Ochrona przed słońcem

Policzek jak policzek ale smoczek fajnie musi wyglądać odbyty.

U nas nie zdarzylo sie aby smoczek odbil sie od opalenizny, jakos boje sie wystawiac corke na slonce, a przed wyjsciem smaruje ja kremem

Mi nie zdarzyło się tak opalić małej podczas drzemki. Zawsze ma główkę i rączki zasłonięte i dodatkowo posmarowane. Z wózka na słońcu wystają tylko posmarowane stópki a jak mała przyśnie to przykrywam je bambusową pieluszką, żeby nie było za gorąco ale też by nie opaliło ich słońce.

On też nie był w słońcu… spacerowaliśmy i buzia była non stop w cieniu. Nie wiem jak to się stało że go słonko złapało…

Artan sprawdzają się u was bambusowe pieluszki?

Ja ich szukałam w sklepach ale nie umiałam znaleźć… chyba są dostępnw tylko na necie

Xaniab mam jedną, o którą dbam :-). Na te upały była rewelacyjna, chłodna w dotyku, a jak małą przykryłam to się pod nią nie zaparzała. Gdyby nie cena miałabym wiecej.

Artan a ile kosztuje?i gdzie kupiłaś?

Ja nie zagłębialam się w szukanie po sklepach zamówiłam na allegro. Kosztowała 35zł+przesyłka u mam tylko jedna taka 75/75 a widziałam są fajne duże też jak kocyki. Ale taka też się sprawdza.

Trzeba strasznie uważać na podróbki to twoja Artan stosunkowo tania. Kurcze a jak zwykle pewnie przepłacilam a na mojej pisze ze to pieluszka /kocyk.

To podróbko też są? I jak to mam sprawdzić czy to oryginał czy podróbka?

AmiAga nie jestem specem od tekstyliów i muszę wierzyć na słowo producentowi i sprzedawcy, który raczej ma oryginalne towary. A pielucha bambusowa zdecydowanie różni się od innych, które mam (czytaj tetrowych). Kiedyś chyba w smyku dotykałam bambusowej i moja jest taka sama.

Ja też się guzik znam nat tym ale co prawda to prawda w dotyku jest inna od tych tetrowych nawet podwójnie tkanych…
Myślę że nie wmieszali tam czegoś żeby straciła świat oryginalność tylko jeśli takie z la millou chodza po ok 100zł to tu sobie tłumacze że to się płaci za nazwę firmy…

ja mam kocyk bambusowy kupilam na allegor i rzeczywiscie w upaly supr dziecko tak sie nie poci polecam

Tkanina bambusowa jest cudownym rozwiązaniem w upalne dni. Wypróbowałam na skórze własnego dziecka i mogę polecić ją w 100 procentach

Tak bo pod nią tak się maluch nie poci :-)u nas też się sprawdza. Również polecam :slight_smile:

Ja się długo zastanawiałam czy kupić ale warto było

Też nie kupiłam od razu bo dać tyle za jedną pieluszke to trochę dużo ale przed latem stwierdziłam co będzie. I jest super :slight_smile:

Ja jak zaczęły się upały mowie a ryzyk fizyk i super dziecku nie gorąco a nawet jak się spoci to w pieluszki super się wchłania i dziecko jest suche nie przewieje nic

Zamówiłam dzisiaj tą pieluszke bambusową a raczej dwie :slight_smile: jedna mała do przytulania a druga do okrycia :slight_smile: żałuje że tak późno się zdecydowałam… ale zobaczymy :slight_smile: