Objawy zagnieżdżenia jakie i ile dni po owulacji?

Hej dziewczyny czekam na testowanie i mam pytanie jakie miałyście objawy zagnieżdżenia ? A może jakieś przeczucie ?

Ja nie miałam objawów. Po prostu nie dostałam okresu wiec zrobiłam test. 

Ja miałam wszelkie objawy tak jak na okres, który ostatecznie się nie pojawił. Później lekkie plamienia ale już po potwierdzeniu ciazy u lekarza.

Przy drugiej ciąży bardzo źle się czułam 2 dni i właśnie gdzieś z kalendarzyka w necie wyczytałam że to może być zagnieżdżanie ale finalnie tego miesiąca nie byłam w ciąży. Nie wiem czy to nie wmawianie sobie objawów.

Ogólnie każda z nas ma inaczej, inne cykle i inne dni owulacji, zagnieżdżanie mniej więcej występuje tydzień po owulacji ale to jest i tak umowne.

No dobrze, dziękuję wszystkim za odpowiedzi <3

Zrobiłam test jeszcze przed miesiączką , dowiedziałam się że jestem ciąży przy becie 170 , później już tylko w każde bulgotanie, łaskotanie czy lekkie ukłucia utożsamialam z zagnieżdżeniem . A czy to było to.. ;) 

Życzę Ci powodzenia,  może tym razem Wam się uda 🤩🍀💚

Ja również miałam objawy jakby mi się zbliżał okres. Lekko pobolewalo mnie podbrzusze, miałam obolałe piersi i mąż mówił żebym sobie zrobiła test a ja że na pewno to nie ciąża bo wiem że takie objawy mam na okres i że nie będę kupowała testu bo niedługo i tak będę miała okres ale minęło dwa dni a moja miesiączka zawsze była regularna i mąż kupił mi też bo mówi że nie daje mu to spokoju , mówiłam mu że niektórym dziewczynom okres się spóźnia tydzień albo więcej ale się uparł i miał rację była ciaza i synek ma już 10lat�

Blisko terminu miesiączki :)

Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby nie myśleć o tym za często 😅

Miałam przeczucie, bo zazwyczaj przed okresem czułam napięcie, byłam w środku jakaś taka nerwowa i poirytowana, a tu się termin okresu zbilżał a ja jak oaza spokoju :)

U mnie też właśnie jedynym objawem ciąży był brak objawów. Czyli brak bólu piersi, napięcia. Tylko, że u mnie miesiączki były nieregularne i też takie objawy raz występowały a raz nie, dlatego nie spodziewałam się niczego. Natomiast dopiero jak już dowiedziałam się, że jestem w ciąży to skojarzyłam, że był taki dzień w którym dostałam okropnego wzdęcia. Myślałam, że zjadłam coś nie tak, ale to mógł być objaw zagnieżdżenia, bo to wypadało jakoś w tym czasie.

Paula jak Twoje testy? Czy już pomału coś wiadomo?;)))

Ja to jakoś czułam po prostu. A jak i ciebie robiłaś test daj znać 

Okres powinnam dostać 4-5 października, więc chyba na spokojnie poczekam bo nie chce znowu zobaczyć jednej kreski, jak mi się spóźni to będę testować i dam Wam znać �

A to rzeczywiście lepiej na spokojnie poczekać aż wynik będzie pewny.

Ja miałam objawy przeziębienia, wszystko mnie bolało, temperatura cały czas podwyższona. W dzień planowanej miesiączki zrobiłam test, wyszedł pozytywny 

Na razie mam cały czas od owulacji temperature podwyżka ok 37,2 oprócz 10 dpo tu miałam spadek do 36,5 ale potem odbila nie wiem czy to dobrze..

i jeszcze mam takie uczucia gorąca aż palenie na twarzy i na przemian dreszcze 😬

cały czas latam sprawdzać czy okres nie przyszedł bo czuję jakby się zbliżał 😩

Paula trzymam kciuki i nie zamartwiaj się na zapas. Co ma być to będzie, a stres niepotrzebny!

Najlepiej test zrobić 2 tyg po ❤️ albo w dzień planowej miesiączki. Nawet słaba kreska to już pozytywny wynik, więc powodzenia!