Nie ![]()
![]()
Wiadomo dlaczego?
Nie wiem nadal.
Ale mam zagwozdkę , mloda jak pije to czasem sie denerwuje i wiem czemu bo jej butelkę z buzi wyciągłam i pije powietrze bo zaraz przy wylocie sa bąbelki z powietrzem a na nich mleko
czemu tak sie dzieje ? Dopiero jak jej wyjme z buzi to sie odpowietrzy.
Nie powinna sie odpowietrzyć w trakcie picia ? Moze źle ją zakręcam ?
Mialam tak z butelka avent, tdzeba bylo dobrze spakowac smoczek z zakretka… moze tu tez podobnie?
Wydaje mi się że dobrze zakręcam ![]()
Dziewczyny a jak z podroza i ta butelka ? Wczesniejsze butelki mialy taki bialy korek ktory sie kladlo na butelke przed zakreceniem smoka i wtedy nie rozlewalo sie mleko. Ale teraz jej nie ma
Ja czasami mam po prostu w butelce no i z zatyczką, jeszcze mi się nigdzie nie rozlało
Mysle ze naprawde fajnie ze nasza butelka jest w takim rankingu !
Oo super
Ooo, no miło zobaczyć, że coś, co znamy i lubimy, zostało docenione.
Jest to nasza ulubiona butelka , sprawdziła mi się przy dwójce . Mam nadzieję że przy naszym trzecim cudzie również ![]()
Uzywamy butelek Lovi Mammafeel 150 ml i 250 ml dla synka 4m i jestem bardzo zadowolona. Smoczek jest miekki i przypomina piers, wiec dziecko latwo sie przestawia. Mala butelka 150 ml jest super na poczatku i do podawania wody lub malej porcji mleka, a 250 ml sprawdza sie idealnie, gdy maluch wypija juz wiecej. Butelki sa lekkie, wygodne do trzymania i latwo sie je myje. Dla nas to strzal w dziesiatke:heart:![]()
![]()
![]()
Butelka solidnie wykonana, super jakość, smoczek wygląda jak pierś wiec dziecku latwiej sie przyzwyczaic
Bardzo łatwo się ja czyści, jest mała i poręczna. No i ten kolor ![]()
Pierwszy zestaw butelek sprezentowałam Antosiowi. Urodził się kilka dni temu. Urodził się przez cesarskie cięcie. Walka o laktację mamy Antosia jet wielka. I tu z pomocą przybyły małe butelki Lovi 0+, ktore Antos od razu zaakceptował.
Mama mówi, że są przyjemne w dotyku i mięciutkie. Nie dziwi się, że podpasowały synkowi i nie widzi różnicy między piersią a butelką.
Super, że butelki Mammafeel zostały polecone przez Pana Tabletkę
Mój synek generalnie bardzo się wzbraniał przed butelkami, ale butelka Mammafeel najlepiej nam się sprawdziła, zdecydowanie lepiej niż butelka Avent. Mam nadzieję, że u kolejnego dzidziusia nie będzie takich dużych problemów z karmieniem butelką i chętnie będzie pił z Mammafeel, bo ja je uwielbiam
I za design i za praktyczność (szeroka szyjka).
Butelka idealna, naprawdę przypomina pierś mamy dzięki czemu można łatwo przestawić maluszka z piersi na butelkę kiedy zajdzie taka potrzeba, nie mieliśmy również problemu z przejściem na pierś spowrotem. Praktyczna, szeroka dzięki czemu mycie lub przygotowanie mleczka idzie dużo sprawniej
jak najbardziej polecam