniejsze kwestii dla mnie czyli barwienia. Do tej pory jak karmiłam synka to niestety śliniaki się odbarwiały po marchewce czy innych warzywkach ze słoiczka i pomimo mycia odbarwienia zostawały. Ten śliniak pomimo że się wydaje po myciu że ma odbarwienia to po wyschnięciu magicznie znikają. To jest fenomen dla mnie i jestem zachwycona nim.
Dodatkowo jest super wyprofilowany do szyjki i tułowia maluszka.
Materiał miły w dotyku i dość gruby pomimo tego że jest elastyczny. Wygląda naprawdę porządnie.
Kolor zarówno nude jak I pistacja piękne i pasują zarówno dla chłopca jak i dziewczynki ![]()
Także jestem mega zadowolona
śliniaczek jest bardzo dobrze wyprofilowany nie utrudnia dziecku jedzenia
wszystko super spływa po nim woda papki kawałki do kieszonki
na plus to jest to taki grubszy silikon a nie jakis cieniutki mozna go zwinąć w rulon i zajmuję mało miejsca jak chcemy się gdzieś wybrać i jest piękny ![]()
To prawda kolorki są piękne
Przetestowaliśmy śliniaczki silikonowe i muszę stwierdzić że są dla nas najlepsze jakie do tąd używaliśmy, kieszonka nie przylega do środka tylko jest uchylona na zewnątrz przez co wszytkie resztki pokarmu lądują w kieszonve a nie spływają po niej prosto na spodnie jak w większości silikonowych śliniaków które używaliśmy z innych firm.
Świetnie się je czyści , mimo iż często dzieci jedzą marchewkowe dania śliniak do tej pory się nie przebarwił.