Mloda ma 108 i kola 16".
Okej. Czyli to jest już taki większy chyba, z tego co kojarzę.
Może masz jakiś model godny polecenia?
Robilismy zrzutke na urodziny na woom3. Cena kosmiczna, ale mloda szybko opanowala jazde.
Rowerek jest bardzo lekki (moja corka wazy 16kg) wazy mniej niz 6kg i spoko ma wyprofilowana rame tak ze w nic sie nie uderzy.
Rowerek jest dosc popularny wiec przy sprzedazy nie traci duzo na wartosci ![]()
No właśnie dużo słyszałam o tych rowerach dobrego.
Niestety dużo kosztują i szukam czegoś tańszego.
Jak coś fajnego znajdziesz , to daj znać
też o tym woom słyszałam, bratowa się zastanawiała, ale później stwierdziła, że jednak za duży wydatek i kupili inny, tańszy
Najwieksza jego zaleta jest to ze jest lekki. W Decathlonie te btwin tez sa spoko i w sumie 1kg ciezsze. My szukalismy lekkiego bo corka sama do silaczy nie nalezy, wiec waga jest to byl jeden z parametrow ktorm sie kierowalismy.
Właśnie widziałam te rowerki z decathlona. Bardzo fajnie wygladają i chyba na ten się zdecyduję. Fajnie wygląda.
Polecam Btwim Discover 900, koła 16". Jest lekki, dobrze wyprofilowany, bardzo fajny
często w Decathlonie są jakieś promocje -10% na rowery, więc wtedy warto kupić, mi się właśnie tak udało ze zniżką ![]()
Tez musze tam zajrzec kupilismy rower dla syna niestety okazal sie za ciezki
Ten jest aluminiowy, dlatego jest lekki, podobna waga do tego woom ![]()
U nas też btwin, kupiłam z drugiej ręki żeby był u dziadków, ale stał się ulubionym rowerkiem. Córka dostała jak miała 2,5 roku, wtedy to było za szybko i nie była zainteresowana, teraz ma 3,5 i jak słyszy hasło spacer, od razu biegnie po rowerek, widzę, że jest dla niej bardzo wygodny
Tak, super jest
dobry pomysł z tym drugim rowerkiem u dziadków. My też czasem kupujemy coś używanego, żeby było u drugich dziadków i nie trzeba było wozić.