Pojemnik na smoczek LOVI był częścią zestawu nagród w naszym listopadowym konkursie na najbardziej pomocnych użytkowników forum. Jak Wam się sprawdza? Czy jest przydatny? Prosimy o opinie.
Bardzo dziękuję za pojemnik, bo akurat Nam się przyda podczas Naszej świątecznej podróży samolotem.
Uważam, że pojemnik jest świetnym rozwiązaniem właśnie w podróży, bądź w gościach.
Jest on fajnym gadżetem, dzięki któremu możemy zachować sterylność smoczków (mieszczą się aż dwa!).
Elastyczny zaczep umożliwia Nam zamocowanie pojemnika np. na rączce wózka a zaczep na pasek np. przy torbie z rzeczami maluszka.
Smoczki nie muszą już być “luzem” a zajmuje on niewiele miejsca nawet po wsadzeniu do torby.
Uważam, że dla aktywnych rodziców, lubiących podróżować jest to bardzo przydatny i korzystny zakup.
Z swojej strony bardzo serdecznie takowy pojemnik polecam: )!
I wreszcie smoczki nam sie nie gubia. Bardzo przydatna rzecz w podrozy. Dzieki temu ze pojemnik jest zamykany mozemy dbac o czystosc smoczka. Jestem z niego bardzo zadowolona. Dziekuje i polecam.
Pojemniczek powędrował do znajomych gdyż mój Smok już dawno wyrósł ze smoka;) Wizualnie mogę stwierdzić, że wygląda dosyć solidnie, szczególnie uchwyt i klips. Ten, którego my używaliśmy bałam się mocniej ścisnąć, żeby nie połamać, natomiast ten Lovi wygląda na konkretny, z którym nie trzeba się cackać lecz po prostu użytkować:)
Polecam bo produkt jest dobry i przydatny szczególnie dla osób lubiących podróżować:)
Bardzo dziękuję za możliwość przetestowamnia owego pojemniczka. Bardzo fajny gadżecik. Sprawdza się super gdy brak wolnej ręki - dzięki uchwytom można spokojnie oburącz trzymać dziecko a smoczek mieć doczepiony do ubrania za pasek (nie trzeba mieć ubrań z kieszeniami). A często bywało, źe trzymając dziecko na rėkach (przechodząc do innego pokoju w domu) w dłoniach trzymałam jeszcze kilka innych rzeczy, w tym smoczek. Większy uchwyt świetny do zaczepiania do torby przy wózku. No i zaleta wspomniana wcześniej, czyli zachwanie smoczka w lepszej czystości - chroniona jest nie tylko część dynamiczna (jak w przypadku nakładki na smoczek, które trzymają się super i teź bardzo lubię), ale cały smok.
Dla mnie pojemniczek na smoczek jest świetny;)
smoczek w pojemniku nigdy nie gubi się w damskiej torebce, łatwo jest go znaleźć
jestem pewna że smoczek w nim przechowywany jest zawsze czysty
zaczep świetnie pasuje do wózka dzięki czemu sprawdza się na spacerach
jest łatwy w utrzymaniu czystości
bardzo fajny gadżet dla rodziców polecam
I nam spodobał się pojemniczek Lekki, poręczny i praktyczny. Spełnia dwojaką funkcję - oprócz typowego pojemnika na smoczek może służyć jako grzechotka dla znudzonego podróżą malucha
Bardzo przydatna rzecz. I przypadł nam odrazu do gustu. Dodatkowo można go przypiąć do wózka w taki sposób, aby się nie zagubił. Bardzo nam się przydał i jesteśmy z niego zadowoleni, a Amelka czasami lubi sobie go troszkę pogryźć…
Wczoraj będąc na zakupach zobaczyłam to cudenko , kupiłam śliiczny niebieski pojemniczek
Kacperek chodzi - wyjmuje smoczusia - wklada do buzi - wyjmuje i wklada do pudelka aleee ma radochę !
Mysle , że jeszcze bardziej przyciagalyby uwagę dzieci gdyby miały jakieś fajne obrazki , kształty , no chyba , że macie a ja ich nie widziałam
Pojemniczek wraz ze smoczkiem otrzymała moja siostrzenica:)Bardzo przydatna sprawa,duży plus za możliwość mocowania np.do paska i za klips dzięki,któremu można w dowolnym miejscu przypiąć pojemniczek mając pewność,że się nigdzie nie zawieruszy.Bardzo łatwy w utrzymaniu czystości.
Pojemniczek na smoczki okazał sie dla nas strzałem w dziesiątkę! Często podczas wspólnych spacerów smoczek gubił sie lub wplatywal w kocyk. Teraz gdy jest bezpiecznie schowany w swoim pojemniczku nie tracę czasu na szukanie go. Dodam ze pojemniczku dłużej zachowuje czystość smoczka co jest dla nas bardzo ważne!
pojemniczek dodatkowo łatwo utrzymac w czystosci …są też pojemniczki takie termoopakowanie …z tego tworzywa a te wystarczy dobrze umyc i wyparzyc
My mamy 2 pojemniczki ale ten z lovi zdecydowanie bardziej nam przypadł do gustu. Uchwyt umożliwiający przyczepienie pojemniczka na wózku. Zajmuje niewiele miejsca i smoczek zawsze jest czysty, nie zakurzony.
