Odszkodowanie nnw

My takie cyrki mieliśmy na autach firmowych bo wiadomo jak ktoś jeździ nie swoimi autami . I zasada jest jedna , ZAWSZE odrzuć pierwszą propozycję ubezpieczalni :rofl:

Tak jasne jak jest taka możliwość to jak najbardziej bo nie zawsze kierują do salonu. Ogólnie beemki mają drogie części Dlatego najlepiej brać zawsze z rzeczoznawcą. Chociaż ja właśnie za BMW gdzie nic się nie stało dostałam sporo kasy więc nie wiem od czego to zależy

1 polubienie

Ja akurat nie odrzuciłam bo mi się kasa spodobała ale to była jednorazowa akcja i tak się zastanawiam czy ten chłop nie miał pojęcia to robi czy o co tam chodziło ale nie ważne kasa akurat się zgadzała :rofl::rofl: ale zazwyczaj jest tak jak mówisz

Haha, no właśnie, czasem zdarzają się takie sytuacje, że coś nie do końca wiadomo, co się dzieje, ale kasa się zgadza, to trudno narzekać :joy:

1 polubienie

Jesli w tę stronę to nie ma co narzekać😄

1 polubienie

Wiadomo, jak się jest zadowolonym to nie ma co narzekać, ale jak się wie, że dają jakiś ochłap byle tylko coś dać i żeby się człowiek odczepił to zawsze trzeba się odwołać i walczyć o swoje.

1 polubienie

Super wyszło! Żeby każdy sprawca wychodził z takimi propozycjami to by było dobrze :smiley:

1 polubienie

Ale to nie sprawca tylko firma ubezpieczeniowa bo sprawca mimo że było nagrane na kamerze się nie przyznawał

1 polubienie

@Kargaw masakra, jak tak można w ogóle :face_with_peeking_eye:

O Jezu słabe mega

Przyznali 500 zł cioci , a jak sie nie podoba to do sądu od razu zapraszają . Nie napisali nic o ew odwołaniu tylko od razu sąd :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Jutro ma podejść do agentki opiekunki i zapyta co i jak ona to widzi.

1 polubienie

Może być tak że za operację w danej grupie nie ma liczby punktów od-do jest sała kwota za operację w danej klasie. Ją też miałam że za operację dostałam tyle i koniec. Tak samo jak za pobyt w szpitalu jest tyle i tyle za dzień i nie ma odwołania. Odwoływać się można kiedy mamy trwały uszczerbek na zdrowiu po wypadku. @DaNutka daj znać co cioci powiedziała aż ciekawa jestem

Dam dam , ja też nie widzę tej jej umowy teraz , pewno b3dzie tak jak mowisz :wink:

1 polubienie

Myślę, że to standardowa procedura. Jeżeli nie pamiętasz, to napisz tak jak było. Nie pamietasz czy coś było na drodze. Jesteś ubezpieczona od nieszczęśliwego wypadku i taki się zdarzył. O wysokości odszkodowania i tak osądzi lekarz na komisji. Złamanie ręki to poważny uraz.

@DaNutka daj znać jak się sprawą zakończyła bo też jestem ciekawa.

Była ,Była, kobita powiedzila ze to nie operacja a zabieg i więcej jej nie przyznają.

No czyli tak jak pisałam mają a tabelce sztywną kwotę