Małgorzata Lenka ma kurteczkę jak mój Fi tylko on w wersji z niebieskim
Ślicznie wygląda na tym rowerku.
Monika wow ale rowerrrrro
super sprzęt, ale cena tez super. Na pewno dla dziecka bardzo wygodny, bo siedzisko stabilne i przypominające krzesełko do karmienia, moja Gabi ma taki jak Lenka bardzo podobny i u nas jest zamiast pasów w siedzisku jak w chodziku ala majteczki nie wiem jak się to nazywa wybaczcie i to niestety w wakacje obtarło małą niestety, dlatego bardzo mi się podoba ten rowerek co Monika wybrała:)
Bede jeszcze z partnerem dyskutowac …moze na swieta dziadkowie + chrzestni +my sie zlozymy i kupimy malemu ![]()
Ceny zawrotne ale sprzęt na pewno pierwsza klasa. Ciekawa jestem na jak długo posłuży maluchowi taki rowerek, czy inwestycja się zwyczajnie opłaca.
Według mnie taki rowerek jest na krótko.
Rowerek trójkołowy będzie max na 2 lata, później może być już za mały. Kupiliśmy córce jak miała skończony rok (zwyczajnie w nim siedziała bo nie dostawała nóżkami do pedałów). Jeździła w nim niecałe 2 lata, bo później miała już nogi za długi i było jej niewygodnie. I miałam podobny jak małgorzata (cena w granicach 100 zł). Wydaje mi się, że nie ma sensu wywalać więcej kasy. Lepiej za parę lat kupić porządny rowerek na dwa koła ![]()
kusia_ss zgadzam się z tobą że taki rowerek będzie na około dwa lata my kupiliśmy małej w tamtym roku, w tym roku ma jeszcze za krótkie nóżki do pedałów na pewno będzie na jeszcze dobry w następnym roku
Mraczek80: Taki rowerek, to już jest na wypasie
Jednak mnie ta cena nie przekonuje, a mianowicie, nie wiem czy kupiłabym taki gadżet za tyle pieniędzy. W końcu dziecko skorzysta z niego dwa góra 3 lata.
Słuchajcie w carrefour są rowerki biegowe w promocji, jakby któraś była zainteresowana:) Fajne są, na pompowanych kołach ![]()
maalgorzataa wiem dużo pieniędzy ale część można potem odzyskać sprzedając go:) Jeszcze będę chciała go obejrzeć i zobaczyć dotknąć itp. ale wydaje mi się taki stabilny i faktycznie na wypasie
EDIT: Nasz rowerek ma koła z pianki EVA. Pompowane ma jego drewniany kolega, Runner.

Proud Mommy czeka na recenzję z pierwszej przejażdżki Marysi, jestem bardzo ciekawa
słyszałam że rowerki biegowe bardzo dobrze wpływają na stópki dziecka ![]()
Ja też słyszałam bardzo dużo dobrego na temat rowerków biegowych
Podobno świetnie rozwijają koordynację i równowagę dziecka:) nie ma później problemu z czterema kółkami,bo dzieci bardzo często po prostu jak dokręcisz im koła do biegowego-wsiadają i jadą
ostatnio widziałam takiego tak na oko 3-letniego maluszka na rowerku biegowym-zjeżdżał z małej górki świetnie utrzymując równowagę
A podobno rowerki są dla dzieci od 3-ciego roku życia ![]()
No u nas Marysia jeszcze nie ogarnia, że można “jechać” na siedząco i przeważnie prowadzi rowerek na stojąco
Ale widać, ze jej się podoba, bo i lubi po chałupce śmigać z rowerem ![]()
Dużo dzieci tak zaczyna swoją przygodę z rowerkiem biegowym ![]()
Ogarnie z czasem ![]()
nie wiem w sumie kiedy… ale chyba wszystko zależy od dziecka i tego w jaki sposób się rozwija:)? ja miałam najpierw samochodzik na 4 kołach, potem rowerek na 4:) i chyba takie są najlepsze:)? z odczepianymi kółeczkami:) my dostaliśmy dla synka rowerek na dwóch:) ale on sobie pare lat poleży w garażu:)
Rozala dostała dzisiaj rowerek taki jak na poprzedniej stronie pokazała Małgosia
Wychodzi na to, że Lenka i Rozi mają już te same rowerki i foteliki samochodowe
Prawie jak bliźniaczki ![]()
Silje: Mamy też huśtawkę taką jak Wasza ![]()
Gosia kup jeszcze spacerówkę i będzie komplet ![]()
Hehehe
nieźle dziewczyny ![]()