Policzek jak policzek ale smoczek fajnie musi wyglądać odbyty.
U nas nie zdarzylo sie aby smoczek odbil sie od opalenizny, jakos boje sie wystawiac corke na slonce, a przed wyjsciem smaruje ja kremem
Mi nie zdarzyło się tak opalić małej podczas drzemki. Zawsze ma główkę i rączki zasłonięte i dodatkowo posmarowane. Z wózka na słońcu wystają tylko posmarowane stópki a jak mała przyśnie to przykrywam je bambusową pieluszką, żeby nie było za gorąco ale też by nie opaliło ich słońce.
On też nie był w słońcu… spacerowaliśmy i buzia była non stop w cieniu. Nie wiem jak to się stało że go słonko złapało…
Artan sprawdzają się u was bambusowe pieluszki?
Ja ich szukałam w sklepach ale nie umiałam znaleźć… chyba są dostępnw tylko na necie
Xaniab mam jedną, o którą dbam :-). Na te upały była rewelacyjna, chłodna w dotyku, a jak małą przykryłam to się pod nią nie zaparzała. Gdyby nie cena miałabym wiecej.
Artan a ile kosztuje?i gdzie kupiłaś?
Ja nie zagłębialam się w szukanie po sklepach zamówiłam na allegro. Kosztowała 35zł+przesyłka u mam tylko jedna taka 75/75 a widziałam są fajne duże też jak kocyki. Ale taka też się sprawdza.
Trzeba strasznie uważać na podróbki to twoja Artan stosunkowo tania. Kurcze a jak zwykle pewnie przepłacilam a na mojej pisze ze to pieluszka /kocyk.
To podróbko też są? I jak to mam sprawdzić czy to oryginał czy podróbka?
AmiAga nie jestem specem od tekstyliów i muszę wierzyć na słowo producentowi i sprzedawcy, który raczej ma oryginalne towary. A pielucha bambusowa zdecydowanie różni się od innych, które mam (czytaj tetrowych). Kiedyś chyba w smyku dotykałam bambusowej i moja jest taka sama.
Ja też się guzik znam nat tym ale co prawda to prawda w dotyku jest inna od tych tetrowych nawet podwójnie tkanych…
Myślę że nie wmieszali tam czegoś żeby straciła świat oryginalność tylko jeśli takie z la millou chodza po ok 100zł to tu sobie tłumacze że to się płaci za nazwę firmy…
ja mam kocyk bambusowy kupilam na allegor i rzeczywiscie w upaly supr dziecko tak sie nie poci polecam
Tkanina bambusowa jest cudownym rozwiązaniem w upalne dni. Wypróbowałam na skórze własnego dziecka i mogę polecić ją w 100 procentach
Tak bo pod nią tak się maluch nie poci :-)u nas też się sprawdza. Również polecam
Ja się długo zastanawiałam czy kupić ale warto było
Też nie kupiłam od razu bo dać tyle za jedną pieluszke to trochę dużo ale przed latem stwierdziłam co będzie. I jest super
Ja jak zaczęły się upały mowie a ryzyk fizyk i super dziecku nie gorąco a nawet jak się spoci to w pieluszki super się wchłania i dziecko jest suche nie przewieje nic
Zamówiłam dzisiaj tą pieluszke bambusową a raczej dwie jedna mała do przytulania a druga do okrycia
żałuje że tak późno się zdecydowałam… ale zobaczymy