Okres po porodzie / Miesiączka po porodzie

No niby 13 nie dużo twz tak myślę,ale każdy mi.mlwo,że jestem już ogromną i ja to wiem. No ale mam.nadzieje,ze to ostatnie dni w dwupaku i za moment będę.mogla.go przytulić w końcu �

U mnie jest 12 do przodu a jeszcze 2 miesiące  a jem tak samo jak wcześniej ☺

Misiowa ja wbiodrowkch tez smigalam do konca ciazy :D 

Mi właśnie waga najbardziej rosła na koniec

No bo biodrówki to są w sumie spodnie ciążowe bez tego pasa materiałowego :D ale skąd wy żeście biodrówki wzięły jak w sklepach to graniczy z cudem żeby je kupić :p teraz wszystko z wysokim stanem. 

Ja se sama robię biodrówki :D haha mam jedne takie niższe spodnie na gumce to je wciskam pod brzuch. ALe już się zaopatrzyłam w legginsy, dziś wyprałam i będę śmigać w tych. Jednak ostatnio jak jechaliśmy z mężem do miasta (5km) to nie umiałam w aucie w tych spodniach na gumkę wysiedzieć, tak mnie cisły. A w pierwszej ciąży chodziłam w nich do końca... teraz mam jeszcze nieco ponad 2 miesiące do porodu...

Kverve ja ostatnio kupilam w pepco spodnie byly w pasie w gumkę wyjęłam te gume z paska ze został pusty  material który się lepiej rozciąga i tak jak pisze Ewcia pod brzuch je sobie układam i póki  co są ok;)

No mi też na końcu najwięcej kilo przybyło 

Kverve ja mam sprzed kilku lat pare takich ktore lubie i są fajne 

Ja tez nie dostałam biodrowek wszystkie co kupiłam w czasie ciąży mam pod cycki 

ewa oj mam to samo, ze w aucie nie umiem usiedzieć w tych spodniach na brzuch , ogólnie w spodniach, które choćby lekkko gdzieś obciskają jednak partie brzucha. Najlepiej mi sie chodzi w sukienkach jednak 

Ja musiałam mieć z pasem bo inaczej miałam wiecznie bebzun na wierzchu bo mi się bluzki podciągały. 

Ja też mam wyłącznie ciążowe spodnie z pasem na brzuch. 

Ja tez najchetniej chodzilam w sukienkach ale jak juz bylo zimno to tez lubilam leginsy.nawet takie zwykle ale za to tuniki czy jakies dluzsze koszulki. Na szczesxie wiekszosc mojej ciazy gdzie byl brzuszek to lato wiec sukienki jednak graly pierwsze skrzypce 

Trzeba się za siebie wziąść ale kiedy to można po cc? 

Ja zawsze miałam problem z brzuchem wszystko mi idzie w brzuch :/ do tego niedoczynność tarczycy i jest ciężko mi zrzucić po 30 tce też jakoś wolnej to wszystko idzie :/  ja jakas inna jestem chyba więcej przytulam na początku niż na końcu ciąży. 

Ja to zapatrzylam się w spodnie ciążowe nie wyobrażam sobie nosić biodrowek w pierwszej ciąży lekarz krzyczał na mnie jak miałam zwykle spodnie. Albo dresy też są świetne w ciąży :) 

Mi po ciąży został brzuszek ale też w biodrach się rozszerzyłam 

Ja też pod koniec preferowałam sukienki, bo tam nic nie obciera, a i po porodzie były super, bo najlepiej było wszystko wietrzyć.

Ja teraz też staram się korzystać z sukienek choć pogoda też średnio sprzyja no ale jestem już na końcówce więc niestety większość ciąży to był okres jesienno zimowy :( 

Ja tam nie miałam problemu i nosiłam leginsy ciążowe i luźne bluzki lub koszule