Cos tu juz pisalam, ale wsrto odswiezac watek.
Uwielbiam te butelki pod kazdym wzgledem. Oczywiscie najwazniejsze to imitacja piersi mamy i dzieki temu moj syn ja zaakceptowal ![]()
Druga zaleta to wyglad - jest taka zgrabna, dluga ale moja reka na spokojnie wchodzi do srodka by ją umyc. Maz korzysta z wycioru.
Kolorystyka lekka i przyjemna.
Fantastycznie ze butelka jest taka matowo mleczna dzieki czemu po uzywaniu nawet czestym nie wyglada zle ( inne plastiki matowieja i dlatego wolalam butelki szklane)
Polecam je wszedzie, na fejsie, kolezankom, rodzinie. Coraz czesciej widze ze w internecie naurologopedzi ktorzy maja porady dotyczace karmienia dzieci rowniez uzywaja tych butelek
Pan Tabletka tez o niej pisal ![]()
Mi się podoba w tej butelce że nie jest taka super lekka jest idealna do ręki. Inne butelki maluch potrafi z łatwością wytrącać właśnie przez ich kształt a ta nie jest pod tym względem łatwa
Jednyna butelka która spełnia wszystko , pojemność idealna dla starszego dziecka
. U nas się sprawdziła na maxa kocham kształt i kolor
@DaNutka a kiedy twoja córa idzie do żłobka? W
Jakim masz wieku córy? Jedna chyba w podobnym do mojego szkraba?
Od kilku dni testujemy butelkę mamafeel w najmniejszym rozmiarze i bardzo się nam sprawdza . Malutka nie ulewa , dobrze dopasowuje się do buźki .
Na razie nie idzie , ma rok, siedzi ze mna
ale starsza pojdzie od września ![]()
![]()
i juz mi słabo hak to bedzie ale będzie na pewno dobrze ![]()
![]()