My takie cyrki mieliśmy na autach firmowych bo wiadomo jak ktoś jeździ nie swoimi autami . I zasada jest jedna , ZAWSZE odrzuć pierwszą propozycję ubezpieczalni
Tak jasne jak jest taka możliwość to jak najbardziej bo nie zawsze kierują do salonu. Ogólnie beemki mają drogie części Dlatego najlepiej brać zawsze z rzeczoznawcą. Chociaż ja właśnie za BMW gdzie nic się nie stało dostałam sporo kasy więc nie wiem od czego to zależy
Ja akurat nie odrzuciłam bo mi się kasa spodobała ale to była jednorazowa akcja i tak się zastanawiam czy ten chłop nie miał pojęcia to robi czy o co tam chodziło ale nie ważne kasa akurat się zgadzała ale zazwyczaj jest tak jak mówisz
Haha, no właśnie, czasem zdarzają się takie sytuacje, że coś nie do końca wiadomo, co się dzieje, ale kasa się zgadza, to trudno narzekać
Jesli w tę stronę to nie ma co narzekać😄
Wiadomo, jak się jest zadowolonym to nie ma co narzekać, ale jak się wie, że dają jakiś ochłap byle tylko coś dać i żeby się człowiek odczepił to zawsze trzeba się odwołać i walczyć o swoje.
Super wyszło! Żeby każdy sprawca wychodził z takimi propozycjami to by było dobrze
Ale to nie sprawca tylko firma ubezpieczeniowa bo sprawca mimo że było nagrane na kamerze się nie przyznawał
@Kargaw masakra, jak tak można w ogóle
O Jezu słabe mega
Przyznali 500 zł cioci , a jak sie nie podoba to do sądu od razu zapraszają . Nie napisali nic o ew odwołaniu tylko od razu sąd
Jutro ma podejść do agentki opiekunki i zapyta co i jak ona to widzi.
Może być tak że za operację w danej grupie nie ma liczby punktów od-do jest sała kwota za operację w danej klasie. Ją też miałam że za operację dostałam tyle i koniec. Tak samo jak za pobyt w szpitalu jest tyle i tyle za dzień i nie ma odwołania. Odwoływać się można kiedy mamy trwały uszczerbek na zdrowiu po wypadku. @DaNutka daj znać co cioci powiedziała aż ciekawa jestem
Dam dam , ja też nie widzę tej jej umowy teraz , pewno b3dzie tak jak mowisz
Myślę, że to standardowa procedura. Jeżeli nie pamiętasz, to napisz tak jak było. Nie pamietasz czy coś było na drodze. Jesteś ubezpieczona od nieszczęśliwego wypadku i taki się zdarzył. O wysokości odszkodowania i tak osądzi lekarz na komisji. Złamanie ręki to poważny uraz.
@DaNutka daj znać jak się sprawą zakończyła bo też jestem ciekawa.
Była ,Była, kobita powiedzila ze to nie operacja a zabieg i więcej jej nie przyznają.
No czyli tak jak pisałam mają a tabelce sztywną kwotę