Ten Pojemnik to po prostu daje mi taką radość bardzo przydatna rzecz! pomimo,iż moja córeczka nie bartdzo chce smoka to i tak idąc na spacer zawsze go ze sobą zabieram na wszelki wypadek,bo czasem sobie chociaż chwilę dla uspokojenia lubi poniuniać
a dzięki temu pojemnikowi przede wszystkim smoka mam zawsze pod ręką… nie muszę go szukać w dużej torbie! wisi pod ręką na wózku dzięki ruchomemu uchwytowi :)no i w ogóle mam pewność,ze smoczka nie zgubię i że zawsze będzie czysty
gorąco polecam
Otrzymaliśmy od Państwa pojemnik na smoczek za pomoc i udzielanie się na forum , Pojemnik jest jednym słowem super , Korzystamy z niego cały czas , jest bardzo solidny i uchwyt łatwo się zawiesza i bez problemu zdejmuje . Pojemnik jest bardzo przydatny , z czasem się do niego przywiązaliśmy i teraz zawsze jak smoczek jest wyciągany z buzi to trafia do pojemniczka - dzięki temu się nie brudzi i nie zgubi . polecam
Pojemnik zawiesiłam na rączce wózka i teraz zawsze mam pod ręką czysty smoczek. W końcu skończyły się odwieczne poszukiwania smoczka ;p
Pojemniczek jest solidny. Łatwo się go montuje i łatwo otwiera. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Pojemnik na smoczek… Gdy kupowalam wyprawkę dla synka wydawała mi się jedynie zbędnym gadżetem, Teraz zmieniłam zdanie. Kapsuła to świetny pomysł ,dobrze się sprawdza w podróży samochodem na spacerach . Fajne jest to że można ją powiesić na ramię wózka czy przyczepić w torebce i samochodzie. Mamy kolor zielony więc zawsze wpada w oczy, mieszczą się w niej smoczki różnych firm. Lekko się otwiera i zamyka
Produkt warty polecenia i kupienia do wyprawki:)
Pojemniki na smoczek są bardzo przydatne i pozawalają na higieniczne przechowywanie smoczka podczas spacerów lub wycieczek. Do momentu kiedy nie otrzymałam pojemnika na smoczek nosiłam zawsze zapasowy smoczek w torebce zapakowany w foliowy woreczek , ale dopiero teraz widzę jakim ułatwieniem jest posiadanie pojemnika na smoczek. Dodatkowo mój synek bardzo lubi bawić się tym pojemnikiem a jeśli w środku jest smoczek to tratuje go jak grzechotkę. Pojemnik bardzo łatwo zapiąć do torebki, wózka lub w inne miejsce i bardzo szybko można wyjąć nawet za pomocą jednej ręki smoczek kiedy tylko jest taka konieczność. Kształt pojemnika - owal bardzo dobrze się myje a materiał z którego jest wykonany jest bardzo dobrej jakości ponieważ ja już wiele wiele razy zakładałam pojemnik na ramę wózka gdzie najczęściej go zakładam i nie ma śladu zużycia tworzywa na uchu pojemnika więc mam nadzieje że jeszcze długo nam posłuży. Pisząc opinię na temat pojemnika muszę podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego jak inne osoby reagowały na jego widok- najczęściej padało pytanie - a co to masz przy tym wózku- i zachwyt po tym jak pokazałam w jaki sposób można bezpiecznie i higienicznie przechowywać smoczek dla dziecka. Ja odkąd mam pojemnik na smoczek będę go polecać każdej mamie, ponieważ jest bardzo przydatnym produktem a do tego nie jest drogi , a jego jakość gwarantuje że posłuży każdej mamie bardzo długo.
My takze zostalismy wyroznieni pojemnikiem na smoczki zawsze mam w nim drugi smoczek czysty i w razie wypadku gdyby wczsniejszy sie zagubil
kapsula wisi przy wozku ale kiedy tylko chce zdejmuje ja i zawieszam przy lozeczku, kolysce czy tez foteliku lub poprostu wrzucam do torebki i nie musze sie martwic ze smoczek zaginal bo kapsule latwo i szybko sie da znalezc No i wszystko sterylne
Polecam
jestem bardzo zadowolona z kapsuły. Dużym plusem jest jej wielkość Dawniej jak wrzuciłam smoczek do torebki to nie mogłam go odnaleźć wtedy gdy był najbardziej potrezbny. Teraz wkładam rekę do torebki i zawsze trafiam na kapsułę. Jestem z niej bardzo zadowolona.