Ewcia88 gabilabi - bardzo dziękujemy za Wasze opinie! To dla nas ważne!
Franio na razie się do niego przymierza
Czasami pije z niego, ale jego miłość do butelki Lovi Medical nadal przeważa nad zainteresowaniem kolorowym kubeczkiem:)
Rzeczywiście tak jak pisze Ewa nie ma problemu z rozłożeniem i złożeniem go, kolory się nie zdzierają
Mam nadzieję że Franio szybko się do niego przekona a i u Zosi na pewno też będę starała się go używać
Mój łobuz testując kubeczek chciał zrobić mi na złość że wyleje zawartość z niego ale się zdziwił że się nie da ![]()
A poza tym piękne kolory i wytrzymałość kubeczka na 5+
Zachęca do picia i uczy malucha samodzielnego picia z kubka zwykłego.
Jednym z minusów który po prostu mnie drażnił to za duża ilość zakamarków które potem ciężko doczyścić bez porządnej szczotki.W małych otworkach gromadzi się osad…Trzeba wszystko codziennie wyparzać i czyścić patyczkami żeby nigdzie nie zostało jakieś paskudztwo.
A uszczelka faktycznie często odstaje i mi trudno ją umieścić w odpowiednim miejscu żeby nie ciekło.Mój mąż zawsze robi to bez poprawek,ja niestety muszę na kilka razy to brać żeby go złożyć…A koło nóg krzyczący smyk domagający się picia.
Mimo pomyślnego testowania syn jest miłośnikiem jednak butelki a raczej kubka niekapka.Jednak zwykły smoczek mu bardziej odpowiada niż twardy ![]()
Kubek 360 mój młody dostał do swoich małych rączek jak miał 10 miesięcy i od razu załapał o co w nim chodzi. Od razu zaczął ciągnąć i z niego pić. Od tamtej pory stale nam towarzyszy w każdej możliwej chwili. Kubek ma piękną grafikę, łatwo go utrzymać w czystości ale i łatwo się go składa. Jedyny minus jest taki, że jak Syn bierze kilka łyków to się zasysa ten sylikon i ciężko mu z niego pić.
Dostalismy kubek juz jakis czas temu jednak dopiero od 2 miesięcy go używamy. Sa super. nic sie nie rozlewa, nic nie kapie. Kolory maja bardzo fajne i co najwazniejsze grafika nie schodzi nawet podczas mycia w zmywarce. Jednak używamy bez przykrycia ponieważ bardzo ciężko jest je ściągnąć.
Polecamy!
Kubek 360 super się sprawdza
synek ma 8,5 a już polubił picie z tego typu kubeczka. Wcześniej mieliśmy niekapek, ale niezbyt nam szła nauka, mały się krztusił i rozlewał po sobie. Wizualnie kubek pięknie się prezentuje - szarość i turkus to idealne rozwiązanie dla chłopca
Z myciem jak na razie nie mamy żadnych problemów
Jaś jest zachwycony z nagrody
Polecamy!!!

Bardzo dziękujemy za Wasze opinie
Wszystkie są dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy!
Moja córka miała już taki kubeczek i bardzo go lubiła, niestety przez moją sklerozę zniszczył się, ale pomógł córce w nauce picia z normalnego kubka. Teraz jak dostałam od Lovi ten kubek, to wybrałam grafikę dla chłopca, ale jak tylko przyszedł to córka sobie go przywłaszczyła hehe. Podaję jej w nim picie, jak nie mam czasu pilnować, żeby nie rozlała. Synek też na pewno będzie z takiego korzystał jak będzie większy… Nie mam się w sumie do czego przyczepić, jesteśmy zadowoleni, szkoda tylko, że nie można w nim podgrzewać picia w mikrofali…
Różniez dostaliśmy ten cudowny kubeczek do testowania. Synek nieźle sobie z nim radzi ale generalnie służy też niekiedy jako gryzak, jest fajnie skonstruowany jedynymi wadami jest to że kiedy mocniej synek nim potrzasnie to rozlewa się no i ta zatyczka na górze, miałam w torbie ten kubek i wylalo się trochę nie wiem dlaczego bo kubek był pionowo i wszystko było dobrze złożone
ma takie dwa małe minusiki ale wielkim plusem jest to że synek chce z kubka tego pic. Generalnie to taki mamicycuś jeśli chodzi o picie a z tego jako tako pije zależy czy mu się chce . Jeszcze jednym plusem jest na samym dole kubka ta guma antypoślizgowa super zastosowanie ma jako gryzak u mojego synka
Naprawdę super ten kubeczek jeśli chodzi o naukę picia jak ze szklanki właściwie to jest jedyny taki produkt na rynku że właściwie nie rozlewa się jak syn za bardzo przechyli jedynie szkoda ze takie małe wady ma ze szczelnością jak jest ta nakładka zamykająca ![]()
My ten kubeczek oczywiscie wygraliśmy ok. 2lata temu…trudno bylo synka.oduczyc od butelki tej z somczkiem, przeslismy na niekapek ale niestety pil czasem a większość plakal ze chce swoja buteleczke i jak synek mial 18mc dalam mu bukek 360° tak ogladal i mowil ze.nie…ale jak zaczelam mu tlumaczyc zeby przechylil to plakal ze nic nie leci , zaczelam my.tlumaczyc ze musi pociagnac…itp po chwili jak zalapal nie rostaje sie z tym kubeczkiem az do teraz;) a ma juz 3,5roczku;-)
Testujemy dalej ten kubeczek i naprawdę jest super ale znalazłam kolejny mały minus tzn synek strasznie odrapal zabkami ten kubek sądziłam że ten plastik tam gdzie się ustami łapie jest mocniejszy a tak boję się że syn oskrobie ten plastik i polknie . Generalnie kubek jest super ale warto by było wzmocnić jakoś ten plastik przy ustniku żeby tak łatwo nie było można go oskrobac zabkami przez dziecko .
Moja Martynka nie przekonała się do kubka 360, bo nie ciągnie nic poza piersią. Kubek treningowy czy smoczek od butelki gryzie zaciska ząbki tak,stuka w ustnik kubeczka i coś tam jej z tej wody leci.
Dziękujemy serdecznie za kubeczek 360 , jest świetny . Synek ma dziewięć miesięcy i myślałam że jeszcze jest za wcześnie na taki kubeczek, ale po czterech dniach przykładania do buzi , maluszek załapał o co chodzi i wczoraj przy obiadku pił już z kubeczka:-)
Spełnienia również moje oczekiwania bo jest leciutki , uchwyty są idealne dla tak małych rączek oraz mały szaleje z kubeczkiem , potrząsa przechyla do góry nogami a tu ani kropelka nie wypłynie ![]()
Oraz kolor turkusowy to mój ulubiony więc kubeczek na 6+ oceniamy i dziękujemy serdecznie

Również dziękuje bardzo za kubeczek 360 stopni jest rewelacyjny. Na początku ciężko było synkowi nauczyć się pić z niego bo jest to jego pierwszy kubek, ale teraz już to opanował .Największą zaletą kubka jest to że dziecko się nie obleje , i że z każdej strony kubeczka może śmiało pić. Widać , że wykonany jest też z wysokiej jakości materiału , ponieważ już kilkakrotnie spadł dziecku z wysokości , i nic nie pękło, nawet gdy się przechyli nic z niego nie leci.Ma świetne szerokie uchwyty gdzie dziecku jest bardzo dobrze go trzymać w obu rączkach .Szczerze polecam . Jedyny minus to to , że dostaliśmy go w kolorze różowym ale synkowi jeszcze to nie przeszkadza:)
Kubeczek super się u nas sprawdził przy nauce picia już jak ze szklanki. Nic się nie rozlewa, jest szczelny i przy tym bardzo wygodny. Rączki są idealnie dostosowane do maluszka. Moja córka bardzo szybko dzięki kubeczkowi opanowała technikę picia jak ze szklanki. A przy tym kubeczki są bardzo ładne. Duży też plus za osłonkę na kubeczek, idealnie sprawdza się w podróży i na spacerze.
Kubek cudny tak jak to pisałam ale z biegiem czasu zaobserwowałam mała wadę tzn gdy dziecko po nim zabkami pracuje zdziera trochę plastik z nakrętki tej zielonej my mamy też z królikiem. I generalnie potem ten plastik ma w buzi więc pilnuje by nie gryzl za bardzo tego kubka choć to łatwe nie jest. Poza tym syn bardzo szybko złapał jak się z tego pije już na niecałe 7 miesięcy pił z tego kubka. To jest jedyny kubek z jakieho synek pije a właściwie pije tylko z niego albo ze szklanki :)bardzo fajny kubek i bardzo się cieszymy że mogliśmy go testować.
Asiu u nas to samo jest z kubkiem , mały ząbkami zciera plastik , nie dużo ale jednak trzeba uważać, ale tak cała reszta jest rewelacyjna;-)
Polecam
Kubeczek jest rewelacyjny
kolorowy , stabilny nie śliska się po powierzchni . Mały nie ma problemu z trzymaniem dzięki uchwytom. Kubeczek łatwo się montuje . My niestety musimy jeszcze poczekać mały ma 9 mc i niestety dmucha do niego
ale mam nadzieję że już wkrótce nauczy się ![]()
Paulina dawaj mu codziennie ten kubeczek a zobaczysz że za parę dni złapie o co chodzi , nasz maluszek też go najpierw lizał , dmuchał obracał do góry dnem i próbował z każdej strony
aż w końcu zassał odpowiednie miejsce i poszło z górki
a mój mały ma dziesięć miesięcy i już od miesiąca daje sobie z nim super radę.
Paulina też warto dawać dziecku z czymś co zawsze pije w środku
choć na początek nie dużo dawałam bo pół kubka by nie było za ciężkie i szczerze siadałam z synkiem i pokazywałam mu jak się pije z niego i załapał mając nieco ponad 6 miesięcy od tamtej pory to jego ulubiony kubek ale musiał pierw na początku z każdej strony oglądnąć kubek podgryzc itd ale nie sugeruj się wiekiem na kubku mój syn z tego 12 plus pił właśnie jak miał 6 miesięcy bo z butelki nie chciał więc musiałam z czegoś go nauczyć a z tego nauczył się migiem i mu podpasowal ![]()
a z tym plastikiem uważajcie właśnie jak dziecko ma ząbki i szuruje nimi po kubku mój syn trochę bardzo pocharatal kubek i widziałam ze normalnie zdziera się nitka plastiku czasem ogólnie kubek jest fantastyczny i jedyny w swoim rodzaju ale jak widać mój syn przechodzi sam siebie i ma siłę w tych zabkach bo powiem szczerze że sama próbowałam zedrzec trochę plastiku na tej nakrętce jak zauważyłam że ten kubek taki pocharatany żeby sprawdzić czy to takie proste mi się nie udało ale syn potrafi. Ogólnie kubek jest mega pomocny w pojeniu syna i praktyczny ![]()