Opinie osób testujących pojemnik na smoczek LOVI

My do kapsuły wkładamy również gryzaka takiego w kształcie smoka, idealnie się mieści, a córka jak ma smoka w buzi, gryzak jest w kapsule. Bo kto powiedział że kapsuła tylko na smoczek;)

U nas się kapsuła bardzo sprawdza :slight_smile: na spacery zawsze muszę mieć minimum 2 smoczki więc jeden jest w buzi malucha a drugi w kapsule na wypadek gdyby tamten wyleciał na ziemie :slight_smile: a że ja z tych przewrażliwionych co jak smoczek spadnie to muszę go wyparzyć więc kapsuła jest na tyle dobra u nas,że w spokoju i bez płaczu możemy wrócić do domu z drugim smokiem w buzi :slight_smile:

Pojemniczek mieliśmy zielony …a nawet 2 , byliśmy bardzo zadowoleni . wykonany solidnie …długo nam służył i pomimo tego , ze był z nami wszędzie - wyglądał cały czas bardzo dobrze także Polecamy !

Pojemnik na smoczek - jest bardzo praktyczny i jest większy od pojemników z którymi dotąd miałam styczność, ale nie jest też za duży. Jest po prostu idealny. Ma kolor kremowy z kolekcji Buddy Bear i napis Lovi. Posiada elastyczny zaczep przez co nie będzie się odczepiał jak wszystkie inne pojemniki, wystarczy troszkę odchylić zaczep i zawiesić go grdzie chcemy . Posiada też fajny zaczep na pas, więc możemy przyczepić go do różnych pasów, pasków, ( w aucie, torbie ).

Posiadam pojemniczek z kolekcji Buddy Bear i przyznam szczerze, że na początku nie umiałam go otworzyć! :O Ale na szczęście było to jednorazowy "wybryk" :) Pojemniczek super sprawdza się przy wyjściach na spacer i spokojnie zmieszczą się w nim dwa smoczki. Generalnie jest bardzo ładny (to zdecydowanie moje kolory :) ) i solidnie wykonany. Z pewnością posłuży nam przez wiele miesięcy :)

Również posiadam pojemniczek z kolekcji buddy bear. Super sprawa bardzo przydatny na spacer z łatwością można go przyczepić do wózka czy torebki i smoczek nie ginie :) kolorystyka jak najbardziej na plus bardo mi się podoba. 

Posiadam pojemnik z kolekcji buddy bear. Jest bardzo praktyczny. Duży, więc zmieści każdy skoczek. Podoba mi się również jego stonowana kolorystyka. Otwiera się łatwo, a smoczki w końcu są bezpieczne w torbie :) 

Pojemnik na smoczek jest bardzo przydatny zarówno w domu jak i na spacerze. Zostawiłam sobie go bo wiem że przyda sie przy kolejnym dzięki. Pojemnik jest dobrze wykonany, łatwo się zamyka i otwiera. Do tej pory nie miałam i żałuję. Bo teraz widzę że bardzo by nam ułatwił. Nie musiałabym kombinować gdzie schować bądź położyć smoczek żeby się nie pobrudzil.

Pojemników używam od samego początku. Mój poprzedni innej firmy już się zużył, a ten kolejny tydzień sprawdza się znakomicie. Jest wygodny, praktyczny, łatwo się otwiera i zamyka, a utrzymanie go w czystości nie stanowi żadnego problemu. Pojemnik na smoczek to fajny gadżet, który pozwoli na szybkie odnalezienie smoczka w torbie i utrzymanie go w czystości.

My akurat posiadamy pojemnik z kolekcji  buddy bear.  Jest świetny na spacerach zawsze mam przyczepiony do paska od torebki  , więc jest zawsze pod ręką . Solidnie wykonany, nie ma obaw że się otworzy i zgubi się smoczek . Trochę ubolewam nad tym że mieści się tylko jeden smoczek, na pewno jakby można było schować minimum dwa to byłoby super . Mimo wszystko dobrze jest mieć pojemnik na smoczek pod ręką ;) 

Pierwszy raz mam pojemnik na smoczek z lovi.wcześniej nie używałam i bardzo żałuję.bo to naprawdę komfort.zawsze na spacerze mam w pojemniku zapasowy smoczek.super udogodnienie z pojemnikiem

Przyznam się, że nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z pojemnikiem dedykowanym do smoczka, zwykle nosiłam go w kapsule na smoczki lovi, ale stwierdzam, że jest to zdecydowanie bardzo fajny produkt, wygląda super, ma piękny kolor i bardzo dobrze się go użytkuje. Jest to z pewnością fajny gadżet, który pomaga utrzymać higienę smoczka. 

