Odchudzam się, żeby nie zwariować

Ja też 5 zaliczyłam. DOS dzień bez ćwiczeń.

Ja sobie krem wyszczuplający kupiłam i jestem bardzo zadowolona bo skura taka jędrna się zrobiła.

Jeszcze nie trafiłam na jakiś który jakkolwiek działał na cellulit czy wyszczuplanie ale fakt zawsze kupowałam te tanie na inne szkoda mi kasy

Wątpię żeby wyszczuplil ale nogi fajne jędrne takie sprężyste się zrobily

Żaden krem czy balsam nie wyszczupli ciała jedynie trochę ujendrni ciało. Też nie ma co kupować najtańszych bo efektów może być brak. Więc najlepiej kupić krem trochę z wyższej półki ale nie najtańszy i nie najdroższy.

Ja mam taki

Używałam z tej serii swojego czasu namiętnie i nie widziałam efektów aczkolwiek nie ten konkretny

Ja jestem bardzo zadowolona.
Kurcze wczoraj dzień wolny a dziś zebrać się nie mogę

A ja już dziś po treningu

zaliczyłam 15 minut tylko mały marudny po tym szczepieniu ;/

Wiadomo po szczepieniu dziecko może czuć się rozbite i drażliwe.

Wczoraj wolne a dziś tylko 20 minut

Ja dziś wolne. W tym tyg 4treningi już mam zaliczone ake jak dobrze pójdzie to jutro zrobię piąty

Ja już nie mogę się doczekać kiedy mi przejdzie i będę mogła sobie poćwiczyć. Już mi zaczęło przechodzić, a dziś napilam się wina za zdrowie kuzynki i już czuję, że na gardło mi coś pada i znowu mnie boli.

Ja nawet nie wiem ile treningów zrobiłam w tym tygodniu też chyba 5

Poniedziałek i wtorek pocwiczone ale dziś rady nie daje. Zaczęłam ćwiczyć ale słabo mi się zrobiło więc odpuszczam. Nie wiem może za gorąco, jestem przed okresem może przez to.

Całkiem możliwe. Może po prostu jesteś przemeczona i ty tego nie czujesz, a twój organizm reaguję. Odpocznij sobie.

Ja wczoraj i dziś tez trening zrobiłam ale dziś nie zdążę

Tylko 4vtreningi zrobiłam. Wczoraj to wogole 15 minut bo okres dostałam. A dziś mam zakwasy na nogach.

A ja przez ostatnie 3tyg po 5treningow w tyg ale teraz przez tydz pewnie reset bo jestem w drodze nad morze

Ja dziś tylko 25 min ale te upały i okres mnie wykanczaja.

Justynko miłego wypoczynku