Hej, my mamy dreame r20 - jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, można powiedzieć że to taki młodszy brat dysona
i też ma to światełko, nieszczęsne światełko, które pokazuje dosłownie każdy nawet najmniejszy Kurzyk ![]()
Z tej firmy mamy też ten odkrzurzacz który sam jeździ i naprawdę mamy zaufanie tej firmy
Ja miałam wziąć Dysona v8, ale jednak miałam okazję z niego skorzystać i nie powalił na kolana, a na nowsze i droższe wersje nie mogłam sobie pozwolić. Ten mamy sprawdzony, więc zawsze chociaż jakaś pewność jest ![]()
A to nie każdy pionowy odkurzacz ma światełko ??? Myślałam że już każdy i dla mnie to była oczywista oczywistość ![]()
![]()
![]()
Hihihi a pamiętacie jak bylo widać zorze kila mcy temu ? Było dużo memów właśnie z zielonym światłem odkurzacza i że to jedna zorza jaką mama może zauważyć ![]()
![]()
![]()
To jest super , ale to wkoło można sprzątać bo ciągle jakiś paproch widać ![]()
![]()
Nieee, właśnie ten Dyson V8 jeśli dobrze pamiętam, to nie ma tego światełka
Oo słyszałam dobre opinię o tym odkurzaczu i chyba sama sobie zakupię go😍
Hahaha nie widziałam memów akurat z tym związanych.
@DDoominika a jak długo trzyma bateria? Ile się ładuje i radzi sobie z dywanami? Patrzyłam na ten model i opinie na necie przynajmniej w media ekspert są średnie
robot sprzątający (odkurarznie+mopowanie) najlepszy z najlepszych
dreamy x50 ultra
dzięki niemu twoje plecy ci podziękują
a po drugie jest już 2026 i dużo osób nie ma w domu odkrzacza i nie trzeba odkurzać
a takiego robota sobie puścisz z pracy z domu ze spaceru nawet jak będziesz w na wakacjach go możesz włączyć i przez twoim powrotem on ci podłogi posprząta
kupić jak najniższego bo wtedy on będzie wszędzie pod kanapy pod łóżko pod komodę pod stół pod krzesła nie musisz się nic schylać
No bardzo dużo wygoda bardzo dużo ułatwienie i można się zająć naprawdę czymś innym podczas sprzątania
Taki sprzęt i światełka nie ma jak to ? No to już powinien być standard ![]()
O który model pytasz? Ten co mam? Z dywanami ci nie pomogę, bo nie mamy dywanów, więc nie wiem. Jedynie wycieraczkę nim odkurzyłam, to super sobie poradził
no i ma ten tryb auto, inaczej pracuje na płaskiej powierzchni a inaczej na dywanie/wycieraczce
O ten co zamówiłaś
pytałam
A to tak jak napisałam, nie wiem jak z dywanami. Z wycieraczka sobie poradził ![]()
A co do pracy, odkurzyłam wczoraj całe mieszkanie, ale też nie jakoś turbo dokładnie, a bateria dalej nie padła ![]()
![]()
Będę mogła powiedzieć ciut więcej po chociaż tygodniu/dwóch użytkowania, ale z opinii mojej mamy jest super ![]()
No i sama też go używałam jak jeszcze u nie mieszkałam, to też mi się podobał wtedy
Kupiłam na działkę taki z AliExpress i jest genialny ciut słabszy od dysona ale za 300 zł idealny
@Mom_of_3 to mój brat też kupił taki z Chin i też jest zadowolony .
Hej. Ja niestety żadnego nie polecę. Kiedyś kupiłam Electrolux i się cieszyłam, że bez kabla, szybko odkurzę sobie ale wiecie co… ja chyba nie jestem do tego stworzona. Trochę poużywałam i sprzedałam i przerzuciłam się na zwykły odkurzacz z rurą o kablem
tak samo miałam z mopem. Kupilam ten Philips one up i takie bajery nie sa dla mnie. Pojechałam kupić vilede, ale z tym pojemnikiem na brudną wodę. Odrazu lepiej mi się żyje ![]()
![]()
O idealny temat dla mnie. Zaraz się wyprowadzamy i też sobie zażyczyłam do nowego domu odkurzacz bezprzewodowy. Mam wrażenie, że moje życie będzie wtedy lepsze. Zwłaszcza przy kocie i dziecku. Nienawidzę tego przepinania kabli. Osobiście rozważam dysona, ale jeszcze poczytam wasze komentarze. A może ktoś z was ma odkurzacz centralny w domu? To się jeszcze praktykuje? I czy warto mieć i odkurzacz bezprzewodowy i robota odkurzającego?
Dla mnie cena jest idealna ja na ten sprzęt !
No mój brat zawsze się śmieje ze mnie , że tyle zapłaciłam za dysona , a on ma podobny sprzęt za taką kasę . ![]()
Ja się też spotkałam z centralnym u znajomych ale jakoś mnie nie przekonał
Moi rodzice mają odkurzacz centralny, moja mama go lubi ale ja za nim nie przepadam. Rura jest nieporęczna, strasznie długa więc odkurzanie centralnym jest mniej wygodne niż zwykłym odkurzaczem. Ja w domu mam zwykły odkurzacz, roombe i hizero. Najczęściej chodzi hizero bo roomba sobie u nas nie radzi - obija krzesła, stół, wjeżdża na dywan i nie może z niego zjechać (mam model s9). Teraz kupiłabym jakiś tańszy robot bo podobno lepiej sobie radzą, niz roomba. A co do hizero to czyszczenie jest trochę upierdliwe