Podoba mi się opływowy kształt pojemnika, jest pojemny mimo niewielkich rozmiarow. Jest higieniczny - latwo można wyparzyć bo nie posiada zbędnych zakamarków. Fajny uchwyt, wszędzie można zaczepić. 

zagubione smoczki to juz przeszlosc pojemniczek elegancki nie idzie go nie zauwazyc i torbie, nawet na oslep mozna go wyciagnac z ogromnej torby, latwy w utrzymaniu. mozna go przywiesic do wozka, moim zdaniem super rozwiazanie.

Pojemnik jest bardzo praktyczny. Przydaje się nie tylko na spacerach ale też w domu. Nie odkładam byle.gdzie tylko właśnie do pohemiczka. Mam wtedy pewność że smoczek będzie zawsze czysty 

Bardzo fajny , łatwi do znaleźć w torbie i smoczki są bezpieczne 

Dostaliśmy w nagrodę i przydaje się bardzo. 

Na spacery jak i w domu. :) Do tego fajny kolor, super kształt :) Polecamy z całego serducha <3

To jest poprostu super gadżet dopóki go nie mielismy nawet nie zdawalam sobie sprawy jak bardzo przydatny . Żałuję że nie sprawiłam go sobie juz na samym poczatku . Fajnie sprawdza sie na różne wyjścia  i wizyty u doktora . Maly przeważnie zawsze ma jeden smoczek przy sobie przypiety na tasiemce ale bywa różnie czasem przydazy sie mały wypadek i smoczek sie zabrudzi wtedy zawsze mamy przy sobie czysto przechowany swiezy 

Pojemnik na smoczek Mint Lovi

Pojemnik ma przepiękny miętowy kolor. Jest solidnie wykonany. Bardzo łatwo się go otwiera i zamyka. Ma dwie opcje przymocowania - jako zawieszka za pomocą górnej rączki lub do paska za pomocą mocowania z tyłu pojemnika.

Bez problemu wchodzi do niego jeden smoczek wraz z zatyczką, zarówno ten w rozmiarze mini 0-2 jak i z większą tarczą 18m+.

Korzystamy z niego podczas spacerów czy wyjść w gości/do lekarza. 

Zawsze biorę ze sobą drugi zapasowy smoczek i mimo, że zamykam go zatyczką to wkładam dodatkowo do pojemnika. Łatwiej go wtedy wyszukać w torbie.

Myślę, że to fajny gadżet dla mamy i dobra opcja jako dodatek do prezentu gdy idziemy na pierwszą wizytę do maluszka. :)

Wygrany jakiś czas temu do testów. 

Okazał się strzałem w 10 podczas spaceru czy jakiegoś wyjścia z maluszkiem. 

Bez problemu możemy smoczek włożyć do pojemniczka i nie zostanie w jakiś sposób pobrudzony. 

Myślę że może również się nadać na prezent na baby shower dla przyszłej mamusi. 

Nie każda kobieta wogóle wie że taki gadżet istnieje powiem szczerze. Uważam że jest bardzo przydatny. 

Mamy w kolorze lekko fioletowym w sumie ciężko określić ten kolor ale jest w sam raz dla dziewczynki i myślę że dla chłopca również będzie odpowiedni. 

Bardzo łatwe zamykanie I otwieranie. Raczej całkiem maleńkie dziecko będzie miało z tym problem. 

Może służyć również jako pojemniczek torebka do której można schować inny drobiazg chociażby parę złotych. 

Wygląda super i jest to zdecydiwanie bardzo przydatny dla Nas gadżet.