Ja też do szkoły czy na wyjścia też synowi kupuje lepsze . Na codzień to z pepco sinsay lub używane
Też lubiłam te koszulki ale to ze 7 lat temu , teraz to już tam wgl nie kupuję .
Niestety szkoda że mocno zeszli z jakości
Mam tak samo , zawsze jak coś ubiorę małemu coś lepszego na podwórko to przychodzi z dziurą lub z plamą nie do sprania , tak że już wolę ubrać coś bardziej znoszone
Dokładnie, często też tak mamy
Idą na ilość a nie na jakość
Też kupujemy w Sinsay takie ciuszki, których później nie będzie mi szkoda jak się poplamia, bo cena niska.
Tak zgadzam się. I jeszcze zależy jak się trafi bo czasami po jednym praniu robi się szmata a czasem nosi i nosi i nic się nie dzieje
Ja kupiłam tam raz body i kocyk taki cieniutki. To najlepsze rzeczy jakie miałam naprawdę dobra jakość za grosze tak naprawdę
Ja właśnie kupiłam body tylko dlatego, że potrzebowałam białych prążkowanych, a jak zobaczyłam jakość i że są naprawdę trwałe, to zaczęłam kupować więcej, mam też pokrowce na przewijak, prześcieradła na materacyk ![]()
Oo właśnie prześcieradła też mam. Są naprawdę dobre
No właśnie, czasem się kupuje coś na szybko, a potem okazuje się, że jakość mega pozytywnie zaskakuje ![]()
Ooo to muszę sobie zerknąć co tam mają jak tak polecasz ![]()
![]()
Naprawdę sama byłam w szoku, bo cena serio dość niska, a produkt naprawdę fajny ![]()
Czasem naprawdę warto poszukać, bo można się pozytywnie zaskoczyć ![]()
Niestety na tym tracą , bo widać że już większość odchodzi i narzeka
Też nigdy jeszcze tam nic nie kupiłam ![]()
O to ja w action dla dziecko nie kupuję w sumie nic oprócz zapachowych woreczków na pieluchy. Raz kupiłam skarpetki, bo mieli takie super malutkie dla noworodka, ale jednak się nie sprawdziły, bo skład był słaby. I już na ciuszki w ogóle nie patrzyłam.
Skarpetki też mam, ale dostałam od kogoś i nawet nie pomyślałam, żeby skład sprawdzić. Podejrzewam, że miały sporo elastanu, bo były mocno rozciągliwe.
Ale body, jak za taką cenę 95% bawełny to naprawdę dobre. Widać też że nie są najcieńsze, chyba nawet grubsze niż niejedne z Sinsay
Najlepiej wszędzie przed zakupem czytać składy ![]()