Opinie osób testujących Butelkę LOVI Mammafeel

Warto zaznaczyć że ich mycie jest bardzo proste, szeroka butelka zapewnia dojście gabka w każde miejsce. A materiał z jakiego wykonana jest butelka, bardzo mocny i solidny.

I miarka która jest bardzo dobrze widoczna. :) 

Jestem zachwycona tymi butelkami l. Są wygodne bo szerokie super się je myje. Mamy je już ponad pół roku a z butelką nic się nie dzieje nie ma nawet zadrapania więc materiał porządny. Miarka też się nie ściera jest dobrze widoczna przez cały czas

Wymieniłam uszkodzony smoczek butelki  od tego czasu mały pije tylko w sumie z niej dawno nie myłam butelek z aventu . butelka jest poręczna , latwa w myciu , pieknie beżowa , synuś bez problemu załapał kształt i pije bez zarzutu 

Jestem na grupie mam które urodziły w październiku i zobaczyłam post dziewczyny ze zdjęciem tej butelki z pytaniem o opinię.

Wcale nie jestem zaskoczona odpowiedziami, bo ta butelka naprawdę jest rewelacyjna ale.....

21 komentarzy i wszystkie pozytywne, tylko 1 komentarz ze nie sprawdziła się u dziecka.

Najwięcej komentarzy typu : Jestem kp I ta butelka pozwala mi wyjść ❤️ 

Grupa nie jest przez nikogo opłacana, po prostu wymieniamy się doświadczeniami itp.

Także to naprawdę najlepsza butelka na rynku 

Butelka bardzo przypadła do gustu córce i od razu ją zaakceptowała. Jest faktycznie zupełnie inna od tych co do tej pory używaliśmy. Szerokość otworu ułatwia robienie mleka i utrzymanie jej w czystości.  Smoczek jest inspirowany piersią matki i super dopasowuje się do ust dziecka. Mieści się w podgrzewaczu i sterylizatorze bez problemu. No i na pewno wyróżnia się designem delikatny kolor i matowe wykończenia sprawiają, że butelka jest śliczna i zwraca uwagę. 

Polecamy innym mamom. Tym bardziej, że jest łatwo dostępna na rynku. 

Super buteleczki :) czekamy na dzidzie i już widze, że super będzie się je myło bo są szerokie i mozna bez problemu umyć gąbka co jest dla mnie mega wygodne bo inne butelki które mieliśmy przy synku są na tyle wąskie, że gąbka nie trafiała do końca i musiałam używać szczotek do butelek a tak średnio je lubię:). Poza tym smoczek butelki mammafeel posiada smoczek który przypomina piers mamy a przy kp to zbawienne :)