Odchudzam się, żeby nie zwariować

Matko dziewczyny u was to chyba często ten trening na zakończenie dnia:-P zazdroszczę ochoty:-D Ja dziś dzień zaczęłam od owianki kakaowej z kiwi i dużej kawy bo synek dał czadu w noc y:-P teraz jem chlebek wasa z serkiem chrzanowyn

Jakoś trzeba te kalorie spalić :slight_smile:

A ja do swojej owsianki wlałam 300ml jogurtu pitnego Activia z owocami tropikalnymi :slight_smile:
No i oczywiście obowiązkowa duża kawa i czerwona herbata :wink:

Ha ha ja wolę trening tradycyjny:-D
Kinga jaka kawę pijesz? Z mlekiem?
Ja wypijam zielona herbatę z cynamonem cytryna i miodem jak co rano po wstanit potem kawę do śniadania a teraz woda się racze:-)

U mnie rano tylko kawa i czerwona herbata. Śniadania zjeść nie zdążyłam bo zaspałam, a musiałam zdążyć do fryzjera. To nie byl dobry pomysł bo teraz jestem taka głodna, że zjem wszystko co zobaczę w lodówce:p

Ja to z sex musze korzystać od poniedziałku mój ma nocki a na święta jak będzie w domu okres mam dostać

Ja na śniadanie 2 krokiety haha i herbata na spalanie

Ha ha Paula to się odżywilas

Kawę piję z mlekiem bo taka czarna jest nie zdrowa mocno. Mleko ją trochę “łagodzi”

Justyna ja po prastu jem kiedy mi się przypomni i zazwyczaj co mam pod ręka haha

Kinia nie zdrowa ? mój szwagier był u dietetyka ma jakąś tam diete i zalecenia czarnej bez cukru i mleka , schudł już 15 kg

Dopiero zauważyłam że ucielo mój wpis.
Pisałam że u nas nawet jakby mąż wyjeżdżał to z seksem żadna różnica bo zdążył by wrócić tak rzadko jest

Znwou o seksie, znowu… a mojego męza nie ma :stuck_out_tongue:

Paulina ale to nie z kawy :slight_smile: Zaleca się kawe z mlekiem. Dziwne że Twój szwagier nie zna tych zaleceń bo dietetycy właśnie zawsze podkreślają że czarna kawa bardzo źle wpływa na żąłądek i jelita przez kawsy w niej zawarte . Tu nie chodzi o odchudzanie. Nawet jakby czarna kawa super wspomagala odchudzanie to nie piłabym jej właśnie przez bardzo szkodliwe działanie na układ pokarmowy.

A ja na obiad zjadłam sałatkę z kurczakiem (kapusta pekińska, odrobina kurczaka, ogórek konserwowy, cebula i sos). Muszę jeszcze zrobić sobie trzeci kubek czerwonej herbaty :slight_smile:

U mnie dziś obiad na szybko kanapka na ciepło z ciemna bułka kurczakiem i ogromem warzyw i sosem jogurtówo musztardowym a na kolacje zrobię sobie chyba omleta szpinakowego z feta

Kinia ja się nie znam i tak kawy nie pije.

Ja wcześniej zjadłam kanapkę z kurczakiem a teraz sałatkę z tuńczykiem (sałata lodowa, tuńczyk, kukurydza, groszek i sos).
Między czasie bardzo krótki trening bo udało mi się zrobić tylko 8 min ABS workout level 1 (Calvin Ford) .

ja dziś nie cwicze mocy nie mam krokiety dopiero co skończyłam robić

Ja już z dwa tygodnie nie ćwiczyłam. A lubię ćwiczyć.

Aneta, trzeba nadrobić :slight_smile:
Ja narazie czerwona herbate piję :slight_smile:

ja zaraz na spalanie sobie zrobię tylko bączka uśpię i wyjde z psem

Zrobiłam sobie sałatkę z rukoli, fety, pomidorków koktajlowych, zielonych oliwek i ogórka. Mniaaaam :wink: Dzidziuś też zadowolony :stuck_out_tongue: