U nas było to samo.
A dziś wieje mocno.
Ja trochę pocqiczylam z rana
Witaj na forum #teamLOVI!
U nas było to samo.
A dziś wieje mocno.
Ja trochę pocqiczylam z rana
my znowu dziś wylądowaliśmy na lodach ale spacer 10 km zaliczony
U mnie odchudzeniowa sinusoida. W jednym tygodniu 3 treningi, w kolejnym 0.
Nie no ja powiem że ostatnio się wzięłam ja w tym tygodniu 6 treningów jeszcze nie wiem jak będzie z jutrem czy może sobie przerwę zrobię jeden dzień
U mnie dziś strasznie wiało i się chmurzylo. Ja w tym tygodniu potrzebuję odpocząć i to porządnie. Córce idą ząbki więc noce są ciężkie.
A ja dziś zaliczyłam 7 trening w tym tygodniu
To nieźle. Ja odsypialam i ledwo co do kościoła zdążyliśmy na styk.
Wczoraj dzień wolny, dziś już pocwiczone jeszcze 2 dni i się mierze zobaczymy czy coś spadło czy przybyło.
Ja dziś bez ćwiczeń. Mam nadzieję, że jutro mi się uda poćwiczyć choć trochę.
Ja dziś już zaliczone
I jeszcze o 19 poszłam biegać z siostrą 5 km zaliczone z językiem na brodzie
Nikt się już nie odchudza?
Ja już po cwiczenuach
Ja bez ćwiczeń. Daję sobie kilka dni spokoju. Przeziębienie mnie bierze i to tydzień przed roczkiem córki. Mam nadzieję, że się wykuruje do jej roczku.
Anetko odpocznij trochę.
A ja się mierzylam i po mc regularnych ćwiczeń - 3 w brzuchu i - 3 w tali
Wczoraj dzień wolny. Zaliczyłam 5 treningów tylko. Ale zawsze coś.
Dziś już zrobiłam ABS tylek i nogi
hej Paulina,
ja zaczynam ale na razie od diety - 24.05 cc, kp. Czuję się dobrze już od dana, aż mnie energia rozsadza ale wiem, że po cc trza sobie dać na wstrzymanie. Moim problemem są słodycze - jak przed ciążą tylko przed okresem i może na początku okresu, tak teraz nie spoczne dopóki nie w wyjem co jest. Oczywiscie szlaban na kupowanie wiec zapasów juz brak.
Dzień zaczęlam bez chleba no i cóż - trzymajcie kciuki! zrobie dzisiaj troche przysiadów - hyba moge zaczac od tego hmmm
Bardzo dobra decyzja. Trzeba o siebie dbac i nie ma co tutaj dyskutowac na ten temat. Nasi mezczyzni czesto nie chca komentowac naszych zbednych kilogramow bo im po prostu glupio. Dobrym pomyslem natomiast bedzie nauczenie sie gotowania we wlasnym zakresie. Ja wiem doskonale jak roznego rodzaju fastfoody nas kusza kazdego dnia ale to wlasnie one sa przyczyna naszych problemow z waga. Jeszcze gorsze moga byc tylko slodycze i roznego rodzaju kolorowe napoje. Co do przepisow to ja lubie sobie robic salatki przedtreningowe w stylu Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami | Uwielbiam.pl Mozna za naprawde niewielkie pieniadze zyskac bardzo duzo sil potrzebnych do samej sesji treningowej. Juz nie wspominam o wartosciach odzywczych jakie dajemy naszemu organizmowy. Jak dla mnie bomba
Salatki rewelacyjna rzecz przytulne się do linka
właśnie muszę stworzyć listę co kupić na najbliższe dni
Taaa na mężczyzn nie ma co liczyć - mój ma problemy z chipsami i innymi paluszkami czy orzeszkami. Na szczęście ja nie mam do takich rzeczy słabości więc nie podjadam razem z nim ale nie ma co liczyć na “wspólna diete” i wsparcie… Ale jak zacznę sama i się zapre to może go zarażę zobaczymy
Tutaj dziewczyny podejmują wyzwania odnośnie nie jedzenia słodyczy.
https://lovi.pl/pl/forum/15/7298
Ja tam nie jestem tak za słodkim ale chipsy ooo nawet sobie wczoraj lejsy kupiłam
